Online foto-album

Een klein online foto-album van David. Eigenlijk een klein reisje door het leventje van ons mooie mannetje. 

We willen dit graag met jullie delen, omdat we ontzettend genoten hebben van Davids leven. We beseften ons kort geleden dat we eigenlijk maar heel weinig foto’s hebben laten zien en dit album is een overzichtje van onze tijd in Nijmegen met David en daarna.

Klik hier voor foto’s van David

(klik op de eerste foto voor een ‘dia-voorstelling’)

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 6 van totaal 6
 

Anneke Smedes

maandag, 06-02-12 10:32

Prachtige foto's van jullie mooie mannetje. Wij blijven voor jullie bidden....
Anneke

 

Lianne Rebel uit Huizen

vrijdag, 20-01-12 16:17

Aan de ouders van David,

Heb net het laatste gedeelte van jullie blog gelezen. Rond de geboorte en het overlijden van jullie mooie zoontje verbleef ons zoontje ook in het ziekenhuis. Van Laurens, mijn man en collega van Nathanael, hoorde ik over jullie zoontje en zo bekeek ik jullie blog. Het maakte een diepe indruk op me. De zorgen die wij om ons zoontje hadden leken in het niet te vallen bij de zorgen die jullie hadden, heel relativerend. Hoe verdrietig om te lezen dat David zijn gevecht moest opgeven en jullie hem moesten loslaten. Maar hoe bemoedigend om te lezen hoeveel kracht en vertrouwen jullie van God hebben gekregen en nog krijgen, heel bijzonder! Weet niet of ik dat ook zo zou kunnen ervaren. Toen ons zoontje na 2 en een halve week het ziekenhuis mocht verlaten is het sturen van een kaartje er helemaal bij in geschoten. Nu zag ik ineens weer de mail van Laurens met de link en ben weer op jullie blog gaan kijken. Een prachtig foto-album met foto's die jullie liefde voor David heel mooi weergeven. Een prachtige herinnering! Ik wil jullie heel veel sterkte wensen en het blijvende vertrouwen in onze God en Vader en hoop en bid dat jullie leven op een dag weer gevuld mag worden met blijdschap.

Hartelijke groet vanuit Huizen,
Lianne Rebel.

 

marije henriquez uit amersfoort

vrijdag, 13-01-12 11:07

wauw mooi album zeg!!
indrukwekkend om op deze manier een kijkje te hebben genomen in het leventje dat David hier op aarde gehad heeft.

Gods onmisbare zegen toegewenst.

Marije

 

Eunice

donderdag, 12-01-12 13:59

Dit album ook op FB gezien, maar kan niet weggaan zonder te reageren. Het blijft ontroerend, verwonderend, verdrietig en MOOI! Ik bid tot God dat Hij jullie harten zalft, herstelt, opbouwt en vult met Zijn liefde, vrede en rust! We zouden zoveel meer voor jullie willen doen om de pijn te verzachten, maar we staan aan de kant en kijken toe. We brengen jullie steeds weer naar Zijn troon en alles wat we dan kunnen doen is vertrouwen dat Hij ons hoort en jullie zegent, opvangt en bewaart. Hij zegt: Kom maar bij mij, geef ALLES aan mij en ik zal je rust geven...

Sterkte lieve papa en mama!

XX Eunice

 

Fran├žoise

zondag, 08-01-12 20:00

Hoi Marieke en Nathaniel,
Kostbare herinnering! Heel veel sterkte!
Hoe gaat het nu met jullie?

Groetjes,
Fran├žoise

 

Claudia

vrijdag, 06-01-12 12:40

We kennen elkaar niet, maar door de geboorte van jullie zoon David en onze zoon Ruben die beiden nu veilig in Jezus' armen zijn, voel ik me verbonden met jullie. Prachtig album, prachtig mannetje! Wat zullen jullie trots zijn op hem, hij heeft jullie papa en mama gemaakt, een titel die je maar 1 keer voor de eerste keer kunt krijgen staat op zijn naam. HIJ zorgt nu voor David en Ruben en ooit komt er een dag, dan zullen we ze weer zien.
Arno en Eunice zijn schatten! Wat lief dat ze David een je hoort-erbij-bij hebben gegeven! Zo is het! David en Ruben jullie horen erbij!
Sterkte...

 
 
nl_NLDutch