Gideon dag 87 – Gideon goes wireless

Vandaag weer een bijzondere dag. Vanaf vanmiddag is Gideon geheel draadloos. Behalve de sonde dan, maar dat is dan meer een soort antenne. Geen hartslag, adem en saturatie meting meer. Geen monitor om op te kijken of hij het nog doet. Vanaf nu moeten we naar Gideon kijken en op hem letten hoe het met hem gaat. Maar eigenlijk missen we de meters al helemaal niet meer. Hij doet het zo goed! En hij kijkt sinds gister ook minder te spugen.

Gister hadden we geen update gemaakt omdat ik in het RMHuis zat zonder internet en Marieke was savonds naar Amersfoort gegaan om het huis een beetje op orde te brengen. Het was al netjes, maar het moet natuurlijk helemaal klaar zijn voor als Gideon naar huis mag.

En dat zou zomaar eens heel snel kunnen zijn! Gister hebben ze vanuit het ziekenhuis spullen besteld voor thuis omdat Gideon waarschijnlijk met sondevoeding naar huis mag. Maandag gaan ze beslissen of Gideon stabiel genoeg is om naar huis te mogen! Dat zou dan eind deze week al kunnen zijn. We zijn heel benieuwd en we kunnen eigenlijk niet wachten.

Hij hoeft op dit moment niet aan zijn nieren behandeld te worden. Hij is nog te weinig gegroeid maar dat kunnen we thuis ook in de gaten houden. Hij is nu nog volledig op sondevoeding maar dat de opbouw naar borst en fles kunnen we thuis ook doen. En wij zien het ook heel erg zitten om met hem naar huis te gaan dus dat is ook geen probleem. Wij zien geen probleem om hem nu mee te nemen. Nu het ziekenhuis nog.

Het einde lijkt in zicht 🙂

Vanmiddag even met Gideon in een kinderwagen en opa en oma in de hal een kopje koffie gedronken, gewoon omdat het kan!!!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 33 van totaal 33
 

Gerard en Gerda Keurentjes uit Ede

maandag, 18-02-13 13:07

Wow, wow, wow! Wat gewelidg dat het zo goed gaat. We zijn zo blij en ook dankbaar!

 

Esther uit Ede

maandag, 18-02-13 12:14

Wauw,

Wat een goed nieuws!
Gideon, held!

 

Fam. Poppe uit Woerden

zondag, 17-02-13 21:01

Wat fantastisch! God is groot!

 

Paula Brouwer

zondag, 17-02-13 17:20

Prachtig nieuws!
Alleluia!!!!

 

Annelies Busstra uit amersfoort

zondag, 17-02-13 14:45

Wooooow, wat geweldig!
liefs

 

Eunice

zondag, 17-02-13 13:39

G E W E L D I G !!
Nog even geduld, dan mag je wandelen zoveel je wilt!
Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe blij we voor jullie zijn! Lieve kanjers, tot gauw! X

 

Cindy van Beek uit Ermelo

zondag, 17-02-13 11:30

Wat een geweldige ontwikkeling maakt jullie kanjer door. Mijn moederhart huilt met jullie mee van geluk, God is goed.
Eindelijk is het in zicht dat hij lekker mee naar huis mag waar hij hoort. Wat gun ik jullie dat! Jullie zijn bijzondere mensen met eene mooie getuigenis. Dank jullie wel dat jullie dit willen delen.

Liefs, Cindy (vrouw van Hilko, band Restored)

 

Alinde Knepper uit Elburg

zondag, 17-02-13 11:01

Wat een fijne berichten!! We zijn super blij en dankbaar dat t zo goed mag gaan!! Nog eventjes en dan kunnen jullie eindelijk thuis genieten!!!! Liefs!

 

Debby

zondag, 17-02-13 10:56

Wouw KIPPENVEL! wat een heerlijk nieuws en wat is God toch Goed. dank U Jezus! Ik kijk er zo naar uit om jullie saampjes te zien en te bewonderen. Wat hebben jullie het goed gedaan deze maanden, jullie zijn echt hele bijzondere kanjers! Ik hoop dat het genieten met de dag groter wordt, en de zorgen met de dag kleiner. hele dikke knuffel

 

Famke

zaterdag, 16-02-13 23:22

Ow wat een gaaf nieuws! Wat is het een kanjer en jullie ook. Wacht met spanning maandag af, maar jullie vast met nog meer (gezonde) spanning! Tof zeg! God is goed! ZIJN TROUW KLEURT DE MORGEN!

 

Inge

zaterdag, 16-02-13 22:52

Héél erg dankbaar en héél erg blij voor jullie!!!
Kusje voor Gideon.

 

Kees en Karin uit Amersfoort

zaterdag, 16-02-13 22:37

Wat een bijzondere ontwikkelingen! We zijn heel dankbaar, bidden mee, en zien uit naar het moment, dat jullie samen met Gideon in de auto mogen stappen, richting Amersfoort. Veel liefs.

 

Natanja

zaterdag, 16-02-13 22:14

Wat een geweldig bericht! Gefeliciteerd! Wat moeten jullie enorm blij zijn met deze vooruitgang! Ik vind dat het sinds de tweede operatie best snel is gegaan, maar het kan best dat jullie dat anders hebben ervaren :-) nog heel even geduld. Jullie kunnen bijna niet wachten, lijkt mij!

 

Joke en Ton uit Leende

zaterdag, 16-02-13 21:59

Wat een bijzonder bericht!
Samen met Gideon, in de kinderwagen....!!!
Je had zo door kunnen rijden en met de auto naar huis lijkt t wel!
Fantastisch!
Nog heeeeel even geduld dus!

 

Hester Van Kooten

zaterdag, 16-02-13 21:30

'We hebben vanmiddag met Gideon in de wagen koffie gedronken' wat klinkt dat heerlijk "gewoon" dus zo bijzonder!!' Super blij voor jullie en ook fijn dat jullie er vertrouwen in hebben om hem alleen te verzorgen. Op naar de feestdag dat jullie hem mee naar huis mogen nemen. Dank U Heer!

 

Jannieka Scheinhardt uit Stellingen

zaterdag, 16-02-13 21:19

Kippenvel had ik , zou het moment van thuiskomen dan eindelijk daar zijn watvheerlijk voor jullie!!!
Het zal,best na zon tijd wel even onwennig zijn in het begin, maar ook zo fijn een knuffel voor jullie drie, jannieka

 

Ruben en Laura Mulder

zaterdag, 16-02-13 20:58

Lieve Nathanael en Marieke,

Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat! We hopen en bidden dat jullie snel als gezin lekker naar huis mogen.

Liefs, Ruben en Laura

 

Frank en Sandra Obdam uit Lichinga

zaterdag, 16-02-13 20:56

Hallo mooie mensen!

Wat suuuuuuuuuper: een koppie drinken met Gideon naast je in de kinderwagen!!! Wij zijn zo blij voor jullie! Dat er nog maar heel veel leuke dingen gaan gebeuren met hem in de kinderwagen naast je.... en op schoot bij je.... en hem kruipend om je heen.... en... met Gideon gewoon altijd in de buurt! Zo gaaf dat jullie zo vol vertrouwen zijn om hem mee naar huis te nemen! Het is gewoon echt de tijd. Lieverds, we blijven jullie volgen!
FSJ!

 

Tamara vd Groep

zaterdag, 16-02-13 20:49

En dan gaat het in eens heel snel! Wat een heerlijk vooruitzicht en wat een vertrouwen spreekt er uit jullie woorden. God is trouw en zooo goed! Jullie verhaal is zo'n getuigenis! Geloof dat velen hierdoor geraakt en bemoedigd worden. Liefs, Tamara

 

Pap en Mam

zaterdag, 16-02-13 20:47

Het was een feest om te zien hoe goed het met Gideon gaat. Vrij van monitor, piepjes en alarmbellen. Geweldig! Wat een belevenis vandaag. Wat hebben we met jullie genoten! En oh wat kan hij lief lachen!

 

Peter en Tonneke

zaterdag, 16-02-13 20:33

in de kinderwagen... wat zullen jullie trots zijn! Alsof de hele wereld je ziet! We kunnen niet wachten om op kraamvisite te komen. Het kadootje ligt er al làng... maar wij zijn vooral zó nieuwsgierig... Dan mag eindelijk thuis jullie 'kraamtijd' beginnen. Veel vrede gewenst voor de laatste loodjes (die hebben soms een bepaald gewicht :))!

 

(o)pa Philiip

zaterdag, 16-02-13 20:26

Wat heb ik genoten vrijdag! Luid zingend naar huis gereden... En met de groei komt het wel goed. Hij heeft al zulke lekkere wangetjes! Ik hou van jullie!!!! (O)Pap Philip

 

Ben

zaterdag, 16-02-13 20:19

YEah, "gewoon omdat het kan" geweldig! super fijn zeg! Amersfoort kijkt naar jullie uit ;) lfs

 

Marijke

zaterdag, 16-02-13 20:18

Ooo super spoedig zijn jullie thuis in je eigen huisje verhoring van vele gebeden van zovele die meeleven....in gebed en gedachten leef ik mee....veel liefs.....

 

Elza & Evert en Eliza

zaterdag, 16-02-13 20:12

Lieve kanjers,
Dit is geweldig,super goed nieuws!!
In gedachten zien we jullie wandelen met jullie kleine man door het ziekenhuis..Wat zullen trotse ouders zijn.Zo lang naar dit soort momenten uitgekeken en verlangd en dan kan je ineens met je zoon op pad zonder metertjes etc wat moet dit moment jullie goed doen.Wij kunnen alleen maar zeggen geniet!!1En wat zijn we dankbaar!!We blijven bidden dat het goed mag gaan zodat jullie inderdaad naar huis mogen..En we kunnen ook niet wachten om jullie en Gideon in het eggie te zien..
lieve groet en een knuffe lvan ons 3en

 

Myriam en Nick Elias uit Amersfoort

zaterdag, 16-02-13 20:03

Jeejjjjjjj!! Ben zo blij met jullie!!!! Dikke kus

 

Gerard & Aleid

zaterdag, 16-02-13 19:59

Naar huis.......bijna....yes!!!! Prijs Hem! Heel erg gaaf:) ENJOY;)

 

Erik en Claudia

zaterdag, 16-02-13 19:56

Wat een super nieuws zeg! Wij reageren niet zo vaak op jullie blog, al kijken we dagelijks of er al weer een nieuw bericht is. Maar op een bericht als dit MOET wel gereageerd worden, zó goed is het. Nog even volhouden!!!! Liefs van ons viertjes.

 

Kim van t Riet uit Amersfoort

zaterdag, 16-02-13 19:45

Kan niet wachten hem in levende lijve te zien! Wat gaat het opeens snel zeg, echt fantastisch. wat zal dat een heerlijk moment zijn geweest om met hem in de kinderwagen door het ziekenhuis te lopen.

 

Tjitse & Malieke

zaterdag, 16-02-13 19:40

Wauw bijzonder! We zijn zo ontzettend blij voor jullie en wat mogen we ontzettend dankbaar zijn, dat het nu zo goed gaat.
Liefs

 

Jan Dirk en Silvia

zaterdag, 16-02-13 19:36

Hoezo "het einde lijkt in zicht"?!
EEN NIEUW BEGIN LIJKT IN ZICHT :-)
Geweldig nieuws!
Ook wij kunnen haast niet wachten!

Groetjes,
Jan Dirk en Silvia

 

Bert en Petra van Beek uit Amersfoort

zaterdag, 16-02-13 19:21

Toppie Toppie Toppie en helemaal Toppie

 

Leonieke Koolstra uit Amersfoort

zaterdag, 16-02-13 19:07

Wat een geweldig nieuws!! X Leonieke

 
 
nl_NLDutch