Gideon dag 88

21.00u

Ook vandaag gaat het heel erg goed met Gideon. Het spugen lijkt ook wat minder te worden waar we heel blij mee zijn. We zijn vanmiddag met hem in de draagdoek naar de hoofdingang gelopen (zo’n 1 km lopen) waar we gezellig als gezinnetje met vrienden een kopje koffie hebben gedronken. We hebben even overwogen om direct door te lopen naar het RMHuis en de auto te pakken naar huis, maar dat hebben we toch nog maar even niet gedaan. 🙂

Morgen zullen de artsen met elkaar bespreken of ze Gideon medisch ‘goed genoeg’ vinden om met ons mee naar huis te gaan. Voor hun een normale beslissing, maar voor ons levensveranderend!!

We hebben het onderstel van de kinderwagen van thuis opgehaald en de maxi-cosi er vast opgezet om morgen even een proefrit te maken. Zodat alles helemaal gereed is om hem mee te nemen.

Ik heb vanmiddag samen met Marieke geleerd om de sonde te plaatsen. Dat was even niet zo leuk voor Gideon, maar het is wel fijn om het zelf te mogen/kunnen voor als het thuis nodig is. Ook krijgen we morgen als het goed is instructies hoe de voedingspomp werkt die we mee naar huis krijgen.

En zo heeft Gideon tussen 2 voedingen door even zonder sonde gezeten. Het zal nog even duren voordat hij volledig zonder kan, maar we hebben heel even kunnen genieten van Gideon helemaal zonder draadjes. Daar is ook bijgevoegde foto van. Wat een lekker koppie 🙂

We realiseren ons steeds meer dat we met het naar huis gaan nog een behoorlijk pittige tijd tegemoet gaan met opbouw van groei en voeding, de ziekenhuis bezoeken, maar ook het wennen aan het gezinnetje zijn en het ontdekken wat Gideon nodig heeft naast het gewoon baby zijn. Maar wat zal het schelen dat het gewoon thuis kan en op onze eigen manier.

We kunnen niet wachten. We vinden het ook wel een beetje spannend, maar we hebben er alle vertrouwen in!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 27 van totaal 27
 

Gertrude

maandag, 18-02-13 22:22

Hoera hoera hoera!! Zó blij voor jullie!

 

mirjam en gerard

maandag, 18-02-13 20:38

Wat een heerlijk koppie en een feestelijke toekomst!

 

charlot uit nijverdal

maandag, 18-02-13 19:57

Wauw wauw wauw!

 

Mirjam Scholten uit Amersfoort

maandag, 18-02-13 19:29

Dag lieve papa en mama van Gideon, stiekem hoopte ik voor jullie dat jullie vandaag richting Amersfoort mochten met Gideon. Wat fijn dat alles zo goed gaat en wat ziet hij er prachtig uit zonder al die extra's aan slangen en plakkers e.d. Nou veel succes met alle laatste hobbels ! het zijn er nog wel wat dus ik blijf voor jullie prachtige zoon bidden ! Hartelijke groet van Mirjam

 

Klaudia

maandag, 18-02-13 19:15

wat een goed nieuws allemaal. Zo blij voor jullie. En idd wat een prachtig kindje is het toch en zulke mooie grote ogen. Dat wordt een harten veroveraar :-) Nog sterkte deze komende dagen en dat de dag van vertrek maar heel snel komen mag x x x

 

Françoise

maandag, 18-02-13 16:44

Wauw wat goed om te lezen dat het zo goed met Gideon gaat. Ik hoop voor jullie dat jullie snel naar huis mogen!
Liefs, Françoise

 

Christa & Sjoerd uit leusden

maandag, 18-02-13 16:10

Ahhh, wat een mooi mannetje! Wanneer komt ie logeren!? Max is heeeeeel lief met kleine kindjes!

Hug

Chris & Sjoerd

 

Tjitse en Malieke

maandag, 18-02-13 14:02

Wat een prachtig mannetje zo zonder al die slangetjes! En wat moet dat genieten zijn Gideon bij mama in de draagdoek en in de kinderwagen. We zullen blijven bidden voor een snelle thuis komst, nu alles zo goed gaat:)
Liefs

 

Gerard en Gerda Keurentjes uit Ede

maandag, 18-02-13 13:19

Lieve Marieke en Nathanael,

Wat heerlijk om dit nieuws te lezen. Ik zegen Nathanael met een bovennatuurlijke aanraking van onze liefdevolle hemelse Papa, zodat het proces van leren drinken en zonder te spugen heel voorspoedig en snel zal gaan. En ik zegen jullie met alles wat jullie nodig hebben. Dat jullie vol zullen zijn met Zijn Kracht, vrede en blijdschap! Prachtig om zo van hem te kunnen genieten. En van alle nieuwe dingen.
Liefs

 

G&S uit Amersfoort

maandag, 18-02-13 12:37

Zo leuk om dit soort berichten te lezen!! Ik geniet hier echt op en top van!! Veel plezier met het wandelen in de kinderwagen en maxi cosi.. Over een paar weken lopen we samen met wagen in het mooie lenteweer ;-) Knuffel~

 

Fam . de Bar

maandag, 18-02-13 12:30

Spannend dagje dus, naar huis met drie???? maar wat een ontzettend mooie berichten om te lezen en wat een heerlijke foto van jullie manneke.
hoop snel te lezen dan jullie de maxicosie MET Gideon in de auto mogen zetten !!!! en op naar Amersfoort!
Liefs uit Lemmer

 

Dick Visscher uit Hardenberg

maandag, 18-02-13 12:21

Hallo, vanaf een afstand en vooral via de verhalen van Liesbeth en Wietse ben ik op de hoogte gehouden van het wel en wee van Gideon en van jullie!! Ik ben ontzettend blij voor jullie en jullie familie dat het nu goed gaat met Gideon. Natuurlijk is er nog een spannende weg te gaan, maar héérlijk en geweldig dat dat nu in jullie vooruitzicht ligt. Alle goeds toegewenst en de hartelijke groeten, Dick (vader van Liesbeth).

 

corriejanne michon uit Amersfoort

maandag, 18-02-13 11:51

Wat ontzettend fijn, en wat een feest zal dat zijn als jullie met zn 3tjes thuis over de drempel stappen. Ik geniet nu al mee.
Zo kleurt Zijn trouw voor jullie de morgen.. Geniet!!!!!

 

Roelie Zijlstra uit Amersfoort

maandag, 18-02-13 10:30

Wat mooi om jullie ventje zo te zien en ik ben blij en dankbaar met deze gewledige vooruitgang.

 

Menno & Eva

maandag, 18-02-13 08:35

We zijn zo blij voor jullie, en wat ziet Gideon er prachtig uit zonder de sonde, zo schattig. De meiden noemen hem "cutie" En zijn helemaal weg van hem. Heel veel sterkte voor de laatste dagen in Nijmegen. Dikke knuffel voor jullie alle drie! Liefs uit Bunschoten.

 

Bert en Alette Tammenga uit Amersfoort

maandag, 18-02-13 07:58

Wow wat zijn we blij voor jullie!!! Sterkte met het laatste wachten voordat jullie naar huis mogen!!

 

Joke en Ton uit Leende

zondag, 17-02-13 23:34

Wat spannend! Wij hopen dat jullie nu snel naar huis mogen en dat het daar allemaal voorspoedig mag verlopen!
Een knuffel voor jullie alle 3!

 

Marijke

zondag, 17-02-13 22:43

Sorry ik bedoel veel vooruitgang Hihi slaap lekker...

 

Marijke

zondag, 17-02-13 22:42

Wat veel vooruitgangen, en zo spannend allemaal, en het vertrouwen dat je naar huis kunt, dank U Vader in de naam van Jezus......wat een prachtige foto wat een heerlijk ventje het lijkt wel of Gideon het door heeft dat hij straks in zijn eigen bedje mag slapen......veel liefs.....

 

H,S,B

zondag, 17-02-13 22:32

PS. Wat een super wijs mannetje is het zo!

 

H,S,B

zondag, 17-02-13 22:32

Wauw!! Wat heerlijk dat er zulke stappen gezet mogen en gezet KUNNEN worden!
Echt zo enorm genieten, lijkt me!
Als jullie echt thuis-thuis zijn, komen we graag op kraamvisite bij jullie, kanjers!
Zo leuk dat het dan nu ein-de-lijk dan toch zo dichtbij is!
Een hele goede nacht toegewenst, veel rust voor de beslissing van morgen (welke dat ook wordt) en veel geduld met de laatste loodjes tot het écht zover is dat jullie samen THUIS zullen zijn!!
Liefs en een dikke knuffel van ons 3en

 

Bart en Elvera

zondag, 17-02-13 22:18

Wat een goed nieuws allemaal wij zijn super blij voor jullie!
Geniet van alles en succes gewenst om de laatste voorbereidingen op orde te maken om naar huis te kunnen!
Liefs, Bart en Elvers

 

Inge

zondag, 17-02-13 22:07

Wat ontzettend mooi en ontroerend om hem zo helemaal zonder iets medisch te zien!
Gods Liefde en Vrede voor vannacht toegebeden, slaap lekker! Heel veel liefs.

 

Elza&Evert en Eliza

zondag, 17-02-13 22:04

Lieve Kanjers,
We kunnen niks anders zeggen dan...
Wow,wow!! En jij wat gaaf om zo jullie mannetje te mogen zien.
Ja nu gaat het echt allemaal in een sneltrein vaart..Maar ook spannend voor jullie als ouders..We bidden jullie ook alle kracht en enrgie toe die jullie nodig zullen hebben de komende dagen,weken, etc.We hopen en bidden dat het gesprek morgen met de artsen ook goed/positief zal zijn..
Slaap lekker voor straks...
lieve groet van ons 3en

 

Bart en Laura Starreveld

zondag, 17-02-13 21:46

Het is net of Gideon het zelf ook in de gaten heeft he? Zo'n triomfantelijk gezichtje! Prachtig nieuws, we zijn erg blij voor jullie!

 

Danielle uit Amersfoort City

zondag, 17-02-13 21:20

WAUW wat een goed nieuws!! :-) Wat een toppertje en wat gaaf allemaal... God is zooo goed... :-) Geniet lekker en hopelijk zijn jullie deze week ergens lekker thuis met jullie manneke.

Dikke kus Daan

 

Arianne

zondag, 17-02-13 21:18

Wauwie, wat een prachtig ventje! Wat gaan jullie hard zeg! Morgen dus weer een spannende dag. Hopelijk horen jullie snel waar je aan toe bent. Wat zou het gaaf zijn als jullie hem deze week mee naar huis zouden kunnen nemen.

 
 
nl_NLDutch