Gideon dag 49

21.15u

Gideon heeft vandaag de hele dag aan de low-flow gelegen en dat is goed gegaan!
1 dip toen er een echo van zijn hart werd gemaakt, maar verder heeft hij het heel goed gedaan. Uit de echo van zijn hart is niets bijzonders gekomen. Het hart zit nog steeds rechts, maar verder was alles in orde. 

Morgen om 11.20u zal er een CT-scan gemaakt worden, om zo te kijken of verder alles goed is. (middenrif, lever, longen etc)

Wij moeten dus vroeg op pad, want we zijn nu thuis! Het was moeilijk om Gideon achter te laten en zonder hem de auto in te stappen naar Amersfoort, maar nu we er eenmaal zijn, is het wel oké. Nu kan ik wel weer even lekker in mijn pyjama naar beneden en gauw een wasje draaien, feels like home again! 

Nu gaan we nog even genieten, kolven en daarna slapen.

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 6 van totaal 6
 

Carla van den Broek

donderdag, 10-01-13 14:18

In de eerste plaats zo heerlijk om thuis te zijn...maar ook zo vreselijk knap om te gaan en inderdaad het vertrouwen te hebben om Gideon achter te laten in handen van anderen. Hoop dat jullie even de energie kunnen opdoen die je zo hard nodig hebt.
Heb al even niets van me laten horen, maar dat wil niet zeggen dat ik jullie niet gevolgd hebt hoor !! Ik leef mee met nog een aantal CHD kindjes en hun ouders en merk dat het heel fijn is en zodoende ook weer stukjes doe aan eigen verwerking. Hoop dat de berichten morgen net zo goed zullen zijn als die van de echo....sterkte en we denken aan jullie...

 

Lisanne Strating uit AMERSFOORT

woensdag, 09-01-13 22:55

Ik weet niet zo goed wat wil zeggen, maar jullie zijn echt kanjers! De stappen die jullie nu zetten lijken me best moeilijk, maar jullie blijven stappen samen met God zetten. Ik ben trots op jullie en ik blijf samen met jullie en veel anderen echt door bidden, voor volledig herstel van Gideon. Zijn naam betekend tenslotte overwinnaar!! :) trots op jullie kleine ventje :)

 

Marijke uit Leusden

woensdag, 09-01-13 22:47

Hallo strijders, lekker even in je eigen huisje. Fijn hoor goede berichten na de echo, slaap lekker en veel rust en vrede morgen......weer een spannende dag....in gebed en gedachten bij jullie, liefs....Marijke.

 

Inge

woensdag, 09-01-13 21:48

Wat zijn we blij dit te lezen!!!, een hele dag aan de low-flow en zijn hartje is goed, we zijn echt heel blij!!!
Hele goede avond samen en slaap heel lekker in jullie eigen bed!
En loop nog lekker rond in je pyjama Marieke!
Niet te hard rijden morgenvroeg hè, om weer bij hem te zijn :-)
Liefdevolle zegen toegebeden voor morgen, toi toi. We bidden mee.
Hele dikke knuffel en heel veel liefs!
p.s. leuk om te bedenken dat jullie nu ook letterlijk even heel dichtbij zijn. XXX

 

Tamara vd Groep

woensdag, 09-01-13 21:31

Wat een geweldige kanjer is Gideon toch! Gisteren leek het al een paar daagjes stil te staan en nu ineens een volle dag aan de lowflow, geweldig! Rust lekker uit vannacht, ook jullie zijn kanjers.,liefs, Tamara

 

Joke en Ton uit Leende

woensdag, 09-01-13 21:26

Geniet van jullie eigen huis! Jammer dat jullie morgen alweer vroeg op pad moeten...
Wij hopen dat de CT snel duidelijkheid zal geven!
Slaap lekker!

 
 
nl_NLDutch