Gideon dag 128

23.00u

Gideon zit vanavond niet lekker in zijn velletje. Zijn saturatie blijft schommelen en hij is 2 keer zo overstuur geweest na een klein beetje overgeven dat hij bleek werd en extra zuurstof nodig had. Dit is best heftig om te zien omdat we dat na de 2e operatie helemaal niet hadden. Het is heel erg zoeken waar dit nou door komt. Door pijn van de operatie, of pijn van het overgeven waarbij je buik rare dingen doet, of pijn van de darmen die weer gaan werken waar ook weer heel veel lucht in zit.

We zijn ook benieuwd wanneer we zijn eerste lachje weer op zijn gezicht zien. Die hebben we sinds de operatie nog niet gezien. Dat geeft aan dat hij zich nog niet helemaal lekker voelt. 

16.45u

Vanmiddag is Gideon verhuisd. Weer terug naar de zee (kinder oncologie) omdat er op het strand (kinderen chirurgie) geen plek was. Maar we zijn goed opgevangen en we hebben het zelfde kamertje weer als een paar dagen terug.

En om 12.00u heeft Gideon weer voor het eerst in vier dagen weer wat voeding gekregen. 50ml op mee te beginnen. Door de operatie en waarschijnlijk ook de morfine waren de darmen nog niet actief. Maar hij krijgt nu zijn tweede maaltijd en het lijkt goed te gaan. Hij heeft zelfs alweer een heel klein poepie gedaan.

Vannacht was Gideon onrustig maar vooral doordat hij honger had. Hij ziet er verder redelijk comfortabel uit. De morfine is een klein beetje afgebouwd en er is inmiddels 1 van de twee infusies uit omdat zijn been helemaal op was gezwollen van het vocht.

We merken aan Gideon dat deze operatie behoorlijk heftig was vergeleken met de vorige. Maar een groot verschil is dat hij nu meteen na de operatie alweer aan de lowflow zit, en niet aan de CPAP zoals de vorige keer. Dus hij is wel weer een stuk sterker. Dit geeft goede hoop.

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 8 van totaal 8
 

Esther A uit Amersfoort

zaterdag, 30-03-13 10:17

Lieve Gideon, lief kleintje: wat naar dat je nu weer geopereerd bent, en dat je je zo akelig voelt! We bidden allemaal voor jou dat de Here Jezus je zegent en dat je buik snel beter wordt! En ook voor papa en mama dat ze lekker kunnen slapen zodat ze elke keer weer bij jou kunnen zijn om je te knuffelen en voor je te zorgen. Lief kusje van Esther.

 

Eunice

zaterdag, 30-03-13 07:53

Thinking of you 3! X

 

Elza&Evert en Eliza

vrijdag, 29-03-13 23:46

Lieve Kanjers,
Ondanks alles toch een positief bericht van jullie..
Dit is weer een stapje vooruit.Fijn zeg!!
Zo blijven we voor jullie bidden.
Bidden voor genezing en dat jullie ook de kracht en de rust mogen ervaren van onze "Hemelse Vader" die elk moment bij jullie is.
lieve groet en een knuffel van ons 3en

 

Debby

vrijdag, 29-03-13 22:56

Gewoon even een hele dikke knuffel voor jullie alledrie.
God is achter jullie om jullie een steun in de rug te zijn,
God is voor jullie om jullie voor te gaan en de weg te wijzen,
God is naast jullie om jullie te troosten, vast te houden en te beschermen,
God is onder jullie om jullie op te vangen als je valt,
God is boven jullie om jullie te zegenen, met de kracht voor vandaag en de blijde hoop voor de toekomst!

 

Maya Bouman uit Nw Lekkerland

vrijdag, 29-03-13 20:19

Lieve papa en mama en Gideon,

We dragen jullie op aan onze hemelse Vader, Die weet wat jullie nodig hebben. Zijn liefde, vrede en genezing toegebeden. Alleen HIJ weet wat jullie doormaken en alleen HIJ kan jullie troosten en doorhelpen.
Onze Heer aanbevolen en lieve groeten

 

Ruben en Laura

vrijdag, 29-03-13 19:08

Het is allemaal wat zeg. We hebben heel veel bewondering voor de manier waarop jullie met alles omgaan, maar het is wel ontzettend zwaar allemaal. Gelukkig dat Gideon sterker lijkt en alleen aan de lowflow hoeft. We bidden voor jullie en hopen dat Gideon snel herstelt en jullie naar huis kunnen.

Liefs, Ruben en Laura

 

Anne Margreet

vrijdag, 29-03-13 18:09

Wat een zorgen en spanning weer.mooi dat jullie die positieve reactie zien ,dat geeft hoop dat deze operatie " geslaagd" is.Dat is en blijft ons gebed.dikke knuffel voor Gideon - manneke toch-

 

Inge

vrijdag, 29-03-13 17:25

Liefde, Vrede en Herstel toegebeden.
We bidden met heel ons hart voor alle details die jullie noemen en wat we verder kunnen bedenken.
We houden van jullie! Heel veel liefs!

 
 
nl_NLDutch