Gideon dag 19

Gelukkig, nadat Gideon toch weer een extra beetje luminal heeft gekregen, heeft hij bijna de hele nacht doorgeslapen en werd hij pas wakker toen wij vanmorgen kwamen. Ook vannacht heeft hij aan de CPAP gelegen, voor wat extra rust. Vanmorgen heeft Gideon lekker bij pappa op schoot gezeten, ik vond het zo mooi om mijn twee mannen zo samen te zien keuvelen! Er zullen nog veel van dat soort ‘geluksmomentjes’ komen.

Nu is het voor ons een beetje wachten op het onderzoek van de nieren morgen. Als daar uitkomt dat Gideon geopereerd moet worden is dat weer een hobbel om te nemen. Als het iets kleins is of al opgelost is in de afgelopen weken, hoeven we alleen maar te werken aan het afbouwen van de cpap, daarna het afbouwen van de lowflow en dat Gideon de voeding zelf kan gaan drinken en natuurlijk stabiel blijft. (dat zijn de voorwaarden om hem mee naar huis te mogen nemen)

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 10 van totaal 10
 

Hester Van kooten

dinsdag, 11-12-12 12:34

Fijn dat het weer beter met Gideon gaat. Hoop op een gunstige uitslag vandaag zodat hij verder kan opknappen. Wij bidden nog steeds dat dit spoedig zal zijn. Zou zo heerlijk voor jullie zijn!!

 

B & E uit Tijdelijk vanuit Florida

dinsdag, 11-12-12 05:43

We blijven doorbidden voor radicale doorbraken

 

Jan & Lianne

maandag, 10-12-12 22:43

Heerlijk zo'n knuffelmoment met papa, genieten met de grote G. (van Gideon ;-))Sterkte voor morgen. Weet dat God met jullie is. We bidden!
Lieve groet uit Leusden

 

Inge

maandag, 10-12-12 21:56

Dikke knuffel.

 

Elza & Evert en Eliza van de Kamp uit Scherpenzeel(GLD)

maandag, 10-12-12 20:52

Lieve M&N en Gideon,
Fijn om te lezen dat de rust bij jullie is neer gedaald.Wij gunnen jullie dit zo graag.Maar beseffen ook dat het soms even moeilijk is.We bidden jullie rust en vrede toe.We bidden ook dat de onderzoeken morgen positief mogen zijn zodat jullie dappere mannetje verder mag aansterken om zo straks met jullie mee naar huis te mogen.
lieve groet van ons drieen

 

Eunice

maandag, 10-12-12 14:34

Babytjes zijn nog schattiger&kleiner bij hun pappa! Zo'n mooi beeld; grote man met klein kwetsbaar mensje, snap dat je smelt ;-)
We bidden voor jullie en snap dat je naar huis verlangt, duurt niet lang meer! Houd vol. Vrede van God zij met jullie! X

 

Marijke uit Leusden

maandag, 10-12-12 14:27

Fijn dat Gideon een goede nacht heeft gehad......en jullie hopelijk wat uitgerust zijn....al is vermoeidheid niet zomaar over.
Ik bid je sterkte rust en vrede toe voor morgen.....zal spannend zijn....maar onze hemelse Vader houdt alles in Zijn hand.......liefs van mij.....

 

Joke uit Bussum

maandag, 10-12-12 13:29

Lieve Nathanaël en Marieke, fijn dat Gideon weer bijtrekt met een goed nachtje, en ook goed dat het afbouwen van één en ander op een lager pitje gaat. Heerlijk hè, zo'n prachtig gezins-moment..... geniet ervan! Heel veel sterkte voor morgen, en ook dáár is de Vader bij; jullie zijn alledrie in goede Handen! Dikke knuffel, Joke

 

Hanna Wolff

maandag, 10-12-12 12:22

Fijn dat Gideon een goede nacht heeft gehad! Ik bid voor jullie & Gideon een rustige en vredevolle dag toe. Wat de uitslag van morgen ook zal zijn, we houden onze ogen gericht op Jezus en blijven bidden voor volledig herstel van jullie kleine overwinnaar & strijder :))
xxx voor jullie en Gideon!

 

Joke en Ton uit Leende

maandag, 10-12-12 12:19

Lieve Marieke en Nathanaël,
Wat fijn dat het vandaag iets beter gaat met Gideon.
Nog even geduld, moeilijk toch..., en dan weten jullie morgen meer.
Wij hopen dat het allemaal mee zal vallen!
Veel liefs van ons en Oma

 
 
nl_NLDutch