Gideon dag 24

21.20u

Rustige dag vandaag. Wat een rust op de HighCare. Op de IC zijn ze meer bezig met kinderen “in leven te houden” en letten ze vooral op waardes en metingen (wat kan hij aan), op de HC kunnen ze meer gericht zijn op het kind en de ontwikkeling (wat heeft hij nodig).

Badjes, hemeltjes, mobieltje voor boven het bed, etc ipv spuitjes, metingen, e.d. Natuurlijk letten ze ook op de IC heel erg op het kind, maar op de HC lijkt het er meer op dat het kind en de ouders voorbereid worden op het hoe het thuis ook zou gaan. En dat is heel erg leuk. Zo raken we meer aan elkaar gewend (wij en Gideon) en willen ze bijvoorbeeld Gideon een dag nacht ritme  aanleren. Dus nu is het s’nachts een stuk donkerder (en rustiger) ipv dat er altijd wel licht aan staat.

Dit is een goede stap geweest en we zien erg uit naar hoe het verder zal gaan. Wij proberen nu voor ons zelf ook een beetje rust in te bouwen omdat we het anders op dit tempo niet vol houden. Thuis zouden we ook ons leven opnieuw in moeten richten maar hier zit je dan met nog iets teveel praktische zaken erbij en niet de mogelijkheid om alles volledig op je eigen manier te doen. Maar dat komt vanzelf. Net als Gideon, 1 stapje tegelijk ­čÖé

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 14 van totaal 14
 

Paula Brouwer

donderdag, 20-12-12 19:27

Prachtige Foto!

 

Joke en Ton uit Leende

zondag, 16-12-12 10:00

Wat een mooie ervaring op de HC! Ik ben blij dat er met deze transfer voor jullie alle drie meer rust zal komen. Ik denk dat het goed is dat jullie dat ook voor jezelf gaan inbouwen. Dan gaan jullie straks niet uitgeput naar huis! Geniet van de nieuwe mogelijkheden en we sturen jullie liefs vanuit een regenachtig Leende.

 

Martineke Poppe

zaterdag, 15-12-12 21:22

Wat is het fantastisch om jullie goede berichten te lezen! Ik kan me helemaal voorstellen dat jullie moeten wennen aan een nieuwe afdeling met minder verpleging. Maar onze ervaring is dat die stappen alleen maar worden gemaakt als het kindje er ├ęcht aan toe is. En jullie Gideon is dat. Heerlijk!!

 

Esther A uit Amersfoort

zaterdag, 15-12-12 21:16

O wauw! Wat een mooi plaatje: Gideon in bad, net als elke andere baby, en papa en mama daar heel trots naar kijkend ;-) Geniet, wij doen dat zeker ook van jullie foto's en update's!

 

Michael & Esther uit Amersfoort

zaterdag, 15-12-12 18:52

Lieve Nathanael & Marieke,
we hebben er erg van genoten jullie gisteren te mogen ontmoeten en jullie mooie zoon te zien! Wat een mooi mannetje is Gideon toch! En wat doen jullie het goed! Jullie zijn jullie top-ouders!
Blijf lekker genieten van elkaar en Gideon!
Liefs van ons 5-jes

 

Bart en Elvera

zaterdag, 15-12-12 16:04

Geweldig om te lezen!
Geniet van Gideon! God is goed!
Liefs, Bart & Elvera

 

Gerard en Mirjam

zaterdag, 15-12-12 15:07

We waren een paar dagen zonder intenet. Met jullie heel blij over de ontwikkeling van overvloedig leven.

 

Rosemareine Hubers-Gr├╝ndemann uit Aufhausen Oostenrijk

zaterdag, 15-12-12 14:05

Lieve alle drie. Steeds meer stappen te zien in de richting van het eigen thuis. Zo mooi. Zo stralend. Zo een wonder, wonderlijk en vol verwondering. Zo dankbaar.
Daarnaast jullie zoeken, voelen, luister naar wat Gideon aangeeft als hij onrustig is. Zoooo herkenbaar en dus ook zoo normaal. En dan nu dat heerlijke moment op foto. Lekker warm zwemmen en de herkenning van die warme plons water waar hij negen maanden mocht wonen. Nu geborgen en gedragen in jullie handen. Jullie liefdevolle aandacht en aanwezigheid tijdens zijn stappen die hij elke dag zet. Wat is dat een feest en geschenk. Ook ik dank. Harte groet, Rosemareine

 

Matthieu & Hanna

zaterdag, 15-12-12 12:07

Leuk he... weer een stap vooruit richting huis.... :) we genieten mee

 

joke Mulder uit Doetinchem

zaterdag, 15-12-12 12:05

he wat superleuk om te zien hoe gaat het al gaat,en jullie te zien genieten,daar zijn wij heelblij en dankbaar voor,we kijken er naar uit om jullie alle3 te zien liefs bronno en joke

 

Elza&Evert en Eliza uit Scherpenzeel (GLD)

zaterdag, 15-12-12 10:43

Goedemorgen Kanjers,
Weer een stapje verder en stapje dichter naar huis..
Wat super gaaf zeg!!! En wat fijn dat we ook mee mogen genieten van jullie bad momentje samen met Gideon.
Fijne en rustige dag bidden we jullie toe.
lieve groet van ons

 

Mam

zaterdag, 15-12-12 10:27

Lieverds wat zit ik te genieten als ik die foto zie waar jullie saampjes Gideon in bad doen. Wat geweldig! Ik kan eindeloos naar die foto kijken omdat het zoveel weergeeft! En we zien ernaar uit om hem op z'n nieuwe plekje te zien vanmiddag. Wat een grote stap voor Gideon en jullie! Fijn!

 

Marijke

zaterdag, 15-12-12 09:10

Halleluja.............liefs van mij.......

 

B & E uit Tijdelijk vanuit Florida

zaterdag, 15-12-12 05:44

Wat heerlijk om al dit soort "gewone" baby dingetjes te lezen. Dat betekend dat het inderdaad steeds beter met hem gaat. En dat is goed nieuws. We blijven voor jullie bidden en jullie volgen. Veel liefs van ons drie├źn hier.

 
 
nl_NLDutch