Gideon dag 129

17.00u

Gideon heeft vannacht heel goed geslapen en geen last meer gehad van pijn of rare dipjes. Hij had gisteravond ook koorts maar dat is nu ook weer weg. En hij is weer wat meer zichzelf. Kijkt rond met grote ogen en let weer op alles wat beweegt. Maar hij slaapt vandaag ook beter en meer dan gister. Het lijkt erop dat hij weer even wat aan het inhalen is aan slaap. We hebben nog geen lachje gezien, maar dat kan niet lang meer duren.

Vanmiddag is hij met zijn voeding omhoog gegaan van 50ml naar 100ml, en als dat zo door blijft gaan dan mag hij morgen weer naar de 160ml waar hij origineel op zat. Alleen heeft hij nog niet gepoept vandaag dus we hopen dat hij dat weer snel gaat doen.

Gideon’s bloeddruk is wel aan de hoge kant. Dat waren we al wel een beetje gewend vanwege zijn nier probleem. Maar dat het nu nog hoger is kan zijn omdat de nier die ook mee naar boven was gekomen en weer terug naar beneden was gebracht en even de tijd nodig heeft om weer te herstellen en goed te werken. Dit houden ze goed in de gaten.

Het lijkt erop dat we eindelijk een beetje in rustiger vaarwater terecht komen en ons kunnen richten op opbouw en herstel. De morfine is bijna afgebouwd en omdat hij bijna volledige voeding krijgt hoeft hij ook geen extra vocht en kan zo meteen de laatste infuus er ook uit. Dan kan hij weer op allebei zijn handjes sabbelen.

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 5 van totaal 5
 

Elza&Evert en Eliza

zondag, 31-03-13 14:34

Lieve Kanjers,
Fijn om te lezen dat er stappjes vooruit gemaakt worden:)
We bidden en gunnen jullie 3en een rustige "vaarwater" toe. Maar vooral ook kracht om door te mogen gaan en vertrouwen mogen hebben in de toekomst samen met onze Vader!!
Een warme en lieve "paas" groet&knuffel van ons 3en

 

Joke uit Bussum

zaterdag, 30-03-13 23:56

Geef Gideon maar een hele dikke knuffel van me! En hierbij voor jullie allebei ook één. En ondanks alles, ook in het RMcD-huis... een gezegend Paasfeest. Alle liefs!

 

Inge

zaterdag, 30-03-13 21:29

Geweldig dat jullie ons steeds op de hoogte houden, super bedankt!
Wat heerlijk om te lezen; rustiger vaarwater...
Wij sluiten ons aan en verbinden ons met de gebeden van de vorige 3 schrijvers (M&H&M)!
5 hele dikke knuffels!

 

marijke

zaterdag, 30-03-13 19:06

Hallo Marieke Nathanael en Gideon,

ik bid je de opstandingskracht van onze machtige Heer toe.
Op weg naar omhoog met Gideon zijn gezondheid en voor jullie veel kracht rust en vrede, en de mogelijkheid om goed te kunnen rusten en te ontspannen.
veel liefs....

 

H&M W uit Amersfoort

zaterdag, 30-03-13 17:18

Lieve N&M&g,
Fijn dat Gideon weer iets stabieler lijkt te worden.. We bidden dat hij zich weer volledig zal herstellen door Gods overweldigende opstandings/levenskracht (pasen..) :)
Veel rust&blijdschap toegewenst
liefs!!! H&M

 
 
nl_NLDutch