Gideon dag 13

10.45u

Gideon heeft vanaf 12u vannacht doorgeslapen tot wij kwamen. Wat een knapperd! Hij is weer helemaal Gideon. Comfortabel, goed te troosten en veel te lief. ๐Ÿ™‚

Vandaag gaat er weer een microgram van de morfine af. Als het goed is, zal hij over 3 dagen helemaal van de morfine af zijn, YES!
Het is nog even de vraag of ze Gideon vandaag nog een dag aan de CPAP laten of dat ze toch weer even de low flow proberen. Voor ons idee kan hij dat wel aan, omdat hij aan de low flow (voor de ‘ontwenningsverschijnselen’) dezelfde waardes liet zien als aan de CPAP. Maar ook dat laten we los en vertrouwen dat God ook dit proces leidt.

Met ons gaat het ook goed. Regelmatig werd gevraagd naar mijn (Marieke’s) conditie, ik kan oprecht zeggen dat het goed gaat. Vanaf afgelopen woensdag hebben we de rolstoel niet meer gebruikt en dat gaat heel goed. Ik krijg energie van frisse buitenlucht en de wandelingen van en naar het ziekenhuis. Ik heb gewoon echt geen klachten en dat is super gaaf! En ik kan mijn gewone broek weer aan, ook fijn. ๐Ÿ™‚  
’s Avonds zak ik helemaal in, maar dat mag ook. Ik denk dat dat ook ligt aan het feit dat we Gideon dan achter moeten laten voor de nacht, dat blijft echt moeilijk.

We blijven het maar zeggen, maar we zijn zo trots op ons dappere mannetje. Hij doet het zo goed en hij is een overwinnaar! We kunnen niet wachten om hem mee naar huis te nemen en ons leven als gezinnetje echt volop te kunnen beginnen. We genieten nu al zo enorm, dat zal alleen maar meer worden!!!

22.15u

Het gaat goed. Vandaag heeft Gideon ook weer de hele dag op de CPAP gelegen om hem echt even de rust te gunnen. Dat heeft hij wel even verdiend en hij heeft de rust tot nu toe ook heel goed gebruikt. Hij heeft zo’n beetje de hele dag geslapen.

Met hem gaat het goed dus met ons ook ๐Ÿ™‚

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 22 van totaal 22
 

Elsie

woensdag, 05-12-12 08:45

Fijn te lezen dat het steeds een stukje beter gaat met jullie kleine mannetje

 

Jolmer & Marieke

dinsdag, 04-12-12 23:57

Lieve Marieke en Nathanael,
Gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede zoon! We hebben regelmatig aan jullie gedacht en zijn heel erg blij om te lezen dat jullie overwinnaar het zo goed doet!! Wat een mooi kereltje zeg. Tegelijk lijkt het ons emotioneel wel heel zwaar allemaal.. maar wat zijn jullie sterk. Als wij morgen bij Mila zijn zullen we ook bij David een kaarsje neer zetten om te vieren dat zijn broertje is geboren! Liefs Jolmer & Marieke

 

Inge

dinsdag, 04-12-12 22:30

Heel fijn om voor het slapen nog even jullie berichtje te kunnen lezen. Dankjewel voor de moeite die jullie er zo trouw voor nemen.
Ik ga met een gerust hart slapen. Veel liefs!

 

Frank en Sandra Obdam uit Lichinga

dinsdag, 04-12-12 20:02

Lieve Naatie en Marieke,

Wat heerlijk om jullie mooie berichten te lezen en dat het al zo goed gaat met Gideon!!! Weet dat we onwijs met jullie meeleven en super blij voor jullie zijn; vertrouwen loont!
We missen jullie, liefs!

 

Jacqueline Kardol uit Bunschoten

dinsdag, 04-12-12 19:48

Geweldig nieuws, super dat het allemaal zo goed gaat!
Alle eer aan Papa en blijf vooral genieten van dit mooie wonder!!!
Liefs,
Jacqueline

 

Tonneke

dinsdag, 04-12-12 17:16

En ik kan je verzekeren, dat wordt idd alleen maar meer!
Dikke hug van mij!

 

Marijke uit Leusden

dinsdag, 04-12-12 17:04

Geweldig zoals het gaat....en wat genieten jullie......God heeft alles in Zijn Hand.....dank U Heer........liefs van mij......

 

Martine Voogd uit Amersfoort

dinsdag, 04-12-12 16:13

YES!! wat heerlijk dat het weer zo goed gaat! wat zal het straks heerlijk zijn een "gewoon'gezinnetje te kunnen zijn. Dat jullie huis gevuld wordt door baby geurtjes, huiltjes, lachjes, boertjes, poepjes....

 

Gerard en Mirjam

dinsdag, 04-12-12 15:50

We delen samen met jullie overvloedig leven.

 

Arianne uit Amersfoort

dinsdag, 04-12-12 15:42

Wat gaaf dat jullie hem nu al zo goed kennen! We genieten hier met jullie mee! Dikke hug!

 

charlotte uit nijverdal

dinsdag, 04-12-12 15:40

 

Hanna Nennie-van Gemeren

dinsdag, 04-12-12 14:42

Hoi Nathanael en Marieke, een dikke knuffel vanuit Leusden. Fijn om door middel van de blog zo met jullie mee te kunnen leven! Elke keer rollen er tranen over mijn wangen bij het lezen. Ik ben zo blij en dankbaar voor jullie dat het zo goed gaat! Hanna

 

Marianne de Groot uit Almere

dinsdag, 04-12-12 13:58

Ha Nathanael en Marieke,
Jullie berichtjes blijven steeds een getuigenis van jullie onwrikbare vertrouwen in Gods zorg voor jullie en voor Gideon.
Het raakt me iedere keer weer.
Gods zegen met z'n drietjes toegewenst,
Marianne

 

Paula Brouwer

dinsdag, 04-12-12 13:10

Ik zeg "AMEN"
Wij willen allemaal Gideon in het echt zien en op kraambezoek komen. Het wordt denk ik een kraambezoek Explosie :)

 

Linda kelderhuis uit Ridderkerk

dinsdag, 04-12-12 11:48

kanjers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Imim Langeveld uit Bilthoven

dinsdag, 04-12-12 11:29

Lieve allemaal,
Wat ontzettend fijn om te lezen dat het weer goed gaat met Gideon! Al een tijdje volg ik de berichtjes die jullie plaatsen op de website over Gideon en ik ben heel blij om te lezen dat het steeds beter en beter gaat.
Ik hoop en bid voor jullie dat Gideon gauw met jullie mee naar huis mag en hij helemaal beter zal worden.
Liefs en Gods zegen en kracht toegewenst

 

Joke uit Bussum

dinsdag, 04-12-12 11:27

Lieve paps en mams! Wat heerlijk dat het (nu weer) zo goed gaat met jullie dappere mannetje, en ook met jou, Marieke! Ik hoop echt dat Gideon deze maand met jullie mee naar huis kan, zodat jullie (en de rest van de familie) volop van hem kunnen gaan genieten, en hij van jullie ; hij heeft er zรณ hard voor geploeterd! Rustige dag, en een dikke knuffel alledrie.

 

Michael & Esther uit Amersfoort

dinsdag, 04-12-12 11:22

Wat een goede berichten weer over jullie 3-tjes!
Met jullie hopen wij ook dat jullie Gideon snel in de maxi cosi mee naar huis kunnen nemen! Dan wel handig dat hij al zo'n lange tijd aaneen slaapt 's nachts ;-)
Wij zijn trots op jullie!!
Liefs van ons

 

Elza&Evert en Eliza van de Kamp uit Scherpenzeel(GLD)

dinsdag, 04-12-12 11:19

Goedemorgen bijzonder gezinnetje,
Fijn en goed te lezen dat Gideon heerlijk en vooral rustig heeft geslapen. Wij bidden een rustige mar voor al ook weer een fijne en een gezellige toe samen met jullie kanjer!!
Een lieve groet en een knuffel voor Gideon.
liefs van ons

 

Hanna Wolff

dinsdag, 04-12-12 11:14

Lieve N&M&gideon,
Fijn om te horen dat het weer beter gaat vandaag! Jullie horen hem dus ook huilen, dat is toch ook breaking news :))
We bidden dat Gideon gevuld zal worden met Gods waardes ipv morfine en ander spul en dat jullie voor kerst naar huis mogen.
We missen jullie wel hoor!!
Dikke HUG en veel liefs

 

Tjitse & Malieke uit Soest

dinsdag, 04-12-12 10:57

Wat fijn om op deze morgen zulk nieuws te mogen lezen! En ook dat het goed met jullie gaat:) Wat een toppers;)
We wensen jullie een gezegende dag toe!
Liefs

 

G&S uit Amersfoort

dinsdag, 04-12-12 10:56

Goedemorgen lieverds!
Ik ben echt zo ontzettend trots op jullie alledrie! En wat fijn te horen MArieke dat t ook goed gaat met jou! Wat een knapperdje is jullie zoontje zeg... Wel leuk.. dat veel te lief van wie zou hij dat nou hebben he (appel valt echt niet ver van de boom ;-)) Dikke dikke knuffel van ons

 
 
nl_NLDutch