Gideon dag 85

Gideon had vandaag een ‘slaap-dagje’. Vanmorgen toen we kwamen lag hij nog te slapen en toen hij wakker werd, gingen we weer een poging doen om hem aan de borst te laten drinken. We moeten helaas weer helemaal overnieuw beginnen, maar de pre-logopedist van het ziekenhuis helpt ons daarbij. We mogen erg veel geduld hebben, omdat Gideon snel kokhalst en dan weer gaat spugen. Dit gebeurde ook vanmorgen, waarna hij enorm overstuur raakte en uiteindelijk uitgeput tot rust kwam. 
Wel heel naar dat dit gebeurde op de afdeling waar Gideon de vorige keer de terugslag had, beetje zo’n flashback gevoel… Zijn hart-actie zat direct te hoog en zijn ademhaling kwam ook boven de 100x per minuut… Het grote verschil blijft dat hij geen saturatie-dip had en daar zijn we heel dankbaar voor. De rest van de dag heeft Gideon eigenlijk alleen maar geslapen.
Morgen proberen we het opnieuw aan de borst, geduld geduld geduld. 🙂

Heel voorzichtig aan wordt er steeds meer over thuis gepraat. Spullen die we moeten aanschaffen om Gideon thuis sonde-voeding te kunnen geven. Een kinderarts in Amersfoort die ons eerste aanspreekpunt zal zijn bij kleine problemen. Een fysiotherapeut in Amersfoort die ervaring heeft met ‘medische’ kinderen. En onze vraag is dan: wanneer?????
Die vraag is nog niet te beantwoorden. We hebben zelf het gevoel dat het echt niet lang meer gaat duren, maar we weten ook dat er maar iets heel kleins hoeft te gebeuren waardoor ze Gideon nog wat langer hier willen houden… We zijn benieuwd en we zijn er heeeeeeel erg aan toe om naar huis te gaan met z’n drietjes!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 6 van totaal 6
 

trijnie

vrijdag, 15-02-13 22:55

... en hij is zo leuk zonder slangen en kapjes... lief, mooi ventje, jullie Gideon. Gauw naar huis :-)

 

Klaudia

vrijdag, 15-02-13 18:50

wat een goede berichten zo. Jullie zijn kanjers hoor. En geduld is niet altijd makkelijk maar hoe meer je oefent hoe beter je er in schijnt te worden volgens een goede Vriend van mij. We blijven voor jullie bidden en hoop dat het snel zal zijn dat jullie Gideon mee kunnen nemen naar huis. Maar wel op de juiste tijd natuurlijk. x x x

 

Wichard Hulsbergen uit Rotterdam

vrijdag, 15-02-13 12:47

Wat een prachtige berichten zeg! Maxi-Cosi dag komt nu heel snel dichterbij.

Bijzonder dat Gideon wellicht nog aan de borst kan drinken, ik hoop voor je dat dit lukt. Dit kostte zelfs onze Leander, die dat na een week mocht, zoveel inspanning dat het meer frustratie opleverde dan dat het nou echt intiem en fijn was. Lang leve het kolven en ook met Nutrilon is niks mis.

 

Inge

donderdag, 14-02-13 23:42

We laten jullie niet los in gebed! We blijven met jullie meebidden: ieder aspect wat we kunnen bedenken brengen we bij Hem.
We houden van jullie en hopen en bidden vurig met jullie mee dat de weg naar huis in een Zijn tempo gelopen kan en zal worden.
Heel veel liefs, toi toi, dikke knuffel!

 

Joke en Ton uit Leende

donderdag, 14-02-13 21:37

Geduld is wel het centrale thema, lijkt het...
Wij wensen jullie daar vrachtwagens vol van
En iedere dag is er een dichterbij huis!
Knuffel uit een spiegelglad Leende

 

Elza&Evert en Eliza

donderdag, 14-02-13 21:22

Lieve Kanjers,
Lastig hoor om geduld te moeten hebben...terwel je in gedachten bezig bent met de voorbereidingen om naar huis te kunnen gaan.
Ook dit is een gebedspuntje..
slaap lekker straks en morgen weer een nieuwe dag met nieuwe pogingen...
liefs van ons 3en

 
 
nl_NLDutch