Gideon dag 36

19.15u

Vandaag en gister is het goed gegaan met Gideon. Afgezien van wat krampjes en het opnieuw plakken van de lowflow wat noodzakelijk was (wat hij echt niet leuk vindt, maar waar hij wel goed van herstelde) is het verder heel erg goed gegaan.

Ze hebben besloten even een stapje terug te doen met de snelheid en hoeveelheid van de voeding door de sonde om zo te proberen de echt heftige krampjes te voorkomen. En dat lijkt goed te gaan. Het gaat helaas wel even ten koste van andere dingen die extra energie kosten zoals badje en de borst, maar we vinden het wel wat waard dat Gideon echt even goed kan aansterken. De rest komt dan wel.

Wij zelf zijn bezig een beetje te proberen wijs te zijn met onszelf. Nu gaat degene die de nacht bij Gideon heeft geslapen in de middag van 14.00u tot 17.00u naar het RMH om de eventuele praktische dingen te doen zoals de was, maar vooral om ook even te rusten/slapen. De dagen gaan zo ongelofelijk snel, dat we er beter voor moeten zorgen dat we niet teveel geleefd worden en dat we weer een beetje grip op de tijd krijgen.

Oja, en we hebben eindelijk een foto album samengesteld van de 1e maand van Gideon. Deze staat onder zijn eigen tabje op de site. Het zijn veel foto’s, maar jullie verdienen het omdat jullie zo geduldig hebben gewacht 🙂

Liefs van ons drietjes

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 11 van totaal 11
 

Elza&Evert en Eliza

vrijdag, 28-12-12 21:16

Lieve m&N en Gideon,
Zomaar even een lieve groet,knuffel van ons 3en.
We hopen dat jullie een gezellige/rustige dag hebben gehad.
Slaap lekker straks.
Liefs

 

Cindy van Beek

vrijdag, 28-12-12 16:57

Goed om te horen dat het wat beter gaat met Gideon.
Wat een prachtige video filmpjes. Wat een mooi ventje, zulke sprekende ogen.
Ongelooflijk dat hij alweer een maand oud is.
Ik leef erg met jullie mee en ben dankbaar dat hij zo goed groeit en ontwikkeld.

Groetjes uit Ermelo, Cindy

 

Esther A uit Amersfoort

vrijdag, 28-12-12 13:26

Ooo, wat een gaaf fotoalbum!! Vooral die laatste: Gideon Big Eyes, en dan dat geweldig leuke mutsje op :-) Voor jullie: heel veel sterkte met alles wat er nog steeds op jullie afkomt, en hoe jullie een weg zoeken in alles. De gewone praktische dingen, en alle emotionele. Het zal pittig zijn om alles te verwerken, en om te gaan met dat wat zo anders gaat dan je graag zou willen. God bless!!

 

B & E uit bijna thuis

vrijdag, 28-12-12 03:54

Prachtige foto's. Het voelt zo intiem om die te mogen zien. Dank je wel dat jullie deze gedeeld hebben. We blijven bidden voor grote doorbraken. Jullie zijn kanjers en we zijn zo trots op hoe jullie het doen. Tot snel. Liefs en dikke knuffel

 

Elza&Evert en Eliza

donderdag, 27-12-12 21:00

Lieve kanjers,
Wat een mooi fotoalbum hebben jullie gemaakt om te delen met iedereen.En jullie horen het ws heel vaak maar wat is jullie mannetje mooi/prachtig.We blijven in gedachten en in onze dagelijkse gebeden om jullie heen staan. We hopen dat jullie ook de juiste/goede belans mogen vinden voor de dagelijkse dingen. En jullie zijn een prachtig gezinnetje en Gideon is jullie zeker dankbaar dat hij jullie als geweldige lieve ouders heeft gekregen die hem met veel liefde en zorg zullen brengen.
lieve groet van ons 3en

 

Marijke

donderdag, 27-12-12 20:56

Hallo pappa en mamma, wat leuk om zo via de foto's Gideon te bewonderen...wat een lief koppie en die ogen zooo groot en helder.
Echt een mooi jongetjes van God gekregen, ook de video's vind ik erg mooi......dank voor het delen.....met gebed en gedachten bij jullie drietjes....liefs van mij....

 

Inge

donderdag, 27-12-12 20:33

Lieve Marieke en Nathanaël,
Wat een prachtige foto's! Ahhh, wat is Gideon toch een schátje! Wat een lief klein groots moppie! Wat een rijkdom om hem zo te kunnen bekijken, dankjewel! Wat een schatje, zo innemend. Jullie horen met z'n 3-tjes al zó bij elkaar, het klopt helemaal!
Heel veel zegen toegebeden bij het vinden van een goede balans bij alles, het gaat jullie zeker lukken, alle vertrouwen!
We bidden jullie Vrede en Leven toe!

 

H&M Wolff uit Amersfoort

donderdag, 27-12-12 20:24

lieve N&M, wat leuk om alle foto's te zien en wat zijn de stappen goed te zien dat hij al heeft gemaakt als je het verschil ziet tussen de eerste en laatste fotos :)
We bidden dat Gideon steeds sterker zal worden en helemaal zal herstellen en voor heel veel kracht en rust voor jullie.
We blijven aan jullie denken!
liefs en xxx voor Gidje

 

Debby

donderdag, 27-12-12 20:04

foto 's natuurlijk, ging niet helemaal goed, sorry, nog maar een knuffel dan :)

 

Debby

donderdag, 27-12-12 20:03

Wat ontzettend ontroerend, adembenemend, wonderlijk, om die foto? te zien. Het zijn er idd nooit te veel. Heel veel zegen ook voor vandaag. Dikke knuffel

 

Denise

donderdag, 27-12-12 19:53

Prachtige foto's lieverds! Enne.. er zijn nooit teveel foto's van baby's hoor :) Wat heerlijk dat we zo met jullie mee mogen kijken. Hele dikke knuffel van ons!

 
 
nl_NLDutch