Gideon dag 135

En dan ineens gaat het heel snel…. 

Als het zo doorgaat is Gideon morgen van de lowflow af. Wanneer hij dan geen incidenten laat zien en hij geen koorts meer krijgt, mogen we zondag naar huis!!!!!!!
Wat zijn we dankbaar en blij. Na weer twee weken in een achtbaan te hebben gezeten, mogen we weer een beetje gaan genieten van ‘rust’. Nathanael zal de komende week wel gewoon werken en ik ben dan overdag met Gideon, maar wat zal het weer heerlijk zijn om privacy en rust te hebben. Vooral voor Gideon!

Gideon krijgt vanavond voor de laatste keer antibiotica voor de infectie. Er zijn geen specifieke bacterien gevonden, dus zagen de artsen geen reden om de 5 daagse antibiotica kuur te verlengen. Het is nu erg belangrijk dat hij geen koorts meer krijgt. 

De voeding gaat ook goed. Gideon is terug gegaan naar 6 porties van 115ml met extra toevoeging. Dit loopt in 2 uur in, om zo het spugen te voorkomen. Ook moet hij na die twee uur minimaal nog een half uur stil liggen. Thuis gaan we de snelheid van de sondevoeding wel weer iets opbouwen, zodat het echt weer ‘porties’ worden. Hopelijk blijft het spugen minimaal en in ieder geval minder dan de laatste dagen dat we thuis waren. Thuis zal Gideon ook weer flink moeten groeien, want door de afgelopen twee weken is hij weer afgevallen. En dat is niet goed voor een kleintje van 4 en een halve maand. 

Hoe we alles nu gaan verwerken weten we nog niet. Wat we wel weten is dat we van ieder moment met Gideon willen genieten. Hij is echt een geweldig ventje. Tevreden, goedlachs en vriendelijk naar iedereen die binnenkomt. Heeftie vast van zijn pappa. 🙂

We houden jullie op de hoogte!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 13 van totaal 13
 

Miranda uit Veenhuozen

zaterdag, 06-04-13 22:28

Marieke,
Ik ben ouderbegeleider bij gezinnen met kinderen waar oa medische problemen zijn. en deskundige met jonge kinderen en ouderschap. Ik besef me hoeveel het kost om in dit alles de ouderrol op te pakken, natuurlijk ouderschap vorm te gven wasrin de zorgen niet alles opslokken. Mocht je behoefte hebben om hier eens over van gedachten te wisselen, dan kan dat. Mss kan je me een mailtje sturen, mocht je behoefte hebben aan iemand met wat meer afstand en wat kennis hierover. Voel je zéker niet verplicht!!!!!!! X.

 

Gerard en Geda keurentjes uit Ede

zaterdag, 06-04-13 15:59

Wat zijn we blij om dit te horen. Zegen en sterkte! Jullie zijn geweldig!

 

Evert&Elza en Eliza

zaterdag, 06-04-13 15:15

Lieve kanjers,
Wauw dit zijn weer goede berichten zeg!!!
We bidden dat jullie inderdaad naar huis toe kunnen.
En dat de rust weer terug mag komen.
lieve groet van on 3en

 

Maya Bouman uit Nw Lekkerland

zaterdag, 06-04-13 09:57

Wat een geweldig fijn bericht, praise the Lord. We bidden dat jullie tot rust mogen komen en thuis genieten van Gideon.
Lieve groeten en de Heer zegene jullie 3tjes

 

Eunice

zaterdag, 06-04-13 06:53

Wiehieeeieeee! Zondag misschien al naar huis, heerlijk.
Sterkte dappere helden!
X

 

Françoise

zaterdag, 06-04-13 00:49

Dat is goed nieuws! Wat fijn dat jullie zondag naar huis mogen met Gideon. Weer lekker in jullie eigen omgeving en dan kunnen jullie weer wat tot rust komen van alles.
Liefs,
Françoise

 

Natanja

zaterdag, 06-04-13 00:18

Sorry voor de spelfout, Gideon natuurlijk!!

 

Natanja

zaterdag, 06-04-13 00:16

Wat fijn om zulk goed nieuws over Gidoen te lezen!! Hopelijk kunnen jullie drietjes nu thuis blijven en hoeft het genieten niet meer onderbroken te worden!!

 

Joke en Ton uit Leende

zaterdag, 06-04-13 00:10

Wat een mooi bericht!!!!
En wat dat lachen betreft...
Jij wilde vroeger nooit op foto's lachen, Marieke!
Wij hebben nog een familiefoto met een zeer stuurs kijkend klein meisje erop!
Wij hopen dat alles goed blijft gaan!!!!

 

Esther A uit Amersfoort

vrijdag, 05-04-13 23:23

Wat een enorme verrassing!!! Wauw! Super! Heeeeel erg bijzonder....stil van.... :-) Sterkte met deze snoeiharde achtbaan die nu weer een andere kant (betere) op roetsjt!

 

Jannieka Scheinhardt uit Sellingen

vrijdag, 05-04-13 22:16

Al die vraagtekentjes hadden bloemetjes moeten zijn, maar dat ging niet goed,sorry ;))

 

Jannieka Scheinhardt uit Sellingen

vrijdag, 05-04-13 22:13

Als jullie niet gedragen zijn deze hele periode,was het bijna niet vol te houden,deze achtbaan zoals jullie dat verwoorden.Hopelijk nu snel naar huis en rustig alles verwerken,dat neemt wel een tijdje,maar er is weer perspectief en dat telt..liefs voor jullie drie????????????

 

Inge

vrijdag, 05-04-13 21:59

Wat zíjn we blij en dankbaar mét jullie!
Gewéldig nieuws!
Gods nabijheid in alles toegebeden!

 
 
nl_NLDutch