Nog maar (minder dan) 2 weekjes!

Gisteren zijn we weer naar Nijmegen geweest en hadden we eens een ‘normale’ controle. Een groei-echo en bloeddruk meten. Wat dingen bespreken over de bevalling en we konden weer naar huis!
De afspraak werd door een verloskundige gedaan en dat was heel leuk. Eigenlijk besefte ik me gisteren pas dat ik dat wel gemist heb. Gewoon een leuk contact met een gezellige verloskundige.

Mijn ‘oude’ verloskundige, waar ik deze zwangerschap begon, belt me nog regelmatig om te vragen hoe het gaat en ze is ook een keer bij ons langs de deur geweest. Dat toont wel dat ze heel meelevend is. 


Anyway..
Gisteren hebben we te horen gekregen dat onze kleine frummel al 3100 gram weegt!
Dit is erg positief. Sowieso is een goed geboortegewicht natuurlijk belangrijk, maar voor ons kindje nog extra, ivm de operatie. Hoe groter en sterker ons kindje is, hoe meer kans op een goed verloop van de operatie en het herstel daarvan. Dus, voor ons alweer een klein wondertje.
Daar zijn we God echt heel dankbaar voor!


Verder gaat het goed met ons.
Nog iets minder dan twee weekjes, en dan wordt de bevalling ingeleid. Het gaat ineens heel snel! We hopen de komende weken echt nog even helemaal tot rust te komen. We merken beiden dat we toch wel moe zijn van alles en we hopen nog even te genieten van elkaar, voor de turbulente (maar leuke) periode van opvoeden eraan komt. 😉

Alles in huis is klaar om ons kindje te ontvangen en wij zijn er nog veel meer klaar voor. We houden al zo veel van ons wondertje en we zijn zo trots op hem/haar.
We zien ontzettend uit naar onze kleine en kunnen niet wachten om hem/haar te ontmoeten.

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 4 van totaal 4
 

Roy Kooijman

donderdag, 01-09-11 21:59

Fijn om te lezen hoe jullie het ervaren hebben en er nu in staan. We bidden voor jullie en deze spannende periode. love you guys!

 

alinde

donderdag, 01-09-11 21:23

He wat geweldig om te lezen!!! Wonderlijk !!!
Geniet van alles en zet em op als je gaat bevallen!!
lieve groet,Alin

 

Famke

donderdag, 01-09-11 20:58

Spannend allemaal zeg!!
En wat een wonders zijn er allemaal gebeurd de afgelopen weken! Geniet er nog ff van met zijn 2-en. Daarna is het niet meer hetzelfde!

Als ik iets kan doen voor jullie na de geboorte (koken o.i.d.) hoor ik het graag!!! Waarschijnlijk zijn jullie dan veel in het ziekenhuis...?

Liefs Famke

 

Joost en Klazien

donderdag, 01-09-11 20:36

Ha Nathanael en Marieke,

We fijn dat jullie nu kunnen uitzien naar de bevalling, of liever gezegd daarna. Eindelijk het wonder(tje) (m/v) te kunnen zien!

Geniet nog even van de rust, dan doen wij dat ook...;-)

 
 
nl_NLDutch