Gideon dag 18

13.30u 

Gisteravond en vandaag is Gideon weer wat onrustiger. Ze denken dat dit (nog steeds!) de nasleep is van de morfine…. Hij kokhalst veel, zweet veel en zijn temperatuur gaat van te warm naar te koud en weer terug. Dit steekt nu de kop op doordat de luminal (tegen ontwenningsverschijnselen) ook werd afgebouwd. Wat heeft zijn lijfje al te verwerken zeg!

Hij huilt meer en het duurt wat langer voordat we hem helemaal tot rust kunnen brengen. Gelukkig wordt hij altijd wel weer helemaal rustig doordat we hem troosten.

Vannacht heeft Gideon toch weer aan de CPAP gelegen, om hem wat rust te geven.

Tot nu toe is het zo goed gegaan, toch is elke ’terugslag’ heftig en lastig om mee om te gaan.

Als laatste merken we dat we erg moe beginnen te worden. Rustmomenten zijn erg lastig te pakken en het zit gewoon in ons om zoveel mogelijk bij Gideon te willen zijn.

We willen geen mineurstemming brengen, want het gaat nog steeds goed met ons ventje en met ons. We willen wel eerlijk zijn over onze gevoelens!

We leggen Gideon en onszelf dagelijks in Gods hand en dat geeft rust en we zien nog steeds uit naar een hoopvolle toekomst als gezinnetje!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 9 van totaal 9
 

Martine Voogd uit Amersfoort

zondag, 09-12-12 21:48

Lieve schatten
Gelukkig, jullie zijn ook gewoon mensen, met alle gevoelens die daar bij horen:) we bidden jullie en die kleine een nacht vol rust en vrede toe. Morgen is de dag weer nieuw.... De hoop weer nieuw... De moed weer nieuw. God's trouw weer nieuw....

 

corriejanne michon uit Amersfoort

zondag, 09-12-12 21:31

Lieve Nathanael en Marieke,

Begrijpelijk dit is zo'n enerverende tijd het blijft spannend. We blijven voor jullie bidden en jullie zegenen met Gods nabijheid.
Zijn trouw kleurt de morgen dus houdt moed en hef je ogen op naar de bergen vanwaar jullie hulp komt.
Sterkte met deze laatste loodjes, God is bij jullie. Dikke Liefs!!!

 

fam. Promm.

zondag, 09-12-12 20:48

Eerlijk zijn over je gevoelens tijdens moeilijke(re) momenten is heel gezond. Je kan het veel beter voorleggen aan de Heer en je zal er daadwerkelijk van sterker worden, weer opknappen en vol moed verder kunnen. Als je je moeilijkheden zou ontkennen zal je juist breken op den duur, omdat je het niet loslaat. Kortom... jullie doen het fantastisch :) Openhartig, liefdevol en vol vertrouwen. Dikke knuf!

 

alinde knepper uit elburg

zondag, 09-12-12 20:47

..we blijven bidden voor jullie: kanjers!!!! het is nogal niet wat wat jullie moeten doormaken! En ondanks dat het goed gaat elke keer, is dit zwaar en kost veel energie. Dat is in een 'normale' situatie al het geval... Wij hopen dat jullie een goede nachtrust hebben straks en morgen weer fris opstaan. liefs!

 

Arno&Eunice

zondag, 09-12-12 19:43

Lieve schatten, wij bidden voor jullie!
Gideons lijfje heeft veel te verwerken, maar ooh wat krijgen jullie ook veel op jullie bordje. We bidden voor heerlijke diepe slaap vannacht en diepe rust van Boven. Liefs A&E

 

Inge

zondag, 09-12-12 19:38

Lieve Marieke en Nathanaël,
Ik kan me zó goed voorstellen dat een terugslag heftig is! En wát een energie kost het om met alle emoties om te gaan waar jullie doorheen moeten. Dat is bij een gezond kindje al zo, laat staan bij zo'n lange periode in het ziekenhuis.
Wat boft Gideon dat jullie zoveel bij hem zijn want waar is hij beter dan bij jullie! Wij ervaren door het lezen van het blog al zo sterk jullie liefde voor hem, wat zal Gideon dat voelen als jullie hem omgeven en aanraken! Dat voelt hij wel in zijn lijfje en zijn hartje! Wat een voorrecht om jullie blog te kunnen lezen, zo veel dank voor iedere dag!
Ik zegen jullie met Zijn Wijsheid in het omgaan met de vermoeidheid en ook de liefdevolle Hand van God over jullie voor verkwikking, frisse moed en energie.
Jullie doen het fantastisch, petje af, alle respect!
Toi Toi! Hele dikke knuffel!

 

Jan & Lianne uit Leusden

zondag, 09-12-12 19:21

Jullie zijn dappere mensen! Er komt nogal wat op je af zeg! Elke keer gaat het heel goed en dan zo'n dag als vandaag lijkt me toch wat spannend, ondanks dat je weet dat God er is voor jullie. Spanning kost veel energie.
We denken aan jullie in ons gebed!
Lieve groet van ons.

 

Marijke uit Leusden

zondag, 09-12-12 15:01

Lieverds ik bid dat de genezende en rustgevende Handen van onze grote god rust op Gideon pappa en mamma, dat jullie toch momenten zullen vinden om even te rusten.....in gebed en gedachte bij jullie liefs van mij....

 

Elza&Evert en Eliza uit Scherpenzeel(GLD)

zondag, 09-12-12 14:04

Lieve M&N en Gideon...
We bidden jullie rust en vrede en kracht van God toe. Nu het op dit moment even moeilijk is.We vertrouwen er op dat het goed komt.Zomaar even een paar regels die ons te binnen schieten voor jullie uit opwekking 582
Al mijn hoop,
mijn plannen en mijn tijd
leg ik in Uw hand en vertrouw ze aan U toe.
lieve groet en een knuffel van ons drieen

 
 
nl_NLDutch