Gideon dag 56

19.45u

De CT-scan is redelijk goed gegaan. Vanaf 10u kreeg Gideon geen voeding meer en vanaf 12u is er verdunde contrastvloeistof toegediend via de maagsonde. Om 12u 50ml, om 13u 25ml en om 14u 25ml. Ook kreeg hij contrastvloeistof in zijn bloedbanen via een infuusje. Om 14.45u ging Gideon aan de low flow met 100% zuurstof, dit is gelukkig heel goed gegaan. Daarna gingen we op weg, met monitor, twee zuurstofflessen, infuuspomp en natuurlijk Gideon in bed, op weg naar afdeling radiologie. Tijdens het ritje was hij helemaal rustig en viel hij in slaap. Toen Gideon werd overgetild naar het ‘vacuum-matras’ werd hij wakker en toen het matras om hem heen vacuum werd gezogen, vond hij het even niet meer leuk. Hij moest zijn armpjes ook omhoog houden en dat was een onaangename positie voor hem, wat hij duidelijk liet merken. Gelukkig was het snel klaar en konden we hem weer troosten. Gideon en alle spullen weer terug in het bedje en hoppa, terug naar de afdeling. Daar werd hij direct weer aan de CPAP gelegd, konden we zijn rompertje weer aandoen en hem even op schoot nemen. Daar kwam hij helemaal tot rust. 
Nu ligt hij nog steeds te slapen na deze enerverende dag. 

We hebben nog geen uitslag, deze krijgen we morgen. Als er uit komt dat het middenrif weer open is, wil de chirurg proberen hem direct morgen te opereren. Dit zou logistiek natuurlijk nog wel geregeld moeten worden, maar mocht dit het geval zijn, kan het allemaal dus heel snel gaan! We vinden het spannend, maar we zijn ook wel in de rust.  Omdat Gideon nu slaapt en waarschijnlijk nog wel even blijft slapen, blijven wij vanavond even in het RmcD-huis. Even uitrusten van de afgelopen dagen en opladen voor morgen, want dat zou zomaar weer een heel belangrijke en lange dag kunnen worden!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 9 van totaal 9
 

famke

woensdag, 16-01-13 23:15

Pfff, wat een organisatie voor zo'n scan, maar gelukkig is het goed gegaan ondanks dat hij getroost moest worden. En wat fijn dat jullie er waren om hem te troosten!
En wat een spannende dag morgen!! Ik ben heel benieuwd en bid dat God bij julllie, naast jullie zal staan en dat Hij heeeeeeeeel dicht bij Gideon is. En mocht er toch geopereerd moeten worden bid ik voor wijsheid en inzicht voor de artsen. Dat ze het goed mogen doen met een geweldig resultaat. Dat Gideon dat ook goed mag doorstaan en er snel van mag herstellen. Het zo'n stoere dappere kerel, dat ventje van jullie!!
Jullie zijn ook kanjers! Houd God en elkaar vast.

Wat God begint maakt Hij af.

Liefs Famke

 

Bart en Esther uit Hoogland

woensdag, 16-01-13 22:27

Oh, wat spannend!!! We bidden voor een rustige nacht voor jullie alledrie. Dikke kus en sterkte morgen.

 

Marijke uit Leusden

woensdag, 16-01-13 22:19

Lieve Marieke Nathanael en Gideon,
Wat was het weer een zware dag vandaag.
Dit kan je alleen in Gods Zijn kracht, ookmGideonmis in de palm van onze machtige Heer.
Dat meent niet weg dat het zwaar en moeilijk kan zijn.
Ik bid jullie voor morgen en de komende tijd rust vriede en Gods kracht toe., dat God de artsen bijstaan in de beslissingen en handelingen. Dank U Heer dat er zoveel lieve mensen jullie 3tjes omringen daar in Nijmegen en overal waar mensen biddenn voor jullie...met gebeden en gedachten bij je.....liefs van Marijke.

 

Elza&Evert en Eliza

woensdag, 16-01-13 21:33

Lieve Kanjers,
Een bijzondere dag is het weer voor jullie geweest...
We bidden dat wat de uitslag morgen ook zal zijn...
de kracht en de rust van onze hemelse Vader toe...
We denken aan jullie 3en...
We hopen dat jullie vanacht de rust vinden om lekker te kunnen slapen.l
lieve groet van ons

 

Carla en Hedwi uit Amersfoort

woensdag, 16-01-13 20:44

Goede Ouders,

Zo bijzonder is het steeds jullie berichten te lezen, dank daarvoor! Wat ik zo geweldig vind is dat Gideon het zo goed heeft bij jullie, dat hij jullie liefde voelt en ervaart:: bij papa en mama is het goed en veilig! Jullie geven hem wat hij het meest nodig heeft: Liefde, Liefde van Vader God en Liefde van zijn aardse papa en mama. Kanjers !!

 

Inge

woensdag, 16-01-13 20:16

Ik zou jullie een hele grote kan met hele fijne olie willen brengen voor over jullie harten! Want wat moeten jullie veel aanzien wat jullie niet willen voor Gideon. Maar wat doen jullie het knap!
Ik zie voor jullie uit naar de tijd dat het weer bergopwaarts gaat, dat deze dingen zo snel mogelijk weer achter de rug zijn en jullie hem weer meer kunnen vasthouden, voelen en iedere dag een stukje kunnen zien groeien in alles.
Wat zijn we met z'n allen trots op jullie en wat missen we jullie!
Met z'n allen tezamen zegenen we jullie en verbinden we ons in gebed voor Vrede voor jullie en een voorspoedig herstel. We zegenen de artsen en hun team, dat zij Gods Hand mogen zijn.
Wat houden we veel van jullie!
Dankjulliewel voor de moeite die jullie altijd weer nemen om ons te blijven informeren!
Heel veel liefs, goede avond, goede nacht. Toi toi voor morgen.

 

Joni

woensdag, 16-01-13 20:10

We denken aan jullie en bidden voor een hele goede nachtrust voor jullie drietjes! Hug Joon

 

Christa & Sjoerd ...duh uit Leussssden!!

woensdag, 16-01-13 20:03

Dappere Strijders,

...heb ik me toch vandaag laten vertellen dat er wel zo'n gigantisch enorm cordon aan Engelen-scharen om jullie heen staan!!!!
We danken God dat Hij nooit van jullie zijde wijkt en jullie nooit zal verlaten....WAT ER OOK GEBEURT!!
God heeft ons zo lief, het is eigenlijk niet nodig om in angst te leven, we mogen alles, maar dan ook echt ALLES aan Hem overlaten....Hij is toevallig wél de allergrootste...euh ALLERGROOTSTE!

Lieve God, Heere der Heerscharen!! Leid deze 3 mensjes naar DE veilige plaats in de toekomst!

M&N; Weest vastberaden en standvastig...Het is de Heer, uw God die met jullie meegaat!

Gideon; TOPPERT!

Christa & Sjoerd

 

Aafke van Dijk

woensdag, 16-01-13 19:59

Marieke en Nathanael,
We wensen jullie morgen een goede dag toe en hopen op en bidden voor een doorbraak. God zegene jullie met vrede!
Veel liefs, Danny & Aafke

 
 
nl_NLDutch