Gideon aan de wandel

Dit (zie foto) is hoe we Gideon de afgelopen dagen ’s ochtends aantreffen. Niet op de manier zoals we hem in bed hadden gelegd, maar helemaal dwars liggend bij de knuffels of met zijn hoofd tegen de spijlen. Boefje. 🙂

Dit is zo leuk om te zien! Het zorgt ook wel weer voor een nieuwe uitdaging. Tot nu toe konden we hem zonder problemen laten liggen als hij voeding kreeg, ook omdat hij dan meestal gewoon sliep tijdens de voeding. Maar als hij zo gaat bewegen, en de laatste tijd ook meer wakker is, komt de sonde strak te staan en kan dit vervelend voor hem zijn of kan hij zelfs de sonde eruit trekken tijdens de voeding. Dat is niet handig. En we moeten zijn sonde nu goed verstoppen, zodat deze niet om zijn nek gaat zitten. 

Maar afgelopen week weer een hoop nieuwe dingen gezien en gehoord van Gideon. Hij is steeds meer zijn bed en box aan het verkennen door bijna te ’tijgeren’, is gezellige geluidjes aan het maken, en hij heeft een paar dagen geleden voor het eerst “mama” gezegd!! Hij praatte Marieke echt een paar keer na. 

Gideon is zo’n leuk ventje 🙂
We zeiden gister nog tegen elkaar dat we eigenlijk allebei (los van elkaar) voor het eerst echt het gevoel hebben van, ‘hij blijft bij ons’. We mogen hier echt van genieten en dat doen we dan ook met volle teugen!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 7 van totaal 7
 

Maya Bouman uit Nw Lekkerland

vrijdag, 21-06-13 20:28

Heerlijk dat alles zo fijn gaat op het moment. Dankbaar dat jullie genieten en ons gebed is dat het steeds beter mag gaan en Gideon verder op mag groeien tot een gezonde peuter en ......... verder. Wat is het een schatje!

 

Klaudia

woensdag, 19-06-13 16:41

het is een schatje!!! om op te eten :-) kan me zo voorstellen hoeveel jullie van hem genieten. x x x

 

H,S,B

woensdag, 19-06-13 08:30

Joepie! Ik vind het gewoon heel leuk bij mijn papa en mama, dus ga ik maar lekker spelen, ook in mijn bedje :)

Echt zo heerlijk! Super genieten met zo'n vrolijkerd in huis die de wereld stukje bij beetje gaat ontdekken!
Succes met de ontdekkingstocht en vooral.. Veel plezier en genieten!

Knuffel van ons 3-en

 

marijke uit leusden

dinsdag, 18-06-13 19:58

lief gezinnetje,
wat een ontzettend gaaf filmpje, en dat een ieder die kijkt mag meegenieten.

Wat een leuk kereltje, echt op ontdekkingsreis, en wat genieten jullie van hem en Gideon van jullie, hij lacht zooo leuk, en dan die grote ogen, zo helder en klaar.

Ik besefte wel dat de sokjes veel te groot zijn, maar eens kan Gideon ze aan.
Ik bid jullie veel zegen rust en vrede toe, met een dankbaar hart voor elkaar en Gideon. met liefs........

 

Françoise

dinsdag, 18-06-13 17:00

Wat een mooi mannetje! Erg leuk om te zien! Ik ben blij dat jullie nu echt durven te genieten. :-)

 

Debby

dinsdag, 18-06-13 15:31

Wat heerlijk om hem zo te zien! Wat is het toch een heerlijk ventje!!! Wat bijzonder en wat raakt t me om te lezen dat jullie het gevoel "hij blijft bij ons" nu allebei mogen ervaren en dat jullie nu echt steeds meer genieten. Het is jullie zo ontzettend gegund. Ik zou jullie nu alle drie wel even stevig willen knuffelen. Jullie zijn zulke helden! We blijven bidden, voor elke nieuwe stap elke nieuwe ontwikkeling en elke nieuwe uitdaging, maar vooral ook dat de vrede van God die alle verstand te boven gaat jullie harten en gedachten mag vullen. Ik bid jullie toe dat Gods liefde, blijdschap, vrede, troost, bemoediging, kracht, energie, wijsheid en Zijn liefdevolle nabijheid jullie harten en gedachten mag (blijven) vullen

 

Elvera Brouwer

dinsdag, 18-06-13 10:41

Wat geweldig zo'n berichtje hij is dus echt alles aan het ontdekken!
Geniet ervan want het is geweldig lijkt mij om je kindje zo de wereld te zien ontdekken!
Liefs Bart en Elvera

 
 
nl_NLDutch