Gideon dag 50!

14.10u

Eerst even gauw vertellen hoe we onze nacht thuis hebben ervaren: heerlijk! We hebben echt nieuwe energie gekregen van het thuis slapen. Niet gestoord worden ’s nachts door anderen die naar bed gaan, ’s ochtends een heerlijk vers kopje koffie zetten (ja, in mijn pyjama… 🙂 en gewoon ons eigen thuis! We misten Gideon enorm, maar het was ook heel goed om lekker te dromen over de dag dat hij in zijn eigen bedje bij ons thuis slaapt. ’s Ochtends heerlijk tussen ons in en gewoon uren naar hem kijken… Lekker aankeutelen en onbeperkt genieten van elkaar, wat zien we daar naar uit!

Gideon ligt nu sinds gisterochtend 6u permanent aan de lowflow en dat gaat (tegen verwachting van de artsen) heel goed! Wat een wonder en wat zijn we dankbaar dat het nu weer de goede kant op gaat. Nu is het belangrijk dat hij geen dipjes krijgt, zijn ademhaling en hartslag laag genoeg blijven en Gideon niet uitgeput raakt.

Ook de CT-scan is goed gegaan. Nathanael is mee geweest en Gideon heeft alles weer rustig ondergaan. Voor de scan moest hij zijn armpjes omhoog houden en daar heeft pappa goed bij kunnen assisteren. 🙂 toen we terug kwamen op de IC, werd ons medegedeeld dat hij direct naar de high care mocht, dus nu ligt hij tevreden te slapen op de hc!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 13 van totaal 13
 

Elza&Evert en Eliza

vrijdag, 11-01-13 20:47

Lieve M&N en Gideon,
Zomaar even een berichtje van ons..We hopen dat jullie een goede maar vooral een rustige dag hebben gehad. En is het je (Nathanael)een beetje gelukt om een paar uurtjes te werken?We blijven aan jullie denken in onze gedachten maar vooral in onze gebeden.
lieve groet van ons

 

Kees Fieggen uit Gorinchem

vrijdag, 11-01-13 15:05

Prachtig om te lezen dat het (langzamerhand) steeds beter gaat. Jullie gaan wel een speciale weg met vast speciale genade van de Heer - ook voor de kleine Gideon! Hartelijke groeten van ons - Kees en Lya

 

Sjoerd uit Leusden

vrijdag, 11-01-13 09:19

VET!!

 

Bart en Esther uit Hoogland

donderdag, 10-01-13 22:44

WOW, WOW, WOW!!! Wat geweldig om te horen. Wat zijn we blij voor en met jullie. Wat zouden we jullie graag ff zien en knuffelen...... Dikke kus van ons

 

Marijke uit Leusden

donderdag, 10-01-13 21:14

Wat heerlijk even in je eigen huis en in je eigen doen.
Dank U Vader voor de mooie berichten over Kleine grote Gideon, dank U JeZus dat U er altijd bij bent........lieve groet van Marijke.

 

Elza&Evert en Eliza

donderdag, 10-01-13 21:11

Lieve Kanjers,
Wat heerlijk om te lezen dat jullie een nachtje thuis in A'foort hebben door gebracht.En wat zal het nog mooier zijn als jullie kleine man over een tijdje ook bij julle thuis zal zijn.Daar mag je gerust nu wel over dromen hoor:)Dank aan God dat het nu met Gideon ook een stapje vooruit is gegaan. We bidden dat er nog vele kleine/grote stapjes mogen volgen naar herstel.Ook bidden we dat jullie als ouders voldoende po energie mogen ontvangen.
lieve groet en een knuffel voor Gideon van ons 3en

 

Martine Voogd uit Amersfoort

donderdag, 10-01-13 21:06

hey bikkels,
wat goed om te lezen, Dank u Jezus voor uw trouw!! wat heerlijk dat elke dag nieuw is en dat jullie ook weer nieuwe energie hebben gekregen!! heel veel sterkte en succes morgen nathanael, wat zal het wennen zijn, maar toch ook weer een stap vooruit. we blijven op onze knieen voor jullie!!!

 

Hester van Kooten uit Amersfoort

donderdag, 10-01-13 20:05

50 dagen oud alweer! En het gaat voorruit. Wat fijn!
Wij kijken uit naar de dag dat jullie hem mee naar huis mogen nemen. Tot dan genieten van dit mannetje nu op de HC.
Al met al pittig hoor. Wij hopen dat hij nu snel sterk mag worden.
Groetjes

 

Paula Brouwer

donderdag, 10-01-13 19:15

Yoehoeeeeee!
Thank you Jesus!

 

Joni

donderdag, 10-01-13 18:57

Goed nieuws!! daar worden we blij van!! @dankbaar!
We give Him all the glory!

Knuffel voor jullie drietjes,
Joon, Eliam, Sefanjah en Evan

 

H,S,B

donderdag, 10-01-13 16:49

Heerlijk! Wat lekker dat jullie weer goed uitgerust zijn en dat Gideon het ook weer goed doet!!!
We blijven bidden voor volledig herstel van Gideon en voor rust en kracht voor zijn lieve ouders!

Jullie zijn een stel kanjers en Gideon boft met zulke lieve, zorgzame ouders!!

 

Joke en Ton uit Leende

donderdag, 10-01-13 15:55

Vrolijk bericht! Ik hoop dat er nog vele volgen!!!!

 

Menno

donderdag, 10-01-13 14:17

Hoi Nathanael en Marieke en Gideon natuurlijk. Wat gaaf dat er weer een paar stapjes de goede kant op gemaakt zijn. Gaaf ook jullie blog te lezen en nog gaver om te lezen hoe vol vertrouwen jullie op Gods goede wegen wandelen. Hoe moeilijk en zwaar deze ook schijnen.
Groetjes Menno

 
 
nl_NLDutch