Check

  • N 2 dagen vrij gevraagd – check
  • Voorbereiden op een nachtje ziekenhuis met Gideon en weinig slaap – check
  • M afgemeld van lesdag op school – check
  • G afgemeld van het KDV – check
  • G voorbereid over het krijgen van een sonde – check
  • Koffer inpakken met de nodige spullen – check
  • Vragen voorbereid voor de arts – check
  • Klaar voor vertrek – check

1 uur voor vertrek gebeld worden dat er geen plek is op de afdeling om te overnachten. Afspraak verplaatst naar dinsdag 27 december – dan hoeven we geen vrij te vragen want dan is het onze kerstvakantie.
– check

*zucht*

Dan het er maar even van nemen en gezellig samen naar de kerstmarkt…

Valt helaas niet zo heel veel aan te doen. In het ziekenhuis moesten ze ook 3 afspraken en bijbehorende artsen afzeggen omdat er geen bed beschikbaar was. Maar het vraagt afentoe wel het uiterste van je flexibiliteit, energie en emoties. De andere kant is dat Gideon na een week krachtvoer – ondanks dat het met moeite gaat – toch wel wat aangekomen is. En het helpt dat hij de afgelopen 3 dagen niet meer gespuugd heeft.

We gaan ons best doen om hem zoveel mogelijk te geven zonder dat er een negatieve lading op eten komt. En dan hopen dat het gewicht doorzet. Wie weet is er dan over twee weken helemaal geen sonde nodig 😛

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 6 van totaal 6
 

Mirjam Croes

dinsdag, 27-12-16 23:18

Ow bah wat herkenbaar. Heb je je helemaal opgeladen, moet je weer 180 graden draaien. Maar het als het goed is, zijn jullie niu wel in Nijmegen? Hoe gaat het met Gideon? Heel veel liefs van ons!

 

Christa uit IJsselstein

vrijdag, 23-12-16 22:35

Lieve, mooie familie, ik lees dit blog af en toe en ben diep geraakt door alles wat jullie hebben meegemaakt en wat er momenteel weer een zorgen zijn om Gideon. Wij hebben net als jullie, een kindje moeten missen dat CHD had. Ik leef mee en bid mee met jullie. Jezus is ons houvast, onze hoop als alles zo moeilijk is. Liefs .

 

Evert Peet uit Hong Kong

donderdag, 22-12-16 01:33

Als oude bekende van de familie Klomp, volg ik de gebeurtenissen rond Gideon al een tijd met grote belangstelling. Ik wens jullie het allerbeste en hoop dat jullie ondanks alles een gelukkige Kerst hebben. Het zijn duistere tijden, waarin we geloof, hoop en liefde meer nodig hebben dan ooit.

Evert

 

Marijke van den Heuvel

zaterdag, 17-12-16 23:01

Heel veel sterkte wat zou het mooi zijn als Gideon nog meer aansterkt en geen sonde nodig zou hebben. Ik bid mee! Veel liefs.

 

mirjam vd poppe uit harderwijk

zaterdag, 17-12-16 10:10

Ik wens jullie heel veel sterkte. Hopelijk kunnen jullie genieten samen met de kerst. Ik denk veel aan jullie en ik vind het ontzettend knap hoe jullie dit doen. Knuffel voor Gideon en misschien zie ik hem nog op de laakboerderij. Groetjes Mirjam.

 

Frans van Kesteren uit Wijchen

vrijdag, 16-12-16 11:27

Beste Fam. ter Borg,
Wij volgen jullie gezin via deze site. Zijn erg begaan met jullie strijd om de medische problemen van Gideon op te lossen ofwel verdraagzamer te maken. Wij hopen dat jullie je ouderlijke krachten nog vol kunnen houden, er zal best wel een keer verbetering komen. Verder wensen wij jullie fijne feestdagen en voor 2017 een goede herstellende gezondheid.
Voor Nathanaël ; mogelijk komt er een tijd na deze moeilijke periode om met je gitaar mooie liedjes te maken.
Met vriendelijke groeten,
Inge en Frans van Kesteren
Wijchen

 
 
nl_NLDutch