Gideon dag 38

11.00u 

Het gaat goed hier! Sinds dat we op deze afdeling zijn gaat de tijd nóg sneller. Een dag is voorbij voor we er erg in hebben.

Gideon heeft de afgelopen dagen niet meer overgegeven en dat scheelt zó veel in zijn energie. De krampjes kan hij nu redelijk aan, vooral als wij op tijd zijn met een warme doek en ‘fietsen’ met zijn beentjes.

Alleen vanochtend had hij weer een onrust moment van bijna een uur met een finke dip. Op zo’n moment blijft hij een behoorlijke tijd heel bleek. Na een moment als dat kan hij even helemaal uitgeteld zijn en ligt hij reactieloos met zijn ogen half open en weggedraaid, om vervolgens weer “wakker” te worden en je dan lachend aankijken.

Het zijn intensieve dagen, maar we proberen van alle mooie momentjes te genieten. Gideon is en blijft een mooi, dapper mannetje en we zij zo dankbaar met hem!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 9 van totaal 9
 

immanuel scheinhardt uit schiedam

zondag, 30-12-12 12:02

weer goed nieuws

 

Inge

zaterdag, 29-12-12 22:52

Diepe Vrede, diepe Liefde, diep Herstel vanuit Gods troon voor jullie 3tjes voor vannacht.
Welterustenknuffel, veel liefs.

 

Michael & Esther uit Amersfoort

zaterdag, 29-12-12 22:51

Niet alleen Gideon is mooi en dapper, zijn ouders ook!!!
Dikke knuffel van ons!

 

Joni

zaterdag, 29-12-12 21:22

Lieve N&M,

Gideon is zo'n schatje!! Super om alle foto's te kunnen bekijken en de filmpjes! Hij is idd mooi en dabber!! Dikke knuffels van ons E,J,S&E

 

Elza&Evert en Eliza

zaterdag, 29-12-12 20:03

lieve M&N en Gideon...
Wat fijn en heerlijk zeg dat de krampjes minder worden.We bidden dat de krampjes helemaal weg mogen blijven en dat zn energie dus sterker en groter mag worden.
Lieve groet en een bigg knuffel voor jullie.
van uit Scherpenzeel

 

Frieda Vandenbrink uit Winnipeg

zaterdag, 29-12-12 19:25

Lieve Marieke en Nathanael,
Wat zijn jullie sterk en moedig en we bewonderen jullie enorm. We leven elke dag mee en bidden elke dag voor Gideon en voor jullie en jullie hele familie. We bidden voor herstel van Gideon zodat hij binnenkort mee kan naar huis. "He is the restorer of all things". We hebben genoten van de foto's en videootjes van Gideon en ik zou hem zo willen knuffelen! Hij komt geen liefde tekort want er zijn zoveel mensen die van hem houden maar de grootste liefde is van onze hemelse vader, de liefde voor Gideon die alle verstand te boven gaat.
Heel veel sterkte lieve luitjes als jullie het nieuwe jaar tegemoet gaan en "keep the faith" ook in het nieuwe jaar.
Lieve groetjes en heel veel hugs voor Gideon, van Henk en Frieda.

 

Marijke uit Leusden

zaterdag, 29-12-12 16:07

Lieve ouders van Gideon,
Lastig hè als je kindje krampjes heeft en als Gideon dan zo uitgeteld is zou je het wel willen overnemen gelukkig zijn er mooie momenten genoeg........en zo leer je ook Gideon kennen denk ik.....in gebed en gedachten bij jullie....liefs van mij....

 

Joke en Ton uit Leende

zaterdag, 29-12-12 14:00

Lieve mensen, fijn dat het met Gideon meestal goed gaat. De dips zijn zo te lezen een flinke aanslag op jullie alle drie... Wij hopen dat Gideon steeds meer over deze problemen zal heengroeien! Wij wensen jullie rust en alle goeds!

 

Carlos & Antoinette Verhorst uit Amersfoort

zaterdag, 29-12-12 12:10

Hoi Luitjes,

Gaaf om te lezen dat Gideon al een paar dagen niet heeft overgegeven! Wat een zegen en verschil in zijn energiebalans! We leven, bidden en geloven met jullie mee dat dit zo mag blijven en dat verder herstel en groei de komende tijd een realiteit mogen worden!

Hug vanuit Amersfoort van ons.

Carlos & Antoinette

 
 
nl_NLDutch