Gideon dag 96

Gideon doet het goed! 

We boffen maar met zo’n tevreden ventje. Hij lacht zodra we tegen hem praten, hij neemt alles heel goed in zich op, kijkt vrolijk rond en huilt alleen als hij krampjes heeft of echt heel moe is. 
Gideon meldt zich nog niet altijd voor de voeding, behalve door wat te smakken en op zijn handjes te sabbelen. Zo kreeg hij (als ritme vanuit het ziekenhuis) nog 6 voedingen, dus om de 4 uur – ook ’s nachts. Dus wij hadden voor elke nachtvoeding de wekker gezet. Tot we op een nacht de wekker niet gehoord hebben en Gideon ook gewoon door had geslapen. Rond 4u ’s nachts schrok ik wakker en hoorden we Gideon zachtjes smakkende geluidjes maken. Arme schat! Gelukkig was de voeding zo warm en konden we het direct (via de sonde) geven. Dit heeft ons wel doen besluiten om overdag wat meer voeding te geven, om hem ’s nachts door te laten slapen. Hij is immers al drie maanden en dit gaat super goed! Hij lijkt zelfs nog wat minder te spugen. Vanmorgen om 8u heeft hij een klein golfje gespuugd, maar de rest van de dag niet meer. Dankbaar! 

Wat betreft het ‘zelf drinken’ blijven we proberen en mogen we nog langer geduld hebben. De ene keer lijkt het of Gideon gaat zuigen, maar moet hij toch weer kokhalzen en de andere keer zuigt hij wat en slikt hij een keer. We moeten nog steeds erg voorzichtig zijn en kijken of hij de energie er voor heeft. Hij is snel moe en we willen dat het eten wel iets ‘leuks’ is en geen gevecht. Donderdag komt er een pre-logopedist bij ons thuis om mee te kijken en ons te helpen. We zijn benieuwd of we daarna weer wat sprongen kunnen maken!

We zijn dankbaar. Dankbaar voor Gideon, dankbaar voor ons als gezin, dankbaar voor het leven, dankbaar dat God ons zo onwijs zegent. 

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 12 van totaal 12
 

Gerard & Aleid

donderdag, 28-02-13 15:36

Wij genieten met jullie mee:) Dank aan de Allerhoogste! Geniet!!!

 

Eunice

donderdag, 28-02-13 09:47

Wat een mooie papa en mama heeft Gideon!
Wat geweldig dat er met zoveel liefde en passie voor je gezorgd wordt! Dankbaar voor ouders op deze wereld als jullie! X

 

Klaudia

woensdag, 27-02-13 18:50

wat fijn om te horen. Genieten want het gaat allemaal zo snel voorbij dat kleine. Ben blij voor jullie x x x

 

Famke

dinsdag, 26-02-13 23:16

Wauw, wat een kanjer die Gideon! Wat heerlijk dat jullie zo genieten. Wat is God goed voor jullie! Geniet nog lekker en hopelijk geeft de pre-logopedist goede hulp dat jullie weer verder kunnen gaan! En met elk stapje gaat Hij mee!

 

charlotte uit nijverdal

dinsdag, 26-02-13 21:08

heerlijk om te lezen dat het zo goed gaat met jullie!!!
geniet van t samen zijn in jullie eigen huis!
jullie hebben t zo verdiend! alle 3!!!
liefs

 

Elza&Evert en Eliza

dinsdag, 26-02-13 18:23

Lieve Kanjers...
Heerlijk om te lezen dat jullie zo genieten van elkaar.
We begrijpen ook dat het nog puzzelen,zoeken is met al die voedingen.(Eliza is inmiddels 8 maanden maar nog steeds zijn wij ook elke dag aan het puzzelen met haar voedingen)maar weet dat dit uit eindelijk ook wel goed zal gaan:)
We blijven in gebed om jullie heen staan.ook bidden we voor de hobbels die jullie nog moeten nemen.
lieve groet en een knuffel voor jullie 3en
van ons..

 

Michael & Esther

dinsdag, 26-02-13 09:19

En wij zijn met jullie dankbaar! Enorm dankbaar dat het zo goed gaat met Gideon en jullie zo van hem mogen genieten!
Goed is trouw!
En we blijven bidden dat de laatste hobbels ook snel genomen kunnen worden!
Dikke knuffel van ons!

 

Marijke

maandag, 25-02-13 23:15

Dank U Heer, voor de goede berichten, dank U heer dat er mensen zijn die Gideon en zijn Pappa en mamma verder kunnen helpen.
Slaap,lekker voor straks. Veel liefs....

 

Jannieka Scheinhardt uit Sellingen

maandag, 25-02-13 22:43

En wij zijn dankbaar met en voor jullie!!!

 

mattanja uit harderwijk

maandag, 25-02-13 22:26

Wat super dat jullie ons ook nu nog mee laten leven en mee laten genieten van Gideon. Van de foto's van hem word ik steeds zo blij. Hij ziet er zo ontspannen en guitig uit ondanks alles wat hij al meemaakte! Ik bid mee voor gezondheid in zijn vermogen om via zijn mondje te kunnen genieten!

 

Joke en Ton uit Leende

maandag, 25-02-13 22:24

Wat een heerlijk verhaal! Wij zijn zo blij voor jullie!!!!

 

Inge

maandag, 25-02-13 22:05

Dankjulliewel voor het delen!
Samen met jullie heel dankbaar!
Veel liefs!

 
 
nl_NLDutch