Genieten

Vorige week zijn we heerlijk een weekje op de Betteld geweest. Nathanaëls oom en tante hebben daar een sta-caravan waar we een weekje in konden. Het was super om er even uit te zijn. Even ons huis uit en de natuur in. We waren echt aan elkaar en aan rust toe, en daar hebben we dan ook enorm van genoten. Lekker lezen, kletsen, muziek maken en genieten. Nu zijn we weer thuis en dat is ook weer lekker. ☺
Normaal gaan we op vakantie om al het werk, bediening en het afgelopen jaar van ons af te zetten en op te laden voor een nieuw jaar. Nu merkten we dat we niet echt afstand konden doen van alles waar we midden in zitten. Het proces met ukkie gaat gewoon door, ook op vakantie.

Ukkie is lekker druk in de buik en daar genieten we beide van. Elke avond zingen we een liedje voor hem en spelen we een muziekje van een speeldoosje af. Als hij na de geboorte in het ziekenhuis ligt, kunnen wij en de verpleegsters datzelfde muziekje afspelen en zal hij dat (als het goed is) herkennen.
Verder voel ik me lichamelijk goed. Natuurlijk zijn er de welbekende zwangerschaps-kwaaltjes, maar ik besef me maar al te goed dat ukkie nu nog veilig in de buik zit en nergens last van heeft, daar mogen we alle drie optimaal van genieten!

We zijn onwijs dankbaar. Dankbaar voor het feit dat we überhaupt in verwachting zijn van ons tweede wondertje. Dankbaar voor de goede begeleiding in Nijmegen. Dankbaar voor onze families, vrienden en kennissen. Dankbaar dat God zo dichtbij is. Dankbaar dat wij het saampies zo goed en gezellig hebben. Dankbaar dat ons ukkie al 26 weken veilig in mijn buik zit. Dankbaar voor het Leven!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 9 van totaal 9
 

Richard en Françoise

vrijdag, 31-08-12 22:27

Hoi Nathaniel en Marieke,

Goed om te lezen dat jullie een goede week hebben gehad met elkaar. Dat is ook heel belangrijk!
Het blijft heel bijzonder een baby in je buik en hoe het beweegt.:-) Sterkte met alles!
Groetjes,
Richard en Françoise

 

Lenie

dinsdag, 28-08-12 16:10

Lieve alllletwee, Thanx voor de update! Trust God! Liefs

 

Richard Klomp

dinsdag, 28-08-12 13:50

Lieve Nathanael en Marieke, Het is inderdaad moeilijk om in deze turbulente tijd je gevoelens, zorgen en twijfel momentjes 'thuis te laten'. Jullie kleintje ging immers mee op vakantie. Maar Jezus was ook mee. En in de storm is Hij het die spreekt tot de wind en de golven... Ik bid jullie toe dat jullie rust zullen ervaren van Zijn tegenwoordigheid en vrede. Een vrede die alle verstand te boven gaat en regeert in jullie harten en gedachten. Ik houd van jullie en bewonder jullie!

 

Anton Pierhagen uit Zevenaar

dinsdag, 28-08-12 11:30

Leuk om te lezen dat jullie zón goeie week hebben gehad! En ook zo alvast voorbereiden dat Ukkie in levende lijve bij jullie is! Goeie week verder gewenst!! groetjes van dichtbij Zelhem Anton

 

Tonja Danker uit zeewolde

maandag, 27-08-12 21:10

Wat fijn dat jullie zo genieten van alles, het zij jullie zo gegund! We blijven denken aan jullie in onze gebeden, God is in alles bij, voor, naast en achter jullie!

 

Myriam. Elias-klomp

maandag, 27-08-12 19:40

Love you!!!! Xxxx

 

marijke uit leusden

maandag, 27-08-12 18:43


heerlijk hoor zo genieten van elkaar op een vakantie samen met ukkie,

wat is het geweldig om te ervaren hoe je er mee om gaan.
het zeker weten dat God alles in zijn hand houdt en Hij voor jullie zorgt.

lievers fijne week..........
liefs en veel zegen toegebeden,
Marijke.

 

corriejanne Michon uit Amersfoort

maandag, 27-08-12 17:42

Blij voor jullie dat jullie lekker genoten hebben dat hadden jullie dubbel en dwars verdiend. Dankbaar voor wat God doet in en door jullie heen.
Zijn trouw....ik zie het in jullie.
Love you! Lieve groetjes, CJ

 

G&S&...

maandag, 27-08-12 17:00

Wat heerlijk dat jullie een lekkere vakantie hebben gehad! Ook wij zijn dankbaar! Dankbaar dat we zulke mooie fantastische lieve vrienden hebben met zo'n ijzersterk geloof in de Levende God! We houden van jullie lieverds!

 
 
nl_NLDutch