Gideon dag 60

Ook vandaag is Gideon stabiel, super! hij begint de CPAP wel vervelend te vinden, hij heeft die snorkel vandaag 3 keer van zijn neusje afgeslagen…. Oh oh, die Gideon.. 

Vanmiddag is Nathanaël naar Bussum gegaan, waar hij samen met zijn vader, zijn broers en zus hun ouderlijk huis ging opruimen. Zijn vader gaat verhuizen naar een kleinere woning, voor Nathanaël en zijn familie best even pittig. Veel herinneringen aan vroeger en aan zijn moeder zitten toch in dat huis en de omgeving. Hij vond het wel fijn dat hij toch nog even kon helpen met het uitzoeken van wat spullen. Vanavond zal hij dan in Amersfoort slapen en morgenochtend gaan werken. 

Morgenmiddag hebben we een gesprek met onze contactarts, die ons (hopelijk) uit gaat leggen hoe de dag erna zal verlopen. Wordt Gideon op zijn plekje geïntubeerd, of gebeurt dat op de OK. Zal hij lang ‘onder zeil’ zijn, of net zo lang als een normale operatie? Nog veel meer vragen waar we morgen misschien antwoord op krijgen. 

Nou, Gideon slaapt, dus ik ben nu in het RmcD-huis. Ik ga maar es even een kopje thee zetten, lekker relaxen, kolven en dan op tijd slapen!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 11 van totaal 11
 

Truus Westra uit Bunschoten

woensdag, 23-01-13 17:16

Blijf voor jullie bidden sterkte morgen liefs Truus

 

Liesbeth Krijtenburg

maandag, 21-01-13 16:50

Het is al even geleden dat ik wat van mezelf liet horen. Vandaag alweer 61 dagen. Wat gaat de tijd aan de ene kant toch snel en aan de andere kant erg langzaam... Wat hebben jullie een uithoudingsvermogen zeg!! Ja je moet wel, dat snap ik en wat zullen jullie verlangen naar een leven met Gideon thuis, maar toch jullie gaan hier met zo'n groot hart doorheen. Super!! Ik blijf voor jullie bidden, want dat hebben jullie ook nodig. Gelukkig komt de Kracht om te dragen van Hem en is Hij bij jullie.
Bedankt dat jullie elke keer weer een verhaal voor ons schrijven!! Het is mooi om zo mee te mogen leven/lezen.
Een dikke blog knuffel voor jullie.

 

Samantha Visscher uit Leusden

maandag, 21-01-13 12:25

Lieve mensen,

Ik wil jullie heel veel succes sterkte en kracht toewensen voor morgen.
Een zware dag vol spanning en afwachtende uren.
Fijn dat hij wel stabiel is.
Veel sterkte samen.
Liefs samantha

 

Eunice

maandag, 21-01-13 10:53

Hey Topmamma! Alleen in het RM-huis en alles voor je kleine ventje...Respect! Je moet wel, maar je doet het toch maar zonder klagen. Hopelijk heb je heerlijk geslapen! Wij denken aan jullie en leven mee. X

 

Bart en Esther

maandag, 21-01-13 10:01

Ik hoop dat je lekker geslapen hebt, en dat je snel uitslag hoort. Sterkte vandaag met het wachten. Wat zien we er allemaal naar uit dat alles achter de rug is, en jullie, met z'n drietjes thuis zijn. We houden heel veel van jullie Mariek en Nathanael! Dikke knuffel.

 

Inge

zondag, 20-01-13 23:39

Dikke welterustenknuffel !

 

Joke uit Bussum

zondag, 20-01-13 23:03

Lieve Marieke, Het zal wel raar zijn, voor het eerst een nachtje alleen (?) maar het is goed dat Nathanaël erbij was vandaag, want het met-elkaar-uitzoeken en opruimen van ''vroeger'', en natuurlijk lekker even dollen met elkaar is óók waardevol. En daarbij, een beetje hulp voor ''opa'' is af en toe ook best goed. Ik ben blij dat het met Gideon weer wat beter gaat, dat hij wat kan bijkomen en aansterken, zodat hij in betere conditie de operatie aankan. En ik hoop dat er aan de beproeving van jullie geduld en incasseringsvermogen nu gauw een einde mag komen.
Heel veel sterkte deze dagen, en hopelijk lig je al lekker te slapen.
Dikke zoen!

 

Elza&Evert en Eliza

zondag, 20-01-13 21:26

Lieve...
Rust lekker even uit,even nieuwe energie opdoen.
We denken en bidden voor jullie 3en..
lieve knuffel van ons

 

Mam

zondag, 20-01-13 21:18

Lieverd, slaap heerlijk vannacht en hou veel van je! xxx

 

Marijke uit Leusden

zondag, 20-01-13 20:31

Genieten en slaap lekker.. Liefs van mij.

 

Joni

zondag, 20-01-13 20:28

Slaap lekker!

 
 
nl_NLDutch