Gideon dag 136

Als er geen rare dingen meer gebeuren gaan we zoals het er nu uit ziet morgen middag naar huis!

Gideon is sinds vanochtend vroeg zonder lowflow en zonder problemen. Hij heeft vandaag ook bijna geen koorts meer en hij heeft ook al 3 dagen helemaal niet overgegeven. Yes!

Omdat ze in het bloed wat ze geprikt hadden bij Gideon wel een verhoging van ontstekingswaardes tegen kwamen, maar er verder niets uit kwam wat aangaf waardoor hij die koorts had, zijn ze sinds vandaag (na 5 dagen wat een minimum voor de kuur is) ook met de zware antibiotica gestopt.

Gideon had alleen vanavond weer wat verhoging, maar dat kan ook komen omdat we sinds vanochtend ook zijn gestopt met de paracetamol zetpil die hij 3 maal daags kreeg. Nu houden we hem gewoon in de gaten en als hij pijn lijkt te hebben kunnen we hem alsnog een zetpil geven.

We hebben alleen nog geen arts of chirurg gesproken. De chirurg wilde nog wel even naar de buik van Gideon kijken en de rest even checken voor we echt definitief weg mogen, maar hij was door spoedgevallen verhinderd om dat vandaag te doen. Morgen zijn we de eerste op zijn lijstje dus hopelijk komt hij vroeg, dan kunnen we ook vroeg weg.

Het gaat nu echt een stuk beter met Gideon. Hij lacht weer als je gek doet en is een stuk makkelijker in slaap te brengen. Wat ons betreft tijd om naar huis te gaan!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 8 van totaal 8
 

Menno& Eva

zondag, 07-04-13 21:23

Wat een fantastische leuk foto van Gideon als hij lacht! Zo fijn dat jullie weer thuis zijn. Wij bidden jullie Gods kracht, energie en rust toe. Dikke knuffel voor jullie alle drie!

 

Maya Bouman uit Nw Lekkerland

zondag, 07-04-13 10:47

We dragen Gideon en jullie op aan onze Hemelse Vader.
Lieve groet

 

Michael en Esther Klaver uit Amersfoort

zondag, 07-04-13 09:07

Hoi lieveschatten,
Gewleldig nieuws zeg. Vanmorgen zou natuurliijk ook jullie ochtend moeten worden met het opdragen, maar dit is voor ny fantastisch nieuws. Wij bidden jullie God's rust en vrede toe. Liefs van ons.

 

Debby

zondag, 07-04-13 08:57

Wauw wat een super geweldig mega goed nieuws! En wat gaat het dan ineens snel! Dank u Jezus! Ik bidt jullie alle rust en vrede toe die jullie maar kunnen gebruiken. En voor jullie alle drie een boven natuurlijk herstel! Dikke knuffel

 

Gijsbert Den Hertog uit Amersfoort

zaterdag, 06-04-13 23:28

Thuis is de beste plaats om op te knappen. Geweldig nieuws, maar denk ook aan jullie zelf hè .

 

Rosemareine Hubers-Gründemann uit Aufhausen AT

zaterdag, 06-04-13 23:25

Lieve alle drie. Wat fijn.Morgen naar huis. Jullie zijn geweldig. Het verhaal over Pasen: TOP. Jullie vraag over hoe dit alles te verwerken............er is volgens mij maar 1 antwoord op. Je niet laten leiden door de emoties van jou zelf of van de omgeving. Leef het leven aan jullie gegeven in vertrouwen in het moment van nu. Nu is nu, gisteren is geweest en morgen komt nog. Jullie zijn een groot voorbeeld voor anderen en weten als geen ander dat God er is omdat jullie hem in het moment letterlijk ervaren. Het enige antwoord is LEEF het LEVEN en laat emoties voorbij komen maar laat ze niet een eigen leven gaan leiden/lijden. Kanjers ga zo door en geniet va dat wat er is. Jullie zijn toppers. Lieve groet, rosemareine

 

Ruben en Laura

zaterdag, 06-04-13 22:52

Super fijn om te horen! Liefs van ons

 

Joke en Ton uit Leende

zaterdag, 06-04-13 22:08

Wat heerlijk voor jullie!
Wij hopen dat jullie lekker bijtijds naar huis kunnen!
Big hug van ons!

 
 
nl_NLDutch