Verlof en vruchtwaterpunctie

Even wennen, maar toch ook heeeeeeel lekker. Zwangerschaps-verlof, wat een uitvinding. 🙂  Genoeg te doen in huis, maar ik kan alles in een rustig tempo doen en daarnaast allerlei leuke dingen plannen en ja, wees maar niet bang… Ik neem ook tijd voor mijn ‘middagslaapje’ die ik nu toch stiekem erg goed kan gebruiken. 🙂
Kortom, ik geniet van mijn vrije tijd! 

(wel een beetje zielig voor Nathanael die gewoon moet werken.. 🙁


Woensdag is toch wel een beetje spannend, dan is de vruchtwaterpunctie die we zo lang mogelijk hebben uitgesteld. Er is een kleine kans dat de weeën beginnen door de punctie, dus vandaar dat we het niet eerder wilden.
De uitslag van de vruchtwaterpunctie is best spannend, omdat we dan weten of ons kindje een chromosoom-afwijking heeft. Mocht dit het geval zijn, is er volgens de artsen geen kans op leven.
Ondanks dat wij ons geen zorgen maken, is het toch wel wat, zo’n uitslag is niet niks en we moeten er ong.2 weken op wachten.
De rest van de dag moet ik rustig aan doen om zo te voorkomen dat eventuele kleine weeën doorzetten. Vrienden van ons hebben al aangeboden om die dag voor ons te koken, zodat wij het onder het genot van een filmpje oid kunnen opeten. Hoe lief!!!

Nou, het lijkt ons heel gaaf als je mee wil bidden voor woensdag, dat het allemaal vlekkeloos (letterlijk en figuurlijk 🙂 mag verlopen en dat de uitslag natuurlijk helemaal goed zal zijn.

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 3 van totaal 3
 

Cor Edskes uit Soest

dinsdag, 16-08-11 21:46

Lieve Nathanael en Marieke,

Heel veel sterkte de komende dagen, we bidden voor het prachtige kindje Gods wonder in je moederschoot.

Liefs, Cor, Jacqueline Edskes en kids

 

Hester van Kooten uit Amersfoort

dinsdag, 16-08-11 00:23

Lieve Marieke en Nathanael

Via een berichtje op faceboek las ik net voor het eerst het bericht over jullie kindje. Wat een zorgen maar mooi te lezen dat jullie in hoop leven.
Het vriendje van Sterre heeft hetzelfde meeegmaakt toen hij geboren werd. Hoewel het heel zorgelijk was heeft hij het overleefd en is hij nu een gezond jongetje die wat klein is voor zijn leeftijd. Twee weken geleden hoorde ik dat hij zelfs geen medicijnen meer neemt sinds een jaar! En dat zijn groei in de pubertijd naar verwachting helemaal bij trekt. Mochten jullie haar willen spreken (in de toekomst) kan ik je wel in contact brengen. Voor nu heel veel sterkte en we zullen voor jullie gaan bidden.

Liefs,
Hester

 

Roelienke

maandag, 15-08-11 22:48

Lieve Nathanael en Marieke,

Wat een verschrikkelijk spannende tijd met jullie kleine, we willen jullie laten weten dat we voor jullie bidden. Dat jullie kracht mogen krijgen voor de komende maanden en dat jullie kleintje het gaat redden. Er gaat een hoop door me heen als ik jullie verhaal lees zo door de maanden heen, omdat we eea een half jaar geleden met mijn broer en schoonzus hebben meegemaakt. Weet dat God met jullie is, hoe alles ook zal gaan, Hij laat niet los!
Geniet van jullie wondertje, nu hij/zij nog zo dichtbij is (zonder dokters, couveuses, etc);-)
Heel veel sterkte de komende dagen!

Liefs van Bart en Roelienke van der Snoek

 
 
nl_NLDutch