Gideon dag 26 (volledig lowflow)

13.45u

Vandaag weer 3 nieuwe stapjes na de artsenvisite. 

  • Komende nacht zal Gideon voor het eerst zonder CPAP zijn, dus volledig aan de lowflow! Als hij het niet volhoudt, zullen ze hem uiteraard weer aan de CPAP leggen, maar voor alsnog denken wij en de artsen dat hij het aankan. Spannend!!
  • De voeding gaat naar 7 x 80 ml. Dezelfde hoeveelheid als voorheen, maar nu gaat hij ’s nachts een voeding overslaan, zodat hij leert om 6 uurtjes achter elkaar te slapen. 
  • De luiers hoeven niet meer gewogen te worden, omdat het plassen gewoon heel goed gaat. Dit kan er op wijzen dat er niets meer met de nieren aan de hand is, maar dat wordt over 2 weken nog een keer bekeken. 

We zijn zo blij met ons ventje, hij doet het goed en is een heel tevreden mannetje. Vandaag was Gideon 3574 gram (na aftrek van het gewicht van de luier) dus hij groeit goed. Dankbaar en trots!! 

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 16 van totaal 16
 

Joke en Ton uit Leende

dinsdag, 18-12-12 08:06

Wij hopen dat Gideon goed geslapen heeft zonder de cPap! Fijn dat er iedere keer weer stapjes voorwaarts kunnen worden gemaakt! Wij zijn ontzettend blij dat het zo goed gaat! Hebben jullie enig idee hoe lang jullie nog in Nijmegen zullen blijven?
Heel veel liefs, ook van oma Klomp.

 

Rolof &Conny

dinsdag, 18-12-12 07:58

Lieve nathanael en Marieke
Geweldig al die mooie berichten.
Wat een prachtige zoon hebben jullie
Fijn dat het zo goed gaat!
Liefs
Rolof en Conny

 

Wilfred en Christine

maandag, 17-12-12 23:00

Wat fantastisch! Zo gaaf om te lezen. En wat een mooi kereltje. Veel liefs

 

marijke uit leusden

maandag, 17-12-12 22:30

lieverds, wat heerlijk om jullie bericht weer te lezen, en wat ziet Gideon er goed uit, heerlijk om te knuffelen, allemaal stapjes vooruit, Dank U grote Machtige God,
liefs van mij.......

 

Sjoerd uit Leusden

maandag, 17-12-12 21:54

VETVETVET!!!! Wanneer gaat Gideon op pianoles!? Man wat gaaf allemaal om te lezen!

Knuffel

 

Tonja Danker uit zeewolde

maandag, 17-12-12 21:21

Hoi Lieverds wat heerlijk jullie mooie bemoedigende berichtjes te mogen lezen! Fijn dat het zo goed met jullie mannetje gaat! We blijven voor hem en voor jullie bidden hoor!

 

Jan & Lianne

maandag, 17-12-12 21:03

Lieve papa en mama van Gideon,
Wat een lekker mannetje, wat ziet hij er goed uit!
Wat zullen jullie genieten.
Fijn dat het zo goed gaat.
Lieve groet van ons.

 

Liesbeth Krijtenburg

maandag, 17-12-12 20:29

Het is alweer erven geleden dat ik een berichtje achter liet.
Wat een grote stappen vooruit zeg!! Heerlijk lijkt me dat. Natuurlijk ook spannend, want het stuk wat nu vertrouwen gaf moet je los laten en iets nieuws beginnen, maar ja dat hoort echt bij het ouderschap: loslaten :)
Een stap dichterbij huis. Jippie!!
Heerlijk om te lezen dat jullie meer en meer echte papa en mama kunnen zijn, nu niet alleen in het er voor hem zijn en voor hem bidden, maar nu ook het verzorgen!! Super!!
Mooi om te lezen dat hij zo om zich heen kijkt. Ja hij wordt groter en dus ook zijn interesses groeien. Een echt mannetje wordt het al.
Blijf vooral genieten van elk moment, elke dag is zo bijzonder.
Een dikke knuffel voor jullie alle drie.

 

Mattanja uit Harderwijk

maandag, 17-12-12 19:42

Wat een fantastisch nieuws die grote stappen van hem!!! En wat een prachtig mooi mannetje!!!! Ik geniet mee van jullie nieuws en ik hoop dat hij snel mee mag naar waar hij hoort: thuis bij jullie!

 

Gerard en Mirjam

maandag, 17-12-12 18:14

HEERlijk om te lezen!

 

Hester Van Kooten uit Amersfoort

maandag, 17-12-12 17:01

Wat een goede berichten. Zo heerlijk dat het zo goed gaat met Gideon. Geniet van hem en we bidden dat hij snel ontslagen wordt. Wat een lief ventje!

 

Elza&Evert en Eliza uit Scherpenzeel (GLD)

maandag, 17-12-12 16:07

Lieve kanjers,
Wat een feest om vandaag zoveel goede berichten te lezen op jullie blog(Hadden nl gist. geen internet verbinding)
En wat wordt jullie kanjer/mannetje groot zeg!!! wat een zegen en vooral zijn we onze Vader zo dankbaar dat het steeds een stapje vooruit mag gaan.We blijven in gedachten en in onze gebeden bij jullie.We bidden dat jullie gauw naar huis mogen.
lieve groet van ons en een knuffel van Eliza voor Gideon

 

B & E

maandag, 17-12-12 15:41

Dit is echt geweldig nieuws. Grote stappen vooruit. Echt zo fijn. We zien er naar uit om thuis bij jullie op kraamvisite te komen..... Dikke kus uit florida

 

Martine Voogd uit Amersfoort

maandag, 17-12-12 15:29

dit zijn geen stapjes meer.... dit zijn sprongen vooruit!! wauw wat een zegen. we kunnen niet wachten om hem live te zien1! Ik hoop dat jullie deze blog wel tot zn 18 ofzo volhouden. anders vallen we straks in zo'n gat:) (de update van) Gideon hoort helemaal bij ons dagritme, en is de beste smoes voor onze kids om s avond nog even uit bed te komen!! dikke liefs

 

G&S uit Amersfoort

maandag, 17-12-12 15:03

Vet Cool!! Wat een dappere dodo!! Zo zonder de CPAP. Houden zo! Alleen maar mooi nieuws weer! Knappe Tborgjes zijn jullie toch alledrie! Trots op jullie!! Liefs en een dikke knuffel!

 

Debby

maandag, 17-12-12 14:30

Wouw wat een heerlijke berichten weer, wat ben ik trots op hoe jullie het alle drie doen. Jullie zijn echt kanjers. Ik kan me voorstellen dat het verlangen naar huis steeds groter wordt, we blijven bidden dat jullie voor kerst naar huis mogen. Ik bid jullie de verfrissing van Papa toe, heel veel zegen, jullie zijn alle drie dappere strijders. Dikke knuf

 
 
nl_NLDutch