Gideon dag 75

21.45u

Gideon is vanaf vandaag van de Morfine af en morgen gaan ze kijken hoe hij het doet op een paar uurtjes aan de lowflow. Wauw, wat een stappen weer! Gideon was vandaag nog meer zoals we hem kennen. Hij slaapt nog wel veel, maar was toen hij wakker was een stuk vrolijker en bewegelijker. Ook heeft hij vanochtend een hele dikke poepluier gehad dus dat lukt ook weer een beetje.

Vanaf nu is het afwachten en kijken hoe Gideon’s longen en middenrif ontwikkelen en sterker worden. Wij willen er wel voor waken dat het niet te snel zal gaan en dat hij door vermoeidheid weer een terugslag krijgt. Maar er is weer een stijgende lijn en dat is heel erg fijn.

Gisteravond hebben we weer thuis geslapen want in het RMH krijgen we niet echt de rust die we nodig hebben met buren die niet weten dat het wel aardig is om stil te zijn na 02.30u… Onderweg naar Amersfoort in de auto hebben we alles weer een beetje doorgesproken. We merken dat God ons in dit proces een aantal dingen laat zien waar we veel van leren, en tegelijk ook weer een stuk dieper gaan in onze relatie met elkaar en met Hem. Het blijft bijzonder dat God werkelijk alles ten goede kan gebruiken.

Videootje

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 12 van totaal 12
 

charlotte uit nijverdal

donderdag, 07-02-13 06:06

wat een kanjers zijn jullie!!! alle 3!
heb diep respect voor jullie

 

Klaudia

dinsdag, 05-02-13 19:20

wat een prachtig ventje is het toch. en wat zijn jullie geweldige ouders x x x

 

Elza&Evert en Eliza

dinsdag, 05-02-13 16:48

Lieve M&N en Gideon...
We zijn stil in ons hart en vol van verwondering...
Wat gaaf zeg..lekker weer met je mannetje op schoot...
En ja God is zo geweldig groot,en goed voor jullie..
Ookzijn het in onze ogen kleine stapjes maar voor Gideon en jullie toch een beetje een grote stap vooruit...
We bidden voor jullie rust en vrede in jullie hart en lichaam toe..
Lieve groet en een knuffel voor Gideon van ons 3en

 

Gerard en Gerda Keurentjes uit Ede

dinsdag, 05-02-13 13:04

Lieve Mirjam en Nathanael

Yeh God! Ik ben dankbaar voor de vooruitgang bij Gideon. Ik geloof dat zijn darmen en nieren goed zijn hersteld. Wat een vrede en liefde hebben jullie alle drie bij je. Heerlijk voor dit ventje om op de buik van zijn mama tot rust te komen. Zo mooi om te horen van een bijzonder proces in jullie hart. Ja zo is onze Papa God! Ik spreek volledig herstel uit over zijn middenrif. En we bidden dat jullie aangeraakt zullen worden met troost van de Heilige Geest en nieuwe Hoop zullen ontvangen in je hart. Dit alles gaat ons menselijke verstand te boven. Jullie zijn geweldig!
Liefs, Gerard en Gerda

 

Eunice

dinsdag, 05-02-13 09:53

GEWELDIG!! Van de morfine af...yeah! Wat fijn om even een kijkje te nemen in jullie leefomgeving daar (filmpje). Lieve kanjers, sterkte! Wij bidden! X

 

Joni

dinsdag, 05-02-13 09:40

hey lieve N&M,

Jullie zijn een super papa en mama voor Gideon! super dat het zo snel zo goed gaat maar ook goed om te merken dat jullie goed op jullie zoon letten, dat het voor hem zelf niet te snel gaat! jullie doen het goed! love you E&J&kids

 

Joke uit Bussum

maandag, 04-02-13 23:53

Heel fijn om dit te lezen....ik ben blij voor jullie, en natuurlijk ook voor Gideon. Hopelijk slapen jullie vannacht weer lekker al is het niet thuis (denk ik?), en mogen jullie hoe dan ook weer kracht van God ontvangen voor de nieuwe dag. Welterusten lieverds! xx

 

Inge

maandag, 04-02-13 23:07

Wij zijn samen met jullie héél blij met de stijgende lijn!
Wat een práchtig filmpje, dank jullie wel! Wat een lieffie.
Herstel, Vrede en Liefde toegebeden, in Jezus Naam. Gods beschermende en leidende Hand in alles, voor ieder, rondom Gideon en jullie.
Héééle dikke knuffel XXXXX

 

Gertrude

maandag, 04-02-13 22:49

Ben heel heel heel blij voor jullie! Kleine Gideon heeft een Grote God!

 

Tamara van de Groep

maandag, 04-02-13 22:05

Wauw, zo snel van de morfine af na zo'n heftige operatie. En wat weer een moed en geloof die jullie uitspreken. Bewonderenswaardig! Voor mij zijn jullie helden samen met kleine Gideon. En nu alleen nog maar een stijgende lijn en uitzien naar volledig herstel.
Lieve groet,
Tamara

 

anne-margreet

maandag, 04-02-13 21:47

Grote GOD wij loven U,en bewonderen UWE werken Die GIJ waart ten alle tijd ,blijft U ook in eeuwigheid!!!

 

G&S uit Amersfoort

maandag, 04-02-13 21:45

Grappig hoe blij je kunt zijn met een poepluier he! Heerlijk jongens dat het weer de goede kant op gaat. En fijn dat jullie weer een goede nacht hebben gehad.. Knuffel

 
 
nl_NLDutch