Sam – Update 5

Sam is nu al 5 dagen van de ECMO af!

Het gaat (naar omstandigheden) goed met hem. De artsen zijn tevreden. Komende week volgen wat hersenonderzoeken. Natuurlijk hopen we allemaal dat het er perfect uit zal zien. Voor John en Anne onwijs spannend.

Wat ze schreven aan het eind van een bericht aan ons:
Ps wat een fijne gemeenschap hebben jullie om jullie heen, we krijgen zelfs kaartjes van jullie gemeenschap die we niet kennen.. Super!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 6 van totaal 6
 

Inge

zondag, 23-10-11 22:07

Lieve Anne en John, Gods nabijheid toegebeden, veel liefs.

 

Inge

donderdag, 13-10-11 23:09

Lieve Anne en John, lieve ouders van Sam, even een hartelijke groet en een laten weten dat jullie in onze gebeden blijven. Gods Liefde, Vrede, Moed, Hoop en Kracht toegebeden voor jullie, Herstel, Liefde en Vrede toegebeden voor Sam.

 

Annelies Busstra uit Amersfoort

zaterdag, 08-10-11 16:17

Wat fijn om te lezen hoe het met Sam gaat.We blijven bidden voor Sam, Anne en John.
Voor herstel en dat Gods liefde ze zal omringen.

Liefs, Annelies

 

Inge

vrijdag, 07-10-11 23:41

Lieve Anne en John, wat een fijn nieuws om te lezen dat Sam al 5 dagen van de ECMO af is. Ik bid jullie heel veel kracht toe. Ik bid jullie Gods Vrede toe komende spannende dagen rondom de onderzoeken, die Vrede die alle verstand te boven gaat. Ik bid dat jullie daar werkelijk iets van mogen ervaren. Veel sterkte , veel liefs!

 

Miranda Kooijman

vrijdag, 07-10-11 20:12

Ouders van Sam:

We leven mee met jullie. Wij hebben ook een baby op de IC gehad en het gevoel komt altijd weer helemaal boven als we verhalen horen van andere ouders die in zo'n spannende situatie zitten.

Sterkte!! op naar herstel voor Sam!

 

Kees en karin

vrijdag, 07-10-11 18:56

Lieve Anne, John en Sam,

Wat fijn om te lezen, dat Sam van de ECMO af is en dat het naar omstandigheden goed met hem gaat! We zijn daar zó blij mee! We blijven bidden voor een compleet herstel!
Liefs.

 
 
nl_NLDutch