Gideon dag 46

18.30u

We hebben een beetje het gevoel ‘stil’ te staan. Gideon doet het best goed aan de CPAP, maar heeft echt nog te weinig energie om meer te oefenen aan de lowflow. Als hij anderhalf uur aan de lowflow heeft gelegen om aan de borst te kunnen drinken, wordt het best zwaar voor hem en moet hij bijtanken aan de CPAP. Vandaag probeerden we 2 voedingen achter elkaar aan de borst, maar dat was te veel. Hij had te veel moeite met ademen, waardoor hij gauw weer terug ging aan de CPAP. 

Hij is redelijk stabiel (hét woord hier in het ziekenhuis), en we hopen dat Gideon gauw sterker zal worden om het met wat minder ondersteuning te kunnen doen.

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 12 van totaal 12
 

Elza&Evert en Eliza

maandag, 07-01-13 21:20

Lieve bijzondere mensen,kanjers,
Weer een dag voorbij...We hopen dat jullie vandaag een rustige/fijne dag hebben gehad met zn 3en.
Slaap lekker straks en vooral uitrusten en energie opladen.
dikke knuffel van ons...

 

Joni&Eliam uit Amersfoort

maandag, 07-01-13 20:56

Het kan me zo voorstellen dat je nu ff wil dat alles in een snel vaart zal gaan, we bidden voor een snel en vooral goed herstel van julllie lieve en mooie Gideon! We missen jullie. wij vinden het ook lang duren en we zien uit naar het moment dat we weer gezellig langs kunnen lopen bij jullie!! Hug Joon&Eliam

 

Lianne uit Leusden

maandag, 07-01-13 19:57

Lieve dappere papa en mama van Gideon,
Wat is de weg die jullie gaan moeten lang! Wat zwaar dat soms het gevoel stil te staan op je drukt.
Jullie vroegen een tijd geleden jullie te herinneren aan Gods trouw, je blik omhoog gericht te houden....Dat doen jullie vast, maar heb toch het gevoel jullie dit te helpen herinneren :-0
We bidden voor jullie drietjes dat de zon weer duidelijk gaat schijnen in het herstelproces van Gideon,. Lieve groet, jan & Lianne

 

Ernst

maandag, 07-01-13 19:08

Lieve lui,
Net even 'bijgelezen'. Beken eerlijk dat ik jullie even een tijdje niet gevolgd heb - zo gaat dat. Dappere, dappere mensen... Al realiseer ik me heel goed dat dapper door dalen gaat (misschien vergen de dalen wel meer dapperheid dan bergen beklimmen). Ik ga de komende dagen aan jullie denken, dat weet ik zeker. Schiet- en andere gebeden horen daar bij, maar ook gewoon gedachten, wensen, dromen, hoop voor het komende jaar. Ik wens jullie alle drie het aller- allerbeste toe (ook namens Lineke). Een heel hartelijke groet (vette hug incluis)!

 

Menno & Bianca Ouweneel uit Amersfoort

maandag, 07-01-13 09:10

Nou kanjers, wat een verhalen weer en wat een contrast tussen geloof en onzekerheid. Blijf eerlijk naar jezelf en naar God, Hij is het die emoties gegeven heeft om te uiten. In aanbidding maar ook in zorgen of vragen. We zijn trots op jullie en blijf het verwachten van onze schepper. Hij is jullie God en vader.

 

Myriam en Nick Elias uit Amersfoort

zondag, 06-01-13 22:40

Hoi lieve schatten, lastig hè, als je even niet meer weet hoe vooruit te kunnen! En dan zit je ook nog best geïsoleerd van al jullie familie en vrienden! We bidden zo dat er vooruitgang komt! We houden heel veel van jullie en we denken dagelijks aan jullie! Dikke kus van ons en een heeeele grote knuffel van Levi

 

Frieda Vandenbrink uit Winnipeg

zondag, 06-01-13 22:20

Dat is ons gebed ook lieve luitjes dat hij sterker wordt en minder hulp nodig heeft. We denken elke dag aan jullie en leven en bidden mee!
Heel veel liefs en hugs van ons.
Henk en Frieda.

 

Elza&Evert en Eliza

zondag, 06-01-13 22:04

Lieve M&N en Gideon,
Even een krabbel van ons 3en:)
We bidden dat jullie dat Gideon kracht en energie mag gaan krijgen om zelf te kunnen drinken. En dat het hem weinig energie zal kosten.Begrijpelijk dat het soms moeilijk te acepteren is dat de arsten/verpleegkundigen zeggen dat Gideon stabiel is.
we blijven bidden dat jullie hopelijk gauw naar huis kunnen met Gideon. Maar beseffen ook dat het een kwestie is van tijd en geduld is. Hou vol!!! samen en met onze Hemelse Vader die altijd bij julle is.
lieve groet van ons...

 

Marijke uit Leusden

zondag, 06-01-13 21:40

Dag Mariek Nathanael & Gideon,
Vandaag waren er veel indrukken van gemeenteleden.
1kan ik mij goed herinneren een vrouw met een kindje op een laagje ijs liep en dat kraakte kapot zij zakte samen verder in het water terwijl de vrouw het kindje boven haar hoofd houdt en zo aan de kant terecht kwam, God was erbij, ieder kan het invullen voor zijn eigen situatie denk ik....moest aan jullie denken...in gebed en gedachten bij jullie liefs Marijke.

 

H&M

zondag, 06-01-13 19:06

Lieve N&M,

Wat duurt het lang voor jullie zeg. We blijven bidden voor doorbraak dat Gideon snel sterker zal worden. We bidden dat God jullie bron van kracht mag zijn.
We denken aan jullie zo vaak en missen jullie!!!
H&M

 

Christa & Sjoerd uit Leusden

zondag, 06-01-13 18:58

Lieverds!

Vandaag met vuur gespeeld, we begrepen dat er veel olie nodig was om het vuur brandend te houden........Nou, we wensen jullie alle olie toe die nodig is om het vuur van 't vechten, zorgen, genieten en overgave brandend te houden!

doen we hier in Leusden ook (weer 'n hele-onge-gigantisch veel) olie op 't vuur, goed!?

Dapperaards!

Chris en Sjoerd

 

Monique H. uit Almere

zondag, 06-01-13 18:44

Lieve zorgzame samen strijdende lieverds,

Hele dikke hug van ons!
Het duurt lang he?
Maar er komt snel een dag dat het weer beter gaat! En dan gaat het zo snel dat jullie binnen no time thuis zijn!
Geniet van jullie mooie mannetje! Hij is het waard!

We houden van jullie kanjers!
Zet em op!

 
 
nl_NLDutch