Gideon dag 41

21.30u

Het is duidelijk dat Gideon behoorlijk aan het bijkomen is van wat hij ook heeft. Hij slaapt veel en als hij wakker is duurt het niet lang voor hij weer zijn oogjes sluit. Morgen zullen we waarschijnlijk horen of er wat uit de kweekjes gekomen is die genomen zijn van het bloed en de urine, maar we zijn blij zien dat Gideon wel een stuk rustiger en comfortabeler is geworden sinds hij weer terug op de IC is en aan de CPAP ligt.

Morgen zal hij ook nog een vervolg onderzoek hebben naar zijn nieren om te kijken of ze kunnen vinden wat de oorzaak is van de twee te grote nierbekkens. Hij zal dit keer contrastvloeistof in zijn bloed krijgen om te kijken hoe de nieren dit gaan verwerken. We zijn benieuwd of daar nog wat uit gaat komen.

Gisteravond met oudejaarsavond zijn we to 22.00u bij Gideon geweest voor we terug gingen naar het RMH om daar een beetje gezelligheid op te zoeken. Uiteindelijk hebben we het heel gezellig gehad met z’n tweetjes op de kamer met wat lekkere hapjes. En toen het twaalf uur was zijn we naar buiten gegaan en zijn we met een omweggetje om toch nog even wat vuurwerk te zien en te ruiken, en zijn we weer naar het ziekenhuis gelopen om Gideon nog even toe te stoppen en hem (nog een keer) een nachtzoentje te geven. Toen we kwamen was hij klaarwakker en toen we een half uurtje later weer weg gingen lag hij heerlijk te slapen. Het nieuwe jaar moeten we toch wel met z’n 3tjes beginnen. Al met al een ander verloop van dingen dan we hadden gehoopt en gedacht, maar we kijken verwachtingsvol naar 2013.

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 3 van totaal 3
 

Esther A uit Amersfoort

woensdag, 02-01-13 16:02

Lieve Gideon, Marieke en Nathanael,
Van harte Gods zegen voor dit nieuwe jaar toegewenst! En nieuw jaar met zoveel om naar uit te kijken. Maar ook heel dichtbij, de dag van vandaag: geniet van jullie mannetje, maar ook van elkaar. Ik bid voor jullie dat jullie de rust zullen krijgen die jullie nu zo nodig hebben, naar geest, ziel en lichaam.
Lieve groet!

 

Tonneke

dinsdag, 01-01-13 22:18

Lieve Marieke en Nathanaël,
we hebben gisternacht nog aan jullie gedacht en over jullie gesproken. Al een maand zitten jullie 'ver weg' maar voelen jullie zó dichtbij! We hadden het over karbiet schieten en dat Nathanaël dat ook altijd doet... volgend jaar maar een extra harde :)
we wensen jullie een heel zegenrijk 2013!
veel liefs, Tonneke

 

Jubril & Mirjam uit Amersfoort

dinsdag, 01-01-13 22:02

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar voor jullie 3-en. Jullie zijn prachtige ouders, Gideon een prachtig mannetje! Veel zegen in alle omstandigheden!....Liefs.

 
 
nl_NLDutch