Gideon dag 74

20.30u

We zijn weer even in Amersfoort. Het gaat goed met Gideon. Hij heeft vandaag eigenlijk de hele dag geslapen. Afentoe heel eventjes wakker waarna hij al snel weer in slaap viel.

We kwamen er allebei achter dat deze operatie ons zwaarder is gevallen dan de eerste operatie. Toen was hij direct na de bevalling al aan de tube en niet echt wakker en was die operatie een deel van waar we ons al op hadden ingesteld. Nu weten we wie Gideon is en hoe hij doet, wat hij leuk vindt en wat niet. En om nu dit weer mee te maken en hem zo te zien valt zwaar.

Al met al ligt hij er nu tevreden bij en doet hij het goed. Je merkt dat hij behoorlijk moet bijkomen van de operatie. Hij krijgt nu sinds gister voeding en dat is vandaag opgehoogd van 50ml naar 100ml. Alleen heeft hij wel veel last van lucht in zijn darmen en heeft hij nog niet gepoept. Door de morfine werken zijn organen wat minder dus dat kan een reden zijn, maar zijn darmen moeten wel weer een beetje gaan werken. Het is onduidelijk hoe zijn organen op de operatie reageren en in hoeverre ze een tijd nodig hebben voor ze weer volledig werken. Ook lijkt het erop dat zijn nieren niet helemaal goed werken omdat zijn bloeddruk nog iets te hoog is en bij de operatie de katheter niet in te brengen was. Dit was bij de laatste scan ook het geval waarbij de katheter niet voorbij een bepaald punt kwam. Onduidelijk is wat hiervan de oorzaak is en wat voor gevolgen het kan hebben.

We weten niet hoe het verder gaat verlopen, maar we hopen dat Gideon in ieder geval snel weer op zal knappen en van de morfine af zal zijn. Daarna zien we wel weer verder.

1 stapje tegelijk is nu even meer dan genoeg…

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 6 van totaal 6
 

Elza&Evert en Eliza

maandag, 04-02-13 21:33

Lieve M&N en Gideon...
Een paar woorden....
Een paar woorden om jullie te bemoedigen..
We hopen dat jullie vandaag een rustige/mooie dag hebben gehad..
We blijven in gebed met jullie 3en verbonden....
lieve groet en een knuffel van ons....

 

Gerard en Gerda Keurentjes uit Ede

maandag, 04-02-13 12:42

Lieve Marieke en Nathanael,

Ja heel heftig om jullie lieve kleine mannetje zo te zien. Wat een strijder is hij en ook een overwinnaar. Ik moest denken aan de woorden van dit lied:
"Kracht voor vandaag en blijde hoop voor de toekomst"
Dat bidden we jullie toe en ik zegen Gideon zijn darmen en nieren met volledig herstel in de naam van Jezus, zodat ze helemaal goed gaan functioneren.
Liefs van ons

 

Klaudia

maandag, 04-02-13 10:02

he lieve schatten, Ik zie nu pas de video's en foto's op jullie weblog.... lekker vlot dus. Maar wat leuk om te zien. Wat een prachtig kereltje is het zeg. met zijn grote ogen. Tjonge ben vertederd. ik hoop en bid dat hij snel met jullie naar huis mag en dat jullie thuis van hem kunnen genieten. Dikke KUS X

 

Ricardo uit Hoogland

maandag, 04-02-13 06:39

Lieve Nathanael en Marieke, de afgelopen tijd hebben jullie niet veel van mij gehoord want ik ben niet zo'n blog schrijver. Toch wil ik jullie juist vandaag laten weten dat ik weer voor jullie en Gideon heb gebeden. Johova Rapha is bij jullie! Zijn arm draagt jullie.
Blessings, uit Dubai

 

Marijke

zondag, 03-02-13 22:15

Lieverds,
Ach zo je manneke zien na zijn operatie,alweer een paar daagjes verder, het is goed dat hij kan slapen, hopelijk kan Gideon snel van de morfine afkomen. Ik bid ook mee dat zijn organen goed gaan fusioneren, ik bid jullie rust en vrede toe voor de nacht en de komende tijd, heel veel liefs.....

 

Elza&Evert en Eliza

zondag, 03-02-13 21:37

Lieve kanjers,
We bidden en denken aan jullie...
We bidden dat de organen van Gideon weer goed mogen gaan werken. We begrijpen heel goed dat dit voor jullie ook moeilijk is om je mannetje zo te zien strijden..Daarom bidden jullie ook alle kracht en rust toe..
slaap lekker..en een lieve groet van ons 3en

 
 
nl_NLDutch