Gideon dag 78

21.40u

Gister hebben we door internetstoring geen update online kunnen zetten. Vandaar nu even een dubbele.

Gister en ook weer vandaag is Gideon de hele dag aan de lowflow en het gaat heel goed. Zijn waardes zijn nagenoeg het zelfde als aan de CPAP. Toch willen ze hem ’s nachts voorlopig nog even aan de CPAP houden zodat, als hij het toch nog even nodig heeft, de ruimte heeft om bij te komen. Om zo te voorkomen dat hij uitgeput raakt. Maar vooralsnog gaat het heel erg goed.

Na de vorige pogingen voor de 2e operatie om hem aan de lowflow te leggen waarbij hij meteen grauw en overstuur werd, vonden we het wel heel erg spannend hoe het dit keer zou gaan. Maar het ging gister meteen goed en het blijft goed gaan. Wat zijn we opgelucht en blij!

Gideon heeft gistermiddag een echo van zijn nieren gehad omdat er wat aanwijzingen waren dat ze na de operatie nog niet helemaal optimaal functioneren. Tijdens de echo zagen ze ook (net als op de foto van zijn borst 2 dagen terug) heel veel lucht in de darmen zitten.

Hij heeft gister en vandaag ook weer veel gespuugd. Het kan heel goed zijn dat hij door de druk in zijn buik ook moet overgeven. 

We hebben nog geen uitslag van het nieronderzoek, maar hopelijk valt het mee en kunnen we ons verder focussen op de afbouw van de CPAP/lowflow. En hopelijk is Gideon ook zo snel mogelijk af van al die lucht in zijn buikje zodat hij zich weer wat beter gaat voelen.

Oja, en gister is de lange lijn in zijn nekje eruit gehaald. Dus weer een lijntje minder.

De stijgende lijn zet door!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 10 van totaal 10
 

Elza & Evert en Eliza

vrijdag, 08-02-13 22:06

Lieve...
Weer een stapje in de goede richting..
En fijn dat het zo goed gaat als er dipjes zijn met zn kleine lichaampje..
We bidden dat de uitslag van de niertjes ook goed mag zijn..
We bidden ook voor jullie als ouders alle kracht en liefde toe...
liefs van ons 3en

 

Joni

vrijdag, 08-02-13 20:14

Zo goed om te lezen dat z'n waardes goed blijven al hij moet spugen! dat is toch een grote verandering! wauw ik bid jullie onwijs goeie nachten toe en vrede in jullie hart!
Knuff

 

Ria den Hartog

vrijdag, 08-02-13 12:47

Ha lieve mensen,

vanmorgen op het KCC met elkaar de laatste filmpjes bekeken en voor jullie gebeden!
Wat een lief en leuk mannetje!

groetjes.

 

Marijke

vrijdag, 08-02-13 12:03

Dank voor de updates elke keer, is het fijn te lezen dat het goed gaat, er zijn best nog hindernissen te nemen, het valt ook niet mee......soms als ik het lees word ik helemaal stil en ga naar de Heer........bid voor en denk aan jullie......veel liefs......

 

Michael & Esther

vrijdag, 08-02-13 11:45

Yes, kom maar op met die stijgende lijn!!! Het wordt nodig tijd dat jullie mannetje met jullie thuis een ''normaal' gezinnetje kan zijn! Wij zien er naar uit!!! En blijven bidden voor goede uitslagen van de onderzoeken die nu nog lopen!
Liefs van ons

 

Laura Voogd uit Amersfoort

vrijdag, 08-02-13 08:24

Lieve Gideon
We zijn zo blij dat het goed met je gaat! We hopen dat je snel tuis in je eigen bedje mag slapen want dat is het lekerste plekje. Tom zegt dat je maar veel scheten moet laten dat helpt als je lugt in je buik hebt. We vinden je heel lief, en nu gaan we gouw naar school. Dat moet jij straks ook als je groot ben. Doei

 

Inge

vrijdag, 08-02-13 00:28

Dikke knuffel voor jullie 3-en!
WLY, XXXXX

 

Famke uit amersfoort

donderdag, 07-02-13 23:12

Wat een heerlijk nieuws allemaal! Wat doet hij het goed! Ik hoop dat hij snel van die lucht in zijn buik af is! En dat de uitslagen van het nieronderzoek ook goed aflopen. Het aftellen gaat verder! Gideon doe je best en kom snel thuis met je ouders!

 

Joke en Ton uit Leende

donderdag, 07-02-13 23:10

Sjonge, geen idee dat er een internetstoring zou kunnen zijn... Ik heb zo vaak gekeken of jullie iets hadden geschreven hier. Ik begon me al ongerust te maken...
Fijn dat jullie zulke goede berichten kunnen brengen!
Ik hoop dat jullie een beetje tot rust gaan komen na deze hectische periode! Wij hopen dat het met Gideon iedere dag beter en beter zal gaan! Heel veel liefs en een hug van ons!

 

Natanja

donderdag, 07-02-13 21:46

Wat fijn dat Gideon het zo goed doet na de operatie! Ik denk dat jullie als papa en mama nu al een beetje opgelucht ademhalen. Nu maar hopen dat deze stijgende lijn zich voortzet! Wat doen jullie het goed, kanjers!

 
 
nl_NLDutch