Gideon dag 48

18.15u

Morgen of donderdag zal er een CT-scan gemaakt worden, omdat de artsen niet begrijpen waarom Gideon niet zonder de CPAP kan. Ze twijfelen aan van alles: Zit er toch weer een gat in het middenrif? Is de druk in de longen te hoog? Is dat een gevolg van dat het hart rechts zit?

We zijn dankbaar dat de artsen zich er over buigen en uit willen zoeken hoe het nou kan dat Gideon op dit moment een beetje ‘stil’ staat. Wij zijn ook erg benieuwd en hopen dat het iets kleins is, wat snel opgelost kan worden. 
Gideon is vandaag stabiel gebleven, de lowflow ging goed voor drie uurtjes, maar om 15u had hij de CPAP wel weer hard nodig. Nu ligt hij nog steeds bij te komen van het harde werken van vanmiddag. 

We willen kijken of het mogelijk is om morgennacht een nachtje thuis te slapen. We willen even een keer thuis zijn geweest voordat Gideon (over een tijdje) overgeplaatst wordt naar het WKZ in Utrecht. Het is toch raar om zó lang niet thuis te zijn geweest. 
Ook gaat Nathanaël waarschijnlijk vrijdag een halve dag werken. Een grote stap, die we allebei spannend vinden…
Zo proberen we weer een beetje terug te keren in ‘de maatschappij’ en onze wereld wat te vergroten. Niet leuk, maar wel goed. 

14.45u

Om 12u heeft Gideon weer aan de borst gedronken en dit keer ging het weer heel goed. De afgelopen dagen sliep hij steeds op de arm en was hij met geen mogelijkheid wakker te krijgen. Nu heeft hij goed gedronken en is vervolgens op de arm in slaap gevallen. Nu ligt hij heerlijk op zijn buikje te slapen, aan de lowflow, want daar mag hij weer mee oefenen tot 15.00u!!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 16 van totaal 16
 

Michael & Esther

woensdag, 09-01-13 21:08

Lieve schatten,
we leven erg met jullie mee. Nu het toch anders loopt dan we een aantal weken geleden hoopten & verwachtten, is het meer dan ooit belangrijk om je op God te blijven focussen! Hij is trouw!!!
Kunnen wij wat voor jullie betekenen??
Dikke knuffel van ons!

 

Elza&Evert en Eliza

woensdag, 09-01-13 20:29

Lieve Kanjers,
Zomaar even een paar woorden voor jullie...
Zomaar even laten weten dat we voor jullie blijven bidden..
Zomaar even een knuffel.
Zomaar....
liefs van ons 3en

 

Gerard & Aleid uit Woudenberg

woensdag, 09-01-13 18:26

Weet dat God nooit los laat, Hij kijkt met liefdevolle ogen naar jullie! Geloof dat Hij God is, dat betekent dat Hij wil dat Gideon niet ziek is, maar gezond. En daarom geloof en bid ik dat God Gideon zal aanraken met Zijn genezing op zijn tijd!!

 

Eunice

woensdag, 09-01-13 11:23

De wereld raast door en die van jullie staat stil en dan proberen een voet te zetten in een wereld waar je niet mee bezig wilt zijn. Naar huis te gaan wat niet als thuis voelt zonder je zoon. Wat dubbel allemaal. Ik bid jullie alle kracht en aanpassingsvermogen toe om te schakelen tussen de verschillende werelden. En ook wijsheid voor de artsen bij de Ct-scan morgen, spannend!

Dwars door de storm, Heer, bent U het anker. Ik stel mijn hoop alleen op U!

 

Inge

woensdag, 09-01-13 00:48

Lieve Marieke en Nathanaël,
We houden van jullie!!!
We hopen en bidden mee dat het iets is wat snel opgelost kan worden.
Hele dikke knuffels en 'n heleboel liefs.

 

Richard en Françoise

dinsdag, 08-01-13 23:55

Wat vervelend! Spannend hoor! Heel veel sterkte voor jullie allebei! We hopen dat Gideon snel opknapt!
Liefs, Richard en Françoise

 

Marijke. uit Leusden

dinsdag, 08-01-13 22:15

Hallo lieve pappa mamma en Gideon,
Dapper moedig en strijdvaardig, petje af, al zal,het niet makkelijk zijn allemaal....God is er bij....bid en denk aanmjullie liefs Marijke..

 

joke Mulder uit Doetinchem

dinsdag, 08-01-13 20:51

lieve allebei,

Watspannend toch weer,maar we blijven aan jullie denken,diike knuffel van ons bronno en joke

 

Elza&Evert en Eliza

dinsdag, 08-01-13 20:10

Lieve M&N en Gideon,
Wat fijn dat jullie vandaag ook weer een rustige/fijne dag hebben gehad. We bidden dat de CT scan positief zal uitpakken. Maar voor jullie ook weer spannende momenten...Even weer in de wereld te stappen en Gideon achterlaten..Weet dat onze Hemelse Vader bij jullie is en jullie heel veel kracht zal geven om deze stap te nemen hoe moeilijk het ook zal zijn. In gedachten en met ons gebed zijn we met jullie verbonden.
lieve groet en een dikke knuffel van ons 3en

 

Patrick, Nanja en kids uit Amersfoort

dinsdag, 08-01-13 19:58

Lieverds, we denken aan jullie! En wensen jullie heel veel sterkte.. We houden van jullie! Dikke dikke knuffel van ons.

 

Ronald en Ineke Kruis uit Almere

dinsdag, 08-01-13 19:07

Lieve kanjers,
We denken aan jullie. We bidden jullie Zijn hulp toe. Ga in Zijn kracht. Dikke knuffels, veel liefs, Ronald, Ineke en Daan

 

Myriam& Nick Elias uit Amersfoort

dinsdag, 08-01-13 18:44

Hey lieverds, we denken aan jullie! Heel veel succes de komende dagen waarin er de spannende dingen gaan gebeuren! God is erbij!!
Dikke kus van Nick, Myriam en Levi

 

Menno & Eva

dinsdag, 08-01-13 17:47

Lieve Nathanael, Marieke en Gideon, wat fijn om te lezen dat het drinken van Gideon weer beter gaat. We leven met jullie mee, bedankt dat jullie zoveel met ons delen. We bidden voor jullie en voor Gideon. Als we nog wat voor jullie kunnen doen in praktische zin, vraag het gerust. Liefs van ons en de kids.

 

G&S

dinsdag, 08-01-13 16:16

Oh wat een heerlijkheid! Fijn nieuws lieverds..
Op naar nog meer van dit soort momentjes en berichtjes!
Liefs

 

Tjitse & Malieke

dinsdag, 08-01-13 15:28

Lieve Nathanael, Marieke en Gideon!
Wat fijn om te lezen dat het weer beter gaat. Wat zal het heerlijk zijn om Gideon op je arm te hebben en ervan te kunnen genieten dat hij in zowaar in slaap valt.
We zullen voor jullie blijven bidden, ook zeker om straks weer een beetje bij beetje alles te kunnen oppakken.
We willen jullie Gods kracht en rust van Hem toewensen.
Liefs Tjitse & Malieke

 

anne-margreet

dinsdag, 08-01-13 13:45

Het blijft -ook voor de "meelevers"-elke dag weer spannend.Heerlijk om dan zo'n kort, goed berichtje te lezen.veel liefs en sterkte

 
 
nl_NLDutch