Gideon dag 133

22.00u

Gideon had vandaag een erg onrustige dag en heeft heel erg weinig geslapen. Weer een hoop onrust om hem heen waardoor hij wakker gehouden werd. Ook nu is hij vreselijk moe, maar hij komt maar niet in slaap.

Het laatste infuusje wat Gideon nog had was gesneuveld. Dat is de term voor het niet meer werken van een infuus. Maar omdat hij nog wel antibiotica moet moest hij eigenlijk wel weer een infuus. Dus moesten ze weer proberen een nieuwe te prikken.

Na 5 pogingen in armpjes en beentjes, en 2 pogingen in het hoofd vonden Marieke en Gideon het wel mooi geweest.

Maar gelukkig kan de antibiotica ook over de sonde…

Lichtpuntjes waren wel dat hij vandaag bijna 4 uurtjes zonder lowflow heeft gedaan. Dus dat gaat de goede kant op. En hij had vandaag geen koorts meer. Alleen het eind van de avond weer 38.1 en voor de rest wat verhoging.

En hij heeft vandaag weer wat meer gelachen. Hij is echt weer nog meer zich zelf. Wel vreselijk moe en nog niet zoals het moet, maar we zien wel steeds meer van de oude Gideon.

Vanavond “slaap” ik weer even bij Gideon in Nijmegen zodat Marieke weer wat bij kan slapen in het RMhuis. Ze vind het behoorlijk pittig met alles. Helemaal als ze dan ook nog op zo’n dag Gideon zo vreselijk aan het plagen zijn en hij vervolgens de hele dag onrustig is. Flink slaapgebrek, en dan ook nog kolven en zelf wat eten. Ik heb diep respect voor mijn vrouw die dat allemaal maar ff doet en ik ben trots op haar zoals ze vandaag voor Gideon is opgekomen.

Zaak is nu dat Gideon niet meer gaat overgeven zodat de antibiotica goed in zijn lichaam komt. Dan hoeft hij als het goed is ook geen infuusje meer.

En dan zo snel mogelijk naar huis!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 5 van totaal 5
 

Famke

donderdag, 04-04-13 20:22

Het is ook niet niks, alweer een paar dagen in het ziekenhuis zijn... Waar je geleefd wordt terwijl het net zo heerlijk was thuis! Ik hoop en bid dat Gideon snel lekker uit kan rusten en bij kan slapen, zodat hij energie houdt voor zijn genezing!! Dikke knuffel voor jullie 3. Ik kan me niet voorstellen hoe zwaar en moeilijk het allemaal voor jullie is. Maar jullie zijn Kanjers! En God laat duidelijk Zijn Kracht zien, door jullie heen. Welterusten voor vannacht voor jullie alle 3.

 

peter en geriette van diermen uit spakenburg

donderdag, 04-04-13 00:02

Lieve Nathanael én Marieke, heel veel sterkte met jullie prachtige kindje en jullie doen het zo knap. We hopen dat Gideon snel weer beter wordt én uit kan rusten. Gods kracht toegewenst

 

Inge

woensdag, 03-04-13 22:55

We zijn hier beretrots op jullie alle 3!!! Jullie doen het zó goed!!! Superdesuper!!!
Toi toi, heel veel liefs en een heel hartelijke groet!
Gods Liefde en Vrede voor vannacht, in jullie harten en de ruimtes waar jullie zijn. Wees gezegend, in Jezus' Naam.
Welterusten!

 

Evert&Elza en Eliza

woensdag, 03-04-13 22:11

Lieve Kanjers,
Wat een gedoe zeg.Steeds maar jullie kleine man lastig vallen. Zeker omdat hij zijn rust zo nodig heeft.Ja je mag trots zijn op je twee kanjers. Maar ook op je zelf hoor!!We blijven bidden voor jullie!! Dat de koorts gauw mag zakken en dat de antibiotica zijn werk zal doen. Zodat jullie gauw weer het "oude" leven THUIS kunnen oppakken.
lieve groet en een knuffel van ons 3en

 

Marieke ter Borg

woensdag, 03-04-13 21:46

Hey lieverds, ik lees elke dag jullie blog en leef erg met jullie mee. Arm jochie, ik zal voor hem bidden dat hij vannacht lekker slaapt..en jullie ook! Veel sterkte en liefs, Marieke

 
 
nl_NLDutch