Gideon dag 2

07.00u

Gideon heeft een hele goede nacht gehad. Hij is de hele nacht stabiel geweest. Dit was in het begin wel een zorg voor ons omdat David de eerste nacht een hele slechte nacht had waarna hij de volgende dag aan de ECMO moest. Maar we hebben erg goed geslapen en op 1 of andere manier ons helemaal geen zorgen gemaakt.

Zijn longen lijken de zuurstof goed op te nemen en zijn lichaam is goed voorzien van zuurstof. JEY!

Marieke is meteen aan het kolven geslagen en meteen al 2ml. Ondanks het verlies van 2 liter bloed ziet ze er goed uit en voelt ze zich erg goed. Ze mag alleen nog niet zo veel. Beetje beurs en moe maar wel een goed kleurtje.

We zien vol vertrouwen deze dag tegemoet.

15.15u

Vandaag een rust(ige)dag. Samen een beetje bijkomen en genieten van Gideon. Hij is nog steeds stabiel en heeft geen extra zuurstof nodig. Hij ligt nu rustig aan de gewone beademing waar de machine hem ondersteund met ademen. Er is zelfs gezegd dat hij zelfs zelfstandig zou kunnen ademen omdat de machine eigenlijk niks anders doet dan mee gaan met zijn ademhaling. Wauw wat is dat gaaf om te horen.

Er komen zelfs een paar van onze broers en zussen langs vandaag om Gideon te zien. Omdat David toen zo’n slechte eerste nacht had gehad en de volgende dag aan de ECMO moest heeft het een paar dagen geduurd voor de familie ook even langs mocht komen.

We blijven toch af en toe (onbewust) vergelijken met David, maar tegelijk hadden en hebben we zo’n rust over deze situatie. Deze keer lijkt alles anders te gaan en we genieten enorm. Ook al kunnen we (nog even) niet meer doen dan hem bewonderen en voorzichtig aanraken in zijn bedje, we genieten daar ongelofelijk van.

Gideon woog gister 3400gr. Hij is een stuk “fijner” dan zijn broer David. Waar David lekker stevig was lijkt Gideon wat kleiner met een wat spitser koppie. Ja ja, we weten dat jullie ook heel nieuwsgierig zijn naar hoe hij er uit ziet, maar we zullen vanavond wel even een fotootje posten šŸ™‚

Verder weten we nog niet wat de planning is, maar er wordt waarschijnlijk eerst even gekeken hoe Gideon het doet voor er geopereerd kan worden.

We weten niet hoe het gaat lopen maar vanaf dag 1 hier hebben we alles vanuit een rust ervaren die heel bijzonder is. Zelfs toen Marieke op de heftigste weeen zat en ik later tussen Marieke en Gideon alles zag gebeuren was er rust en geen paniek. Niet alleen om me heen, maar ook bij mezelf. God was heel dicht bij en dat was heel bijzonder om te merken. Daarom zijn we ook niet bang voor de toekomst.

Ook willen we jullie ook (nogmaals) even heel erg bedanken voor alle berichtjes op facebook, sms en blog. Vandaag hebben we ze even allemaal langs gelopen en het bemoedigd en steunt ons enorm. We kunnen jullie niet allemaal persoonlijk bedanken maar we willen wel even laten weten dat we het heel erg waarderen en er veel aan hebben.

Liefs van ons!

21.15u

Toch iets te druk geweest, maar wel een lekker dagje gehad. En Gideon doet het nog steeds erg goed. We hebben inmiddels even de kinderarts gesproken en hij zegt ook dat ze het eerst even een paar dagen aan willen kijken hoe hij het doet voor ze gaan opereren. Eerst hem even lekker laten bekomen en zijn lichaam goed tot rust laten komen. Voor de rest weten ze nog niet heel veel over hoe het verder van binnen met hem gaat, maar dat komt later. Eerst zoveel mogelijk rust voor hem.

En dan hierbij eindelijk de eerste foto van Gideon. En terwijl jullie naar de foto kijken gaan wij nog even een live bezichtiging doen šŸ™‚

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 79 van totaal 79
 

corriejanne michon uit Amersfoort

zaterdag, 24-11-12 09:23

Wat een prachtig kereltje!! Heerlijk dat hij het zo goed doet. xx

 

Christa en Sjoerd uit Leusden

zaterdag, 24-11-12 07:28

....fraai is dat! Mogen wij het weer met foto's doen en jullie live naar jullie prachtige wonder kijken......nah jah, we weten onze plek ;-) Mooi mannetje, we bidden voor volledig herstel! Heel veel zegen voor de komende dag(en).

 

Klaudia

vrijdag, 23-11-12 23:44

wat een schatje!!!! ach en nog zo'n klein ventje. Jullie mogen trots zijn! x x x

 

Ronald en Ineke uit Almere

vrijdag, 23-11-12 23:11

Lieve schatten, wat een prachtig mannetje hebben jullie gekregen !
We zijn, met jullie, erg blij. We bidden jullie Gods' nabijheid toe. Dat jullie elke dag opnieuw Zijn trouw en liefde mogen ervaren !
Veel liefs, Ronald en Ineke

 

Olaf uit Huizen

vrijdag, 23-11-12 22:32

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Gideon.
Gods zegen en kracht toegewenst.

 

Ernst

vrijdag, 23-11-12 22:32

Wow... Zeer, zeer gefeliciteerd, lieve alledrie. Twee geweldige ouders met hun zoon, de zoon met kanjers van ouders. Enorme hug, alle zegen.

 

Martin uit Huizen

vrijdag, 23-11-12 22:02

Supernieuws!! Van harte gefeliciteerd! Goed om te lezen dat jullie er van genieten. Sterkte met alles dat komen gaat.

 

Mirjam Scholten uit amersfoort

vrijdag, 23-11-12 22:00

Lieve mensen,
Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Gideon. Wat een prachtige foto's van hem vandaag. Ik wil jullie laten weten dat ik voor hem en zijn papa en mama zal bidden ! Dat God jullie nog veel jaren zal geven met Gideon samen. En ik bid dat God jullie alle kracht en moed geeft om hier door heen te gaan. Hartelijke groet van Mirjam
(heb marieke leren kennen tijdens destiny)

 

Ellen uit Ridderkerk

vrijdag, 23-11-12 22:00

Lieve allebei, jullie kennen mij niet persoonlijk ... Maar via jullie vrienden Erik en Linda heb ik jullie verhaal gehoord. En nu een tweede keer, hoe groot was mijn verbazing maar hoe verwonderd hoe jullie in je geloof staan, zeker dit keer. Ik heb de video bekeken van david wat een prachtig mannetje en wat een verdriet om hem te moeten missen. Wat heb ik moeten huilen en nog harder toen ik besefte dat ik harder zou moeten genieten van mijn eigen 3 gezonde jongens. Dat doe ik nu ook en ik bid mee met alle andere mensen dat jullie deze vrede en rust mogen behouden en ontzettend mogen gaan genieten van dit wonder van God. Hij is zo groot maar huilt met jullie mee als jullie verdriet hebben maar veegt ook de tranen weer weg en helpt jullie verder. Ik blijf jullie volgen (als dat mag) ... Bidden blijf ik ook ...

Groetjes ellen

 

Inge

vrijdag, 23-11-12 22:00

Ohhh, wat is hij mĆ³Ć³i! Wat een lieffie! Wat een mooi lijfje! Wat een schatje, ik hoop dat jullie hem heel snel vast mogen houden.
Dankjewel voor de prƔchtige foto's.

 

Hans, Sitie, Boaz

vrijdag, 23-11-12 21:49

Wat een ongelooflijk mooi kereltje zeg!
En wat doet hij het ongelooflijk goed!
Daar kunnen we er Een voor danken!
Heel veel zegen en geniet maar lekker even van de rust!
Liefs en dikke knuffel,
Hans, Sitie & Boaz :)

 

joke mulder uit doetinchem

vrijdag, 23-11-12 21:32

lieve schatten,

Wat een mooi ventje, rust maar lekker uit, en we blijven bidden liefs bronno en joke

 

Marijke uit Leusden

vrijdag, 23-11-12 21:26

Wat een mooi jongetje rust en vrede straalt van de foto's uit,
Slaap goed voor straks, God is goed........

 

Liesbeth, Wietse en Sam

vrijdag, 23-11-12 21:19

Is dat even een verrassing: kijk ik net even tussen de patienten op de huisartsenpost door naar de blog, verschijnt er ineens een prachtige foto van jullie mannetje! Wauw wat een mooierd! Lieve N&M, we vinden het ontzettend fijn dat het goed gaat met jullie kleine strijder, we bidden met jullie mee voor zijn herstel!

 

Erna Lustig uit Huizen

vrijdag, 23-11-12 21:18

Van harte gefeliciteerd! Fijn om te lezen dat Gideon zo,n goede start maakt! Ik wens jullie veel sterkte toe voor de komende tijd.

 

Mattanja uit Harderwijk

vrijdag, 23-11-12 21:17

MOOI mannetje!!! Fijn dat we even mee mogen gluren. Heel veel zegen gewenst! En ook fijn dat het zo goed met hem gaat!!!

 

Famke uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 20:15

Lieve Nathanael en Marieke,

Wat heerlijk dat jullie God en Zijn rust zo ervaren.
En wat heerlijk om te lezen dat jullie zo genieten en dat Gideon het zo goed doet!
Liefs Famke

 

Gisette

vrijdag, 23-11-12 19:38

Lieve Marieke en Nathanaƫl,
Gefeliciteerd met de geboorte van Gideon en wat fijn om te lezen dat het (naar omstandigheden) goed gaat. Ik vind de rust die jullie uitstralen ook ongelofelijk bijzonder, jullie zijn echt twee dappere mensen! Veel zegen en kracht gewenst voor de komende tijd en geniet van jullie kleine mannetje!

 

Tetsje en Rinus

vrijdag, 23-11-12 19:37

Van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Wat geweldig om jullie berichten te lezen, God is groot!
Veel liefs.

 

Arno&Eunice

vrijdag, 23-11-12 18:16

Wat een mooie berichten...tranen in m'n ogen!
Dank u Heer voor Uw rust,. Hoe groot bent U!

X

 

juliette van der weide uit nijkerk

vrijdag, 23-11-12 18:07

Kippevel!!!!! Toen ik het net las. Het is jullie ook zo gegunt.
En wat fijn dat het zo goed gaat met Gideon.
We blijven steeds voor jullie bidden.
Geniet er lekker van. Groeten fam van der weide

 

riek brinksma

vrijdag, 23-11-12 18:05

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Gideon. Wat fijn dat hij stabiel is. Hoop dat Marieke ook snel weer wat op krachten zal komen. Bidt dat Gideon tot grote zegen zal zijn voor jullie en de mensen om hem heen. Liefs Riek

 

Liesbeth, Wietse en Sam Ledegang uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 17:43

Wauw!!!! We zijn zo blij dat het goed gaat! Geniet er van!!!!

 

Inge

vrijdag, 23-11-12 17:16

Lieve Marieke en Nathanaƫl,
Met grote ontroering en met grote dankbaarheid lezen we steeds jullie berichtjes. Wat ontzettend fijn dat Gideon zelf zo goed kan ademen. Heel veel liefs, we houden van jullie.

 

corriejanne michon uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 17:01

Wow wat geweldig om te lezen, hier wordt ik nou zoooo blij van heerlijk genieten voor jullie. God is goed!!!
liefs, frits en CJ

 

Denise

vrijdag, 23-11-12 16:55

Wat heerlijk om te lezen lieverds! Geniet enorm van jullie ventje en wat fijn dat er ook al familie is langs geweest. Ik bid dat deze rust mag blijven en God jullie daarmee zal blijven vervullen. 'De Heer is mijn Herder, het ontbreekt mij aan niets.'

Liefs!

 

sanne heineman uit amersfoort

vrijdag, 23-11-12 16:39

Wat onwijs gaaaaaf om te lezen dat jullie een prachtige zoon hebben gekregen!!! Ik vind het bijzonder dat jullie zoveel vertrouwen op God. En bij Hem zoveel kracht & rust ervaren! Prachtig om te lezen. Ik vind jullie echt een voorbeeld. Bedankt hiervoor. Geniet met ze drietjes!!
Dikke knuffel, sanne

 

Rebecca van Boven

vrijdag, 23-11-12 16:38

Wauw Wauw Wauw! Wat goed om te horen allemaal! Geniet van elkaar en jullie mannetje Gideon:)

Liefs Rebecca

 

Laurens Visscher uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 16:37

Hoi N+M,

Ontzettend gefeliciteerd. Wat een wonder. Geniet van Gideon en sterkte met recoveren.

Laurens Visscher

 

Debby

vrijdag, 23-11-12 16:08

Lieve schatten!!!
Wat fijn dat het zo goed gaat, echt heerlijk. En wat bijzonder om te lezen dat er zoveel vrede en rust is, ondanks de spannende momenten. We blijven bidden en vol verwachtiing om hoog kijken!!! Ik zie er zo naar uit om hem lekker bij jullie thuis te mogen bewonderen.... heel veel liefde en geniet momenten toe gebeden. Heel veel liefs

 

Marijke uit Leusden

vrijdag, 23-11-12 16:04

Bedankt voor de berichten op jullie blogg, het is goed te lezen en te ervaren. De rust en vrede van onze machtige God....... Liefs voor jullie 3tjes.....

 

Claudia

vrijdag, 23-11-12 16:03

Gaaf om te lezen dat het goed gaat met jullie alle 3.
Maar..... dat is voor ons geen reden om te stoppen met bidden, daar blijven we toch mooi mee door gaan :-)
Geniet er lekker van samen.

 

Christiaan uit Huizen

vrijdag, 23-11-12 15:49

Nathanael en Marieke!

Van harte gefeliciteerd met de kleine, wat ontzettend goed om te lezen! Ook fijn dat jullie dit op deze manier delen! Geweldig.

Gniet ervan en ik volg jullie!

Groet,
Christiaan

 

Carlos & Antoinette Verhorst uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 13:29

Hoi Nathanael en Marieke,

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon Gideon. Mooie naam trouwens!

Gaaf om te lezen dat jullie in goede handen zijn en toch enigszins tot rust mogen komen. We zijn dankbaar dat Marieke ook weer een klein beetje de Ā“oudeĀ“ is en jullie genieten van de kleine mooie man!

We genieten ontzettend met jullie mee.

Liefs en hug van ons 4-tjes, Carlos en Antoinette

 

Gijs en Suus uit curaƧao

vrijdag, 23-11-12 13:24

hoe heerluk nieuws om mee wakker te worden!!! PTL!!!!

 

Martin en Heleen

vrijdag, 23-11-12 13:11

Lieve Nathanaƫl en Marieke,
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Gideon! Wat fijn dat jullie gisterenavond nog naar hem toe konden om hem te bewonderen, dit lieve vechtertje. We wensen julllie Gods zegen en Vaderzorg toe in alle dingen. Fijn dat jullie met ons delen hoe het met jullie en met Gideon gaat.

 

Gertrude Steenbeek uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 12:20

Wat geweldig nieuws, de geboorte van jullie lieve zoon Gideon. Ik bid jullie drietjes de Vreugde van de Heer toe, in alles! Geweldig, dit WONDER!

 

Jos en Joke van \'t Hof uit Hoogland

vrijdag, 23-11-12 12:09

HƩ lieve Nathanaƫl en Marieke

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Gideon.
Wat was het mooi wakker worden vanmorgen met deze berichten. God zoooooo dankbaar. Veel zegen en geniet ervan.

 

Joost en Klazien

vrijdag, 23-11-12 12:08

Gefeliciteerd met de geboorte van Gideon!!! We zijn benieuwd hoe hij eruit ziet! Heel veel succes en genieten de komende dagen!
Sterkte met bijkomen Marieke! We denken aan en bidden voor jullie. Liefs uit de mooiste straat van Amersfoort.

 

Carla van den Broek

vrijdag, 23-11-12 12:02

Hoop zo dat geen bericht goed bericht is en dat jullie de tijd benutten om samen te rusten of bij jullie kleine man zijn.........

 

Daniƫlle uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 11:08

Lieve Nathanaƫl en Marieke,

Wauw... wat ben ik ongelofelijk blij voor jullie! Ik bid voor een spoedig herstel en dat jullie met Gideon snel naar huis mogen komen. Dikke kus! :-)

 

larissa baak

vrijdag, 23-11-12 11:04

Wauw, gefeliciteerd lieve mensen met Gideon!
We blijven bidden, geniet van de momenten samen.
Heerlijk om dit goeie nieuws te lezen.

 

Marco Vermeulen

vrijdag, 23-11-12 10:56

Wat een goed nieuws zeg!

 

Pauline Smit uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 10:52

Hey lieverds, van harte gefeliciteerd!
Geniet van jullie Gideon!
Goed om te horen hoe het gaat!
Xxx

 

Wilfred en Christine Reurink uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 10:49

Lieve Nathanaƫl en Marieke,
Van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Wat fijn dat het zo goed met m gaat. Veeeel zegen en sterkte komende tijd.
Liefs, Wilfred en Christine

 

Fam . de Bar uit Lemmer

vrijdag, 23-11-12 10:38

Van harte gefeliciteerd met jullie Gideon! Wij wensen jullie vandaag ook een hele mooie dag toe. Fijn dit goede nieuws van vanmorgen te lezen.

Liefs uit Lemmer

 

Birgitta Perton

vrijdag, 23-11-12 10:37

Stiile dankbaarheid voor jullie :) We blijven aan jullie denken en volgen, Hug.

 

Gerard en Aleid

vrijdag, 23-11-12 10:23

Lieve lieve allen????, wat goed om te lezen dat Gideon het goed doet! Wat maken jullie dan alweer veel mee in een korte tijd! Wij bidden jullie rust,vrede en zegen toe! En bovenal super gefeliciteerd met jullie ukkie: Gideon!

 

Kees en Karin uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 09:58

Wat een goed nieuws! We zijn heel blij en dankbaar voor de geboorte van Gideon en de ontwikkelingen bij hem en Marieke tot nog toe. Een heel goede dag toegebeden!

 

Damaris

vrijdag, 23-11-12 09:56

Hoihoi Nathanael en Marieke,

van harte gefeliciteerd met Gideon! ik wens jullie een goede hersteltijd toe, dat jullie snel met zn 3tjes naar huis kunnen!

groetjes
Damaris

 

corriejanne michon uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 09:48

goedemorgen kanjers,

Wat heerlijk om te lezen dat jullie alle 3 een goede nacht hadden.
Fijn nieuws.Goed bezig marieke dat je al aan het kolven bent.
Fijne dag voor jullie en heel veel zegen. liefs van ons.

 

Iris Zwitser uit Garderen

vrijdag, 23-11-12 09:32

Fijn om te horen, lezen steeds met spanning mee! Goed gedaan Marieke! En jij natuurlijk ook Nathanael! Rust goed uit samen en we blijven bidden voor Gideon (mooie naam), dat jullie hem straks mee naar huis mogen nemen. Geniet van dit kleine wonder! Liefs ons

 

Klaudia

vrijdag, 23-11-12 09:27

wat goed te horen allemaal. Jullie zijn kanjers en ik ben zo blij voor jullie. Veel liefs en een dikke knuffel X

 

Boukje Nienhuis uit Dronten

vrijdag, 23-11-12 09:26

Nathanael en Marieke, van harte met de geboorte van Gideon! Prachtige naam! Anna Rosa is nu twee weken oud en als zij een jongen was geweest had ze ook Gideon geheten. Bijzondere naam, met een mooie betekenis.
Goed zeg dat het kolven al wat op gang komt. Veel zegen de komende tijd en jullie zijn bij ons in onze gebeden.

 

Lisanne Strating

vrijdag, 23-11-12 09:19

Hey lieve Nathanaƫl, Marieke en nu ook Gideon :)
Ik ken jullie nog helemaal niet zo goed, maar ik merk dat ik zo met jullie mee leef! Steeds regelmatig de blog checken op nieuw nieuws en ben echt voor jullie aan het bidden! Wat ontzettend fijn om te lezen dat het goed met jullie gaat en dat jullie door alles heen zo veel rust ervaren :) Ik zie er dan ook echt naar uit om Gideon straks rond te zien huppelen in de kerk als een goed volgroeid, gezond, sterk, vrolijk en bestemmingsvol kind van God met 2 geweldige gezegende, liefdevolle prachtige ouders. Daar gaan we voor! :D Veel zegen de komende dagen. En ik bid dat God jullie kracht zal zijn letterlijk en figuurlijk.

Liefs Lisanne

 

Carla van den Broek

vrijdag, 23-11-12 09:18

Wat een geweldig fijn nieuws om te lezen dat het zo goed gaat met de kleine man. Probeer ook goed aan jezelf te denken, papa. Wij begrijpen zo goed het dilemma wat je omschreef om er voor allebei te willen zijn, maar jullie doen het allemaal geweldig...hoop dat we snel weer meer goed nieuws lezen en Marieke....knap hoor dat je aan het kolven bent...we denken aan jullie !

 

Evert&Elza en Eliza van de Kamp uit Scherpenzeel(GLD)

vrijdag, 23-11-12 09:14

Lieve Marieke&Nathanel
Van harte met de geboorte van jullie zoon Gideon...
Wat een mooie naam zeg. Fijn om nu te lezen dat jullie een goede en rustige nacht hebben gehad. We bidden voor jullie
dat vandaag wederom een rustige en ondanks alles een mooie dag
mag worden.
lieve groet van ons

 

Martineke Poppe

vrijdag, 23-11-12 09:13

Beste Marieke en Nathanael,

Wij leven en bidden natuurlijk weer erg mee. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Wat een mooie naam. Wat een fijn bericht dat hij zo'n goede eerste nacht had. Mooi dat jullie ook zo'n rust hebben. Jullie worden gedragen!
groeten Johan en Martineke

 

Bart en Esther van Dijk uit Hoogland

vrijdag, 23-11-12 09:10

Lieve Schatten, wat een heerlijk bericht om te horen dat het zo goed gaat met jullie allemaal. Fijn jullie zo goed geslapen hebben en dat Gideon het zo goed doet. Geniet nu van een "redelijk" normale kraamtijd, nu je toch ECHT op bed MOET blijven ;-) laat je lekker naar je mannetje toe rijden, en laat je lekker verwennen.
Dikke kus van ons

 

fam. Promm.

vrijdag, 23-11-12 09:05

De positieve energie spat er vanaf! Jullie halen er echt alles uit met z'n drietjes. Zo mooi.

 

alinde knepper uit elburg

vrijdag, 23-11-12 09:04

Goedemorgen!! Wat een heerlijk bericht om te lezen zo onder mijn ontbijtje!! Fantastisch dat het goed met je gaat Marieke!!! enne ook met Gideon!! En hoe is het eigenlijk met papa???? God is goed!! Wat fijn dat jullie zo jullie dag kunnen starten!! Doe rustig aan, geniet van Gideon en we blijven bidden, dat ook hij in deze lijn mag doorgaan en dat jullie volop mogen genieten van hem! liefs

 

Menno & Bianca Ouweneel uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 09:02

Wat een super goed nieuws, wat een getuigenis nu al en wat een stoere naam (Machtige strijder). Hoe gaaf is het dat namen geen roepnamen zijn maar een cruciaal onderdeel van iemands identiteit. Ook wij leven en bidden mee. we houden de blog ind e gaten. Heel veel liefs, rust en kracht voor jullie alle drie.

 

Bart en Elvera

vrijdag, 23-11-12 08:51

Geweldig nieuws om te lezen!
We blijven voor jullie bidden!

 

Hanna Wolff uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 08:47

WAT een goed nieuws om mee wakker te worden :)) YES, we bidden dat het zo door mag gaan!

Maarre, hoe ziet gideon er nou uit? Heeft ie een bos haar, zoals ze op de echo dachten te zien? Is ie blond? :) Ik ben zo nieuwsgierig, haha.. We hopen hem heel snel te mogen knuffelen :))))

 

Renate

vrijdag, 23-11-12 08:46

Hey lieverds,

Wat heerlijk om te horen!! Zo fijn om jullie zo te kunnen volgen en te weten wat er daar gebeurd. We zijn enorm trots op jullie.

Hele hele dikke knuffel,
M & R + B

 

Rick en Tineke Voorthuis uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 08:26

Lieve nathanael, Marieke en Gideon,
Wat een fantastisch nieuws! Van harte gefeliciteerd en dat dit maar een mooie dag mag zijn van uitrusten en herstel!
Liefs, Rick en Tineke

 

daniella lintjens

vrijdag, 23-11-12 08:25

Van harte met jullie kereltje en wat fijn dat Marieke zo goed opknapt! Heel veel zegen met Gideon en we denken aan jullie!

 

Hans en annemarie Colenbrander

vrijdag, 23-11-12 08:22

gefeliciteerd met jullie zoon!! We zijn superblij dat het goed gaat met gideon en marieke. Geniet van elkaar en hopelijk kunnen jullie snel samen naar huis. We blijvem voor jullie bidden. Liefs, hans, annemarie, nina, eva en pepijn

 

Jaap en Amarillis

vrijdag, 23-11-12 08:17

Lieve papa en mama ter Borg,
Van harte gefeliciteerd met jullie geweldige zoon en wat fijn dat hij zo'n goede nacht heeft gehad! We hopen en bidden dat jullie vandaag echt mogen genieten van de eerste kraamdag en dat het goed blijft gaan met Gideon. Trouwens, wat een mooie namen hebben jullie hem gegeven. Toch weer een linkje naar onze jongens... :-)
Veel liefs van de Schepjes

 

Richard en FranƧoise

vrijdag, 23-11-12 08:16

Hoi Marieke en Nathanael,

Wat goed om te lezen dat het goed gaat met Gideon en met Marieke. Geniet van jullie kleine mannetje! Sterkte met alles.
Liefs, Richard en FranƧoise

 

Christine Sigmund

vrijdag, 23-11-12 08:13

Fijn dat het goed gaat. Van harte gefeliciteerd en sterkte de komende tijd.

 

Liesbeth, Wietse en Sam Ledegang uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 08:13

Lieve N+M=D+G, we zijn zo ontzettend trots op jullie! En opgelucht dat het zo goed gaat met Marieke en Gideon! Geniet van de momenten!!!!

 

Martine Voogd

vrijdag, 23-11-12 08:12

My soul My soul must sing!!!

 

Joke Hilhorst-Klomp uit Leende

vrijdag, 23-11-12 07:46

Wat een mooi bericht! Wij wensen jullie een mooie dag en Gideon veel vooruitgang zodat hij heel snel in zijn warme nestje bij jullie thuis mag zijn. Blijven jullie in Nijmegen? Veel liefs, ook van Ton en oma.

 

Suus

vrijdag, 23-11-12 07:36

Jeej wat een goed bericht om de dag mee te beginnen, wat heb ik een stoer neefje!! Kan niet wachten tot ik hem met eigen ogen mag aanschouwen!! :-) Succes vandaag lieffies!

 

alex, mariette & rooze

vrijdag, 23-11-12 07:36

Wat schrikken om te horen dat het niet zo goed ging met Marieke! Fijn dat jullie toch een eerste goede nacht hebben gehad en de eerste tekenen dus zo positief!
we denken aan jullie en duimen voor een spoedig herstel van moeder en zoon!

 

Tjitse & Malieke

vrijdag, 23-11-12 07:32

Fijn om te horen, ook dat jullie konden uitrusten.
Gezegende dag!

 

Arianne

vrijdag, 23-11-12 07:18

Wat een fijne update! Wat fijn ook dat jullie goed hebben kunnen uitrusten. X

 

Bert en Alette Tammenga uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 07:16

Wat fijn om wakker te worden met zulk goed nieuws!! Een gezegende dag vandaag!!

 
 
nl_NLDutch