Gideon dag 30 (1e nacht met pappa)

23.30u

Zo, dit wordt mijn eerste nachtje met Gideon samen. Net lekker even met hem op schoot gezeten en onder het genot van wat melk wat zitten kletsen met elkaar. Daarna schone luier en hopen dat hij zo snel mogelijk geen last meer heeft van krampjes.

Nu slaapt (als het goed is en zo niet ga eens heel gauw slapen!) Marieke in het RMH. Ik hoop dat zij na 2 nachtjes bij Gideon geslapen te hebben even weer wat bij kan tanken. En ik hoop dat ik niet teveel wakker hoef te zijn, maar we gaan het iig gezellig hebben saampjes. Niet leuk om als gezinnetje op deze manier de nacht door te moeten, maar ik zie het maar als een gezellig uitje met de mannen. Op die manier is het best te doen…

Gister en vandaag is de tijd nog sneller gegaan nu Gideon een eigen kamertje heeft. Al zou de wereld vergaan, wij zouden er niets van meekrijgen. Dan hoor je op de gang ineens iemand fijne feestdagen wensen en dan denk je, is dat nu al? Je ziet een kerstboom maar het voelt geen kerst. Maar we missen het ook niet. Morgen is Gideon een maand oud. Dat betekent dat we hier langer dan een maand zitten. Maar het voelt als een week en tegelijk alsof we hier al een eeuwigheid zitten.

We hebben geen idee hoelang we hier nog zullen zitten en of we dit verhaal door moeten gaan zetten dichter bij huis om “het gewone leven” weer wat op proberen te pakken. Maar we zullen komende dagen met de artsen zien hoe snel Gideon het zelf zou kunnen gaan doen en daarmee sterk genoeg om mee naar huis te mogen. We wachten in spanning af.

Tot nu toe hebben we ons gevoel en de stappen die genomen moesten worden steeds bij God neergelegd en aan Hem overgegeven. En al een paar keer heeft Hij het meteen de volgende dag beantwoord. Dus we zijn in goede handen.

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 4 van totaal 4
 

Eunice

zaterdag, 22-12-12 11:25

Wauw, pappa en zoon!
Lekker geslapen?
We blijven dichtbij jullie in gebed! knuf A&E

 

Philip uit Bussum

zaterdag, 22-12-12 01:51

Wat een heerlijk plaatje. Slaap lekker, lieve schatten.... (o)pa(p)

 

Inge

zaterdag, 22-12-12 00:30

Een goede nacht toegebeden voor jullie drietjes.
XXX

 

Ben

zaterdag, 22-12-12 00:11

Mannenavond, cool! :)
slaaplekker

 
 
nl_NLDutch