Gideon dag 101

En zoals de logopedist al zei: De wonderen zijn de wereld nog niet uit! 
Gisteren probeerde ik Gideon de fles te geven, met een ‘special needs’ speen, en zowaar zoog hij er een keer aan!! Hij schrok er zelf van, maar slikte wel direct. Een voeding later zoog hij flink door en heeft hij zeker 5ml zelf gedronken. Vanmorgen zoog Gideon niet echt aan de fles, maar vanmiddag heeft hij wel 10ml gedronken. Wat een wondertje en wat zijn we dankbaar!

Nathanael is vandaag in Bussum geweest, om een beetje te helpen om zijn vader te verhuizen. Zijn ouderlijk huis leeghalen was toch best even pittig. 25 jaar aan herinneringen die als het ware in een verhuiswagen gestopt worden, best gek!

Omdat Nathanael de afgelopen dagen ziek op bed lag en hij vandaag weg was, kon ik mooi oefenen om alleen voor Gideon te zorgen. Dat is genieten, maar ook wel even pittig. Ik kolf nog steeds en dat moet ik dan met Gideon er bij doen. Daarna het flesje proberen en dan de voeding aansluiten. Anderhalf uur stil zitten (een uur tijdens de voeding en een half uur daarna) om de kans te verkleinen dat Gideon moet spugen. 3 keer achter elkaar naar boven om hem te verschonen na een poepbroek en spugen. Wassen draaien, stofzuigen, boodschappen doen, flesjes en kolfspullen uitkoken, ook nog proberen te genieten van onze prachtige zoon. En zelf ben ik vergeten te eten. 🙂
Best druk, maar oh zo mooi en heerlijk!
We boffen enorm met onze kring die deze week voor ons hebben gekookt, zodat we niet te veel boodschappen hoefden te halen en onze avondmaaltijd in ieder geval niet vergeten. 
Trouwens, Nathanaël is nog wel verkouden, maar hij voelt zich gelukkig al een stuk beter.

Vandaag hebben we ook de sonde weer opnieuw in moeten brengen omdat ie er ineens uit lag. Gelukkig hadden we het op tijd door en lukt het (dit keer mocht ik…) om de sonde goed in te brengen. 

Verder genieten we ook van de gewone ‘baby-dingen’. Gideon die lacht, lieve geluidjes maakt, ‘speelt’ in de box, lekker kroelt bij ons op schoot, vredig ligt te slapen, zich laat troosten door ons en zo nog veeeeeel meer mooie dingen! Wat een wonder en we blijven zó dankbaar!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 8 van totaal 8
 

Klaudia

dinsdag, 05-03-13 19:11

Lieve kanjers. dank voor jullie trouwe updates elke keer weer. petje af. Zo kunnen we ook heel gericht blijven bidden voor jullie en Gideon. Ik ben zo blij voor jullie dat jullie heerlijk thuis zijn en genieten ondanks alle drukte. Al weer naar de gemeente geweest ook, lees ik hier boven. Ik hou van jullie en blijf jullie mee nemen in mijn gebeden. x Klaudia

 

Paula Brouwer

zondag, 03-03-13 19:52

Het was leuk om jullie drieën te zien vanochtend in de dienst!

 

Elza&Evert en Eliza

zondag, 03-03-13 19:24

Lief gezinnetje,
Wauw fijn dat jullie vanmorgen er bij waren in de dienst.
En gaaf zeg dat je,Marieke door blijft gaan met de stapjes van het drinken uit een fles...
dit blijft voor ons een gebedspuntje vor jullie..
geniet van elkaar..
lieve knuffel van ons 3en

 

Eunice

zondag, 03-03-13 13:43

Geweldig dat jullie er waren vanochtend. Heerlijk dat jullie je vrij genoeg voelen om met kleine Gideon er al op uit te gaan. Wat gaaf dat hij toch drinkt aan de fles, wauw wauw wauw! X

 

Marijke

zaterdag, 02-03-13 22:43

Geweldig te lezen dat het goed gaat, maar wel heel intensief is en erg druk,
Gelukkig genieten jullie ook, leuk te lezen hoe ook Gideon geniet. Veel liefs uit Leusden.

 

Paula Brouwer

zaterdag, 02-03-13 21:37

Hoi M & N en baby'tje :)
Ik was jullie niet vergeten! Ik was een paar dagen bij mijn familie in Portugal.
Wat fijn om te horen dat Gideon thuis is en dat jullie eindelijk voor hem kunnen zorgen. Genieten!!!!
Veel zegen!
xxx

 

Miranda uit Veenhuizen

zaterdag, 02-03-13 20:46

Mijn ervaring met deze dingen is dat de aanhouder wint, maar dat het veel wilskracht en doorzetten vereist. Ik heb goede hoop! Ik had hier nog enkele special need spenen en cupjes liggen, nét weggedaan helaas! Sterkte met de intnsieve zorg!

 

Joke en Ton uit Leende

zaterdag, 02-03-13 20:45

Wat hebben jullie het druk lieverds!
Het zal niet makkelijk zijn om wat rust te krijgen...
Wel fijn te lezen dat er veel lichtpuntjes zijn!
Wij zijn ontzettend blij voor jullie dat het zo goed gaat!
Veel liefs n knufels uit Leende

 
 
nl_NLDutch