Gideon dag 5

11.15u

Vandaag lijkt de dag! Als het goed is wordt Gideon vandaag rond 15.00/16.00u geopereerd aan zijn middenrif. (onder voorbehoud van spoedgevallen)

We houden jullie op de hoogte. 

12.30u

Net aangifte gedaan van Gideon. We beschuldigen hem van het te schattig zijn… Aangifte bij de gemeente kon gelukkig in het ziekenhuis, dat scheelt weer een rit naar de stad.

Nu plannen we even een rustperiode in het RMhuis en dan gaan we rond half 3 weer naar het ziekenhuis en wachten we daar af wat er gaat gebeuren.

Bij deze operatie zullen ze gaan kijken wat de situatie is met het middenrif omdat dit niet te zien is op scan en foto. Pas dan zien ze ook wat ze kunnen doen op het te “repareren”. De ingreep zal voor de artsen relatief simpel zijn, maar voor Gideon (en ons) wel weer een spannend moment omdat het voor hem wel een ingrijpende operatie is. 

Als het een gat is zullen ze het, afhankelijk van de grootte, dichten met een soort van kunststof patch die dan zijn hele leven blijft zitten. Maar bij Gideon lijkt het er heel erg op dat het geen gat is maar een uitgelubberd stuk spier. In dat geval, als deze spier nog wel dik genoeg is, kunnen ze deze als een gordijn opvouwen en dus met zijn eigen weefsel het middenrif “normaal” maken. Die situatie zou dus een stuk gunstiger zijn.

Ook lijkt het erop dat alleen de lever een stuk naar boven is gekomen maar ook dat zullen ze pas definitief kunnen bevestigen als ze binnen gaan kijken.

De artsen en wij weten niet wat precies de prognose is en hoe het zal gaan, maar we hebben het volste vertrouwen in een spoedig herstel.

Willen jullie bidden voor rust in de kamer en wijsheid voor de artsen?

15.20u

We hebben net met de chirurg gesproken die Gideon gaat opereren en hij vertelde dat de operatie verschoven is naar morgenochtend 08.00 uur. Ze hebben morgen een gat in het rooster waar ze Gideon dan inplannen. Dan hebben ze ook de zekerheid dat iedereen er is die er moet zijn. En dat zijn heel wat mensen voor zo’n klein mannetje.

Jammer dat het niet doorgaat, maar wel goed. Liever zekerheid dan even snel tussendoor. Wel fijn dat zij daar ook voor kiezen.

22.30u

Marieke heeft net anderhalf uur met Gideon op schoot gezeten. Wat was dat leuk! En Gideon reageert er heel goed op. Niet alle kindjes reageren er goed op. Maar zijn ademhaling werd een stuk rustiger dan in zijn eigen bedje. En al zijn waardes kunnen bijna niet beter. We are happy šŸ™‚

Spannende dag morgen. Wij gaan rond 7 uur richting ziekenhuis zodat we nog even bij Gideon kunnen zijn voor hij geopereerd wordt.

Zodra we wat weten en de tijd hebben zullen we wat laten horen.

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 37 van totaal 37
 

joke mulder uit doetinchem

zaterdag, 01-12-12 10:28

lieve allebei,

Wat een prachtig moment zal dat voor jullie zijn geweest en wat een schatje.geniet ervan liefs van ons joke

 

Mirjam Mohammed

dinsdag, 27-11-12 00:17

Lieve Nathanael en Marieke, nog van harte met jullie prachtige mannetje! En wat een spannende dag voor jullie allen als hij geopereerd gaat worden. Heel veel rust, zegen en vrede voor jullie, voor de artsen en voor jullie families!

 

Christiaan uit Huizen

maandag, 26-11-12 23:41

Mooie momenten maar toch ook spanning. Sterkte morgen! Beterschap voor Gideon! Hopen dat het kleine mannetje maar goed mag genezen van alles.

Dat wordt weer een dagje "F5'en" morgen dus;)

Groet

 

Joke Hilhorst uit Leende

maandag, 26-11-12 23:29

Dank voor de update! Wat fijn dat Gideon bij Marieke kon zitten en daar rustig van werd! Mooi! Wij hopen dat jullie een beetje kunnen slapen en wensen een uiterst succesvolle operatie en snel herstel! Veeeeeeeel liefs uit Leende!!!

 

Hester van Kooten uit Amersfoort

maandag, 26-11-12 23:04

Wat heerlijk om te lezen dat het zo goed met Gideon gaat en jullie zo van hem kunnen genieten en hem kunnen vasthouden. Echt fantastisch! Wij zullen morgen meebidden voor de operatie en herstel daarna.
Liefs van ons

 

Famke

maandag, 26-11-12 23:00

wat heerlijk om te lezen dat Gideon het zo fijn vind bij mamma op schoot! en zeker spannende dag morgen. ik zal aan jullie 3 denken en bidden. voor nu slaap lekker, en een rustige nacht. Hij is erbij!

 

rogier en verena

maandag, 26-11-12 22:52

Een spannende dag morgen, heel veel sterkte en alvast beterschap voor Gideon. Wat een fijne start zeg! Wat goed dat jullie nog tijd maken om iedereen op de hoogte te houden. Een prachtig kaartje trouwens! We denken aan jullie!

 

Tiny Heek - van Twillert uit Bunschoten Spakenburg

maandag, 26-11-12 22:49

Kersverse papa en mama ter Borg,

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van dit wereldwonder: Gideon Kaleb! (Te gekke naam + betekenis)

Wat bijzonder om deze kostbare spannende intensieve tijd met jullie mee te lezen/leven.
Wat gaaf om tussen de regels door te lezen hoe wonderlijk goed het met hem gaat.
Maar wat moet er morgen nog een berg beklommen worden. Spannend, maar God is elke seconde heel dichtbij Gideon, en bij jullie en jullie familie.
In gebed en gedachten ben ik bij jullie, in het bijzonder morgen vanaf 8 uur.

God cares.
Lieve groet, Tiny

 

Klaudia

maandag, 26-11-12 22:35

Ik zit morgenochtend om die tijd in de auto op weg naar den Bosch. Ik zal de hele rit voor hem bidden (met mijn ogen open wel eens waar :-) Hoop dat jullie een beetje kunnen slapen vannacht. Trouwens wat een schattig kaartje weer. dank jullie wel x x x

 

Erna Vedder uit Bunschoten

maandag, 26-11-12 21:36

Hoi Marieke en Nathaniƫl,

Geweldig zeg dat jullie ons zo weer op de hoogt houden. Erg mooi te horen dat het er relatief gunstig uit ziet! We bidden voor jullie, Gideon, ( mooie naam zeg! ) en de artsen. Jullie zijn toppers!, Liefs, Willem en Erna

 

Simone Brouwer

maandag, 26-11-12 20:23

Lieve Nathanael en Marieke,
Gefeliciteerd met jullie zoon! God is trouw, Gideon is veilig bij Hem. Ik bid dat jullie vannacht ook wat rust kunnen vinden en ik bid voor de chirurg en voor de operatie.
Liefs,
Simone

 

Peter & Geriette van Diermen uit spakenburg

maandag, 26-11-12 19:40

Lieve Nathanael en Marieke.

Wat een fijne berichten. We zullen voor jullie en de artsen bidden en leven met jullie mee!!!!!!!

 

Oma Klomp uit IJsselstein

maandag, 26-11-12 18:49

Oma wenst jullie sterkte en rust toe en veeeeeel liefs!

 

marijke uit leusden

maandag, 26-11-12 16:38

goede berichten maar wel heellll spannend,
lieverds ik bid mee voor rust en vrede en dat de handen en inzichten van de artsen ruim gezegend mogen worden ook voor jullie dat de Heer heel dicht bij zal zijn....maar dat is steeds al zo....God is erbij......liefs van mij.

 

alinde knepper uit elburg

maandag, 26-11-12 16:23

Wat spannend allemaal..wel fijn dat Gideon het zo goed doet, zelfs zn oogjes al mooi laten zien

 

Liesbeth Krijtenburg

maandag, 26-11-12 16:16

Nog enkele spannende uren te gaan dus, maar ook wel fijn dat de operatie morgenvroeg is gepland en dat jullie nu bij hem kunnen zijn. Geniet met volle teugen van jullie mannetje, jullie en hij hebben het zo nodig!! We bidden voor jullie en speciaal voor de operatie morgen. Gods zegen ook voor aankomende nacht, die misschien toch ook wel spannend is. Voor nu bid ik Zijn Rust en Vrede over jullie.
Liefs

 

jannieka scheinhardt uit sellingen

maandag, 26-11-12 16:13

zo wordt jullie geduld wel op de proef gesteld, je stelt je er toch op in. veel sterkte morgen met het wachten.jullie worden gedragen door veel gebeden. zo mooi de tekst op het kaartje zoals die nu al zo van toepassing is! veel liefs

 

Carla van den Broek

maandag, 26-11-12 16:00

Dat wordt een gebed voor veel geduld en rust ! Sterkte met wachten ...en morgen duurt het dan geen hele dag meer voordat hij geopereerd wordt !

 

Lianne Kleine uit Leusden

maandag, 26-11-12 15:41

Vast een wijs besluit om het te verschuiven, maar lastig voor jullie. Je gevoel wordt op zo'n moment vast heen en weer geslingerd. Sterkte met wachten. Lekker genieten van Gideon die het zo goed doet! Wat is God toch liefdevol en trouw dat Hij jullie zegent met zo'n mooi schattig mannetje en jullie zoveel rust geeft ondanks alles. We blijven in gebed bij jullie drietjes! Lieve "Kleine" groet uit Leusden

 

Martine Voogd uit Amersfoort

maandag, 26-11-12 15:32

WHAAA veel te spannend!!! wat lief dat jullie aan ons denken en ons zo goed op de hoogte houden. we blijven aan de blog gekluisterd.... tot jullie jullie kanjer mee naar huis mogen nemen:) we blijven bidden! dikke liefs.

 

Richard en FranƧoise

maandag, 26-11-12 15:23

Spannend! Heel veel sterkte! We denken aan jullie!

 

Leonieke Koolstra uit Amersfoort

maandag, 26-11-12 14:32

Spannend.. Ik bid voor jullie! X

 

joke mulder uit doetinchem

maandag, 26-11-12 14:21

lieve allebei,

Weetdatwe groot GOD hebben !!!!!!!!Wij bidden met jullie mee liefs bronno en joke

 

Evert&Elza en Eliza van de Kamp uit Scherpenzeel

maandag, 26-11-12 14:10

Lieve Marieke&Nathanel en Gideon,we staan biddend en vol vertrouwend op God om jullie heen.God zorgt voor jullie.elk moment lieve groet Elza&Evert en knffl van Eliza

 

jannieka scheinhardt uit sellingen

maandag, 26-11-12 14:01

Heel spannend, fijn dat we zo bij blijven, een heleboel mensen aan het bidden, ook voor de artsen. Ik bid jullie ook een vrede toe die alle verstand te boven gaat! lieve mensen.
Liefs van ons Rien en Jannieka

 

Arno&Eunice

maandag, 26-11-12 13:51

Wij bidden! Rust ze... X

 

Joke en Ton uit Leende

maandag, 26-11-12 12:48

En wij wensen de specialisten heeeeeeeel veel kunde en helende handen!!!

{{{{{Marieke, Nathanaƫl en Gideon}}}}}

 

Joke en Ton uit Leende

maandag, 26-11-12 12:34

Spannend! Wij zullen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel positieve energie naar jullie sturen. Bidden kan ik niet. Sterkte vandaag!

 

Kees en Karin uit Amersfoort

maandag, 26-11-12 12:29

Jullie zijn in onze gebeden. Liefs!

 

juliette van der weide uit nijkerk

maandag, 26-11-12 12:24

Ik bid voor jullie. En dat hij gauw met jullie
Mee naar huis mag

 

Joni

maandag, 26-11-12 12:00

Oh spannend maar ook super dat Gideon het zo goed doet dat hij nu geopereerd kan worden!!! grote stap naar de toekomst! Dikke knuffel voor vandaag

 

charlotte uit nijverdal

maandag, 26-11-12 11:36

spannend!!!

heel veel kracht, ik bid voor jullie

 

Arianne

maandag, 26-11-12 11:34

Wauw, spannende dag! We denken aan jullie en bidden!

 

Gideon & Judith Vreeman uit Amersfoort

maandag, 26-11-12 11:28

Wij denken aan jullie, heel veel kracht toegewenst! Wij bidden voor jullie, veel liefs

 

Hanna Wolff

maandag, 26-11-12 11:25

OkƩ, spannend! We bidden dat God door de handen van de artsen zal werken tijdens de operatie. We zijn vol vertrouwen op een goede afloop. We zullen de blog blijven checken :)
Dikke knuffel aan jullie en natuurlijk aan Gideon!

 

corriejanne michon uit Amersfoort

maandag, 26-11-12 11:23

heel veel sterkte we bidden!

 

Myriam Elias

maandag, 26-11-12 11:14

Lieverds.... Heeeeeeeel veel knuffels van hier! We denken aan en houden van jullie!! Super spannend!!! Xxxxxxxx

 
 
nl_NLDutch