Gideon dag 66

21.20u

Vandaag waren we helemaal blij, we zouden Gideon aan de low-flow (voor het eerst) in de tummy-tub mogen doen! Toen Gideon eenmaal aan de low-flow lag, zagen we direct dat hij erg benauwd werd en naar adem hapte. Hij werd zo benauwd en overstuur dat we hem direct weer terug aan de CPAP moesten leggen. Weer zo’n moment waarop Gideon bleek, overstuur en zó benauwd was, dit is echt vreselijk om te zien. 
Eenmaal aan de CPAP kwam hij al gauw bij, al bleef hij nog wel een tijdje flink bleek. 

Vanmiddag leek hij er geen last meer van te hebben en hebben we hem weer lekker op schoot gehad. Dat blijft genieten, zo hoort het – je zoontje lekker op je arm. Nu zien we nog uit naar de dag dat we dat op ieder moment van de dag, lekker thuis kunnen doen… Wat zal dat ook heerlijk zijn!

Vanavond slapen we weer thuis, proberen om een hele nacht door te slapen. De dagen blijven zo intensief en we hebben nog steeds geen tijd gehad om de afgelopen 9 weken te verwerken. En toch hebben we vrede. We ervaren dat God ons Zijn vrede, Zijn rust en Zijn liefde geeft. Daardoor komen we niets tekort!

Comments are closed.


Messages 1 up to and including 8 out of a total of 8
 

Elza&Evert and Eliza

maandag, 28-01-13 21:33

Dear cronies,
Zomaar even een paar woorden...
een knuffel en we hopen en bidden dat jullie inderdaad weer veel/beetje energie hebben mogen ontvangen de afgelopen dagen.
We blijven in gedachten bij jullie.
liefs van ons 3en

 

Richard Klomp from Hoogland

maandag, 28-01-13 13:28

Dear treasures,
Het was heerlijk om jullie daar achterin de zaal weer even te zien. Ik snap dat het best even confronterend was dat juist deze zondag vijf kinderen werden opgedragen. Gideon had hier ook bij moeten zijn. Ik zie zo enorm uit naar het moment dat jullie je zoon trots het podium mogen op brengen om hem te laten opdragen aan de Heer. Mijn gebed is dat jullie in staat zullen zijn om temidden van alles je oog onverdeeld op Jezus te houden. Houd vol! Geef niet op! Hij, die het goede werk in Gideon is begonnen, zal het ook voltooien!
Liefs en een hele dikke knuffel.
Pap

 

Ester van Aken uit amersfoort

maandag, 28-01-13 11:14

Lieve n&m,

Wat fijn dat jullie gisteren in de gemeente waren en dat ik jullie even heb gesproken..Ik hoop dat t jullie goed heeft gedaan en kracht heeft gegeven.Geniet van jullie mooie mannetje en we denken aan jullie!Veel liefs van Robert en Ester

 

Klaudia

zondag, 27-01-13 20:39

Liefs en een dikke kus X

 

Elza&Evert and Eliza

zondag, 27-01-13 17:30

Dear M&N and Gideon,
Even weer een krabbel van ons...
Fijn dat jullie er vanmorgen even in de dienst waren.
We hopen dat het ook voor jullie weer nieuwe positieve energie maar vooral ook kracht heeft geven.Moeilijk en jammer dat het gisteren het tummieen even niet ging. Maar wel heerlijk dat jullie met jullie dappere mannetje "lijflijk" konden knuffelen. In gedachten en in onze gebeden blijven we met jullie verbonden.
lieve groet en een knuffel van ons 3en

 

Joke from Bussum

zondag, 27-01-13 00:22

Lieve, dappere ouders! Ik hoop dat jullie heerlijk slapen in jullie eigen bed, en dat dat jullie weer heel goed zal doen. Wat wordt er veel van jullie gevergd in deze situatie, en het is dan ook niet vreemd dat jullie er af en toe eens ''doorheen zitten''. Ik denk dat iedereen alleen maar heel veel bewondering voor jullie heeft, en mèt jullie hoopt en bidt dat jullie dappere kleine man binnen afzienbare tijd samen met jullie mag ervaren wat een normaal gezinsleven is...!! Dikke knuffel!

 

Debby

zaterdag, 26-01-13 23:15

Ik wens jullie een hele goede nachtrust toe, dat jullie even een klein beetje bij mogen tanken. Hij waakt over jullie waar jullie ook gaan. Ik bidt jullie Zijn vrede en rust toe. Liefs

 

Inge

zaterdag, 26-01-13 22:39

Hele goede nacht toewenst! Slaap lekker1
XXX

 
 
en_GBEnglish