Gideon dag 45

16.45u

Ook vandaag is Gideon stabiel. Hij mocht iets langer aan de Low-Flow als hij dat aankon, namelijk van 11-15u, maar om 13.30u moesten ze hem toch weer aan de CPAP leggen. Hij moet echt nog te hard werken aan de Low-Flow. 

Verder slaapt Gideon al de hele dag en werd hij zelfs niet echt wakker voor de voedingsmomentjes. Wellicht dat hij om 18u wakker is en dan aan de borst kan drinken. 

We willen er voor kiezen om al onze zorgen aan God over te geven. We geloven dat alles bij Hem veilig is en dat Hij alles in Zijn hand heeft. Ook al gaat dit hele genezingsproces van Gideon niet zo snel als we gehoopt hadden, we merken in grote en kleine dingen dat God ons echt zegent. Dat we überhaupt kunnen genieten van onze kanjer, is voor ons al een heel groot wonder!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 6 van totaal 6
 

Bart en Laura uit Capelle aan den IJssel

zondag, 06-01-13 12:18

Hoi, we volgen nog steeds jullie blog op de voet en leven zodoende zeer met jullie mee! Jullie zijn alle drie dappere mensen!
Alle goeds voor de tijd die voor jullie ligt! Hartelijke groet.

 

Elza&Evert en Eliza

zaterdag, 05-01-13 22:32

Lieve kanjers,
Wat is jullie mannetje toch een kanjer.Ondanks de kleine stapje voor en weer achter uit.We denken veel aan jullie 3en.We bidden genezing over Gideon uit en voor jullie veel rust en energie toe.
Slaap lekker straks.We hopen dat Gideon om 18.00 uur wel even ietjes meer wakker was.
lieve groet en een knuffel van ons 3en

 

Esther A uit Amersfoort

zaterdag, 05-01-13 20:24

Ha Marieke en Nathanael,
Wat indrukwekkend om de aflevering te zien over de IC van het Sophiakinderziekenhuis! Dat ze dat allemaal kunnen, en hoe klein alles is, en dan zo'n ieniemieniemensje wat daar aan 100 slangetjes ligt.....'k Moest erg denken aan jullie David: die kleine grote held. Maar ook aan dappere Gideon: wat heeft hij al veel meegemaakt in zijn paar levensweken!! En wat doet hij het goed, wat zijn er al veel mooie momenten geweest. En ik geloof met hart en ziel dat er nog veel meer mooie momenten komen, en vooral dat ene moment: dat hij in zijn Maxi Cosi naar huis wordt meegenomen :-) Voor nu heel veel kracht van Vader, Zijn eeuwige armen zijn onder jullie om jullie te sterken naar geest, ziel en lichaam.
Lieve groet!

 

Paula Brouwer

zaterdag, 05-01-13 19:59

Lieve M & N & G
Denk dagelijks aan jullie.
Ik heb het volle vertrouwen in God dat het goed komt met Gideon. Deze laatste week,in mijn stille tijd, had ik zo sterk op mijn hart om te gaan danken voor alles wat God heeft gedaan in Gideon's leventje gedurende deze tijd.
Hou van jullie!
Liefs

 

Joke uit Bussum

zaterdag, 05-01-13 18:29

Hee lieve Nathanaël en Marieke, ik kan me zo voorstellen dat de situatie, hoe blij jullie en wij allemaal ook zijn, toch z'n wissel begint te trekken op jullie, en dat is ook logisch!! Ik wens jullie daarom deze keer gewoon maar eens heel veel sterkte! Ook wijsheid, en ja, misschien dat bepaalde ontwikkelingen het ''normale leven van alledag'' weer wat dichterbij brengen; óók niet verkeerd, want niemand weet hoelang alles nog gaat duren voor Gideon èn voor jullie.... Heel veel shalom in ALLES, en een dikke knuf alledrie, met veel liefs!

 

Fam. Promm.

zaterdag, 05-01-13 17:03

Gideon gaat slapen, Gideon is moe,
Sluit zijn beide oogjes toe,
Here houdt U dag en nacht
bij kleine Gideon trouw de wacht

Amen

 
 
nl_NLDutch