Gideon is geboren!

08.00u

Ik heb redelijk geslapen. Marieke niet zo. Na een rustige nacht wat weeën betreft, weer aan de CTG om Ukkies hartslag te monitoren en eventuele harde buiken te registreren. Net heeft de verloskundige nog even gekeken of er vannacht nog wat veranderd is en “we zitten nu op ruim 2 cm”. In principe genoeg om de vliezen “handmatig” te breken maar ze wilden dat de baarmoeder nog net even iets meer voorbereid is voordat ze dat gaan doen.

We hebben goede hoop dat het vandaag gaat gebeuren 🙂

12.00u

We zitten nu op 3cm en de vliezen zijn net (handmatig) gebroken en daardoor beginnen de weeën heftiger te worden. Maar Marieke krijgt nu ook via infuus weeën opwekkers dus het zal nu niet heel lang meer duren. Ook zit er nu een draadje vast aan ukkie op zijn hoofdje om zijn hartslag nauwkeuriger te kunnen meten.

Nu gaan ze allebei hard aan het werk voor de geboor

16.43u

Hij is geboren! Gideon Kaleb ter Borg. Het is vanaf 3 uur heel snel gegaan met veel weeën en dergelijke dus even geen update tussendoor, maar Gideon is geboren en het gaat goed met hem. Hij heeft even gehuild voor hij aan de beademing ging en ligt nu stabiel met heel weinig zuurstof op de afdeling.

Maar Marieke is 1700cc bloed verloren en is nu met spoed naar de OK gebracht. Ik weet nog niet hoe het met haar gaat.

Vandaar tot zo ver even kort en bondig. Bid alsjeblieft voor haar en ons… 

19.00u

Het gaat goed met Marieke. Er was nog een stukje placenta achter gebleven waardoor de baarmoeder niet sloot en er gewoon bloed bleef komen. Ze is geopereerd en van extra bloed voorzien dus gelukkig viel het mee.

Ik ga haar nu van de recovery kamer halen en gaan we samen naar onze eigen kamertje die we gekregen hebben zodat we ons klaar kunnen maken om naar Gideon te gaan. Ze heeft hem na de bevalling nog niet gezien.

22.10u

We zitten nu op onze kamer om even alles te laten bezinken. Net met Marieke nog op bed naar Gideon geweest. Ze mocht van de verloskundige niet van het bed af. Gideon ligt stabiel aan de beademing. Ze hadden wat moeite om infuusjes in te brengen maar ook dat is uiteindelijk gelukt.

Om 14.00 uur zaten we op ruim 4 cm en rond 15.00 uur al op 7 cm. Na heel wat weeën achter elkaar (om de minuut vanwege het infuus) ging het vanaf 14.00 uur heel snel. Toen het uiteindelijk op persen uit kwam was het na 3 keer pers weeën (10 min) al gelukt. Gideon werd geboren om 16.43u en gaf direct een paar huiltjes. Hij werd meteen meegenomen om aan de beademing gelegd te worden.

Ik ging (net als met David destijds) met hem mee naar de kamer ernaast en de moeder van Marieke kwam om Marieke te helpen met de laatste loodjes. Dit ging alleen even anders dus. Ineens stond ik met mijn zoontje aan de ene kant waar ze druk bezig waren de beademing aan de gang te krijgen en hem stabiel te krijgen, en aan de andere kant ineens 10 man rond Marieke haar bed met allemaal alarmpjes en piepjes. En Marieke met een bleek gezichtje.

Ze is toen binnen 10 minuten naar de OK gebracht waar ze uiteindelijk na een operatie en 2 liter bloed te hebben verloren stabiel weer wakker werd op de recovery.

Toch kijken we terug op een bijzondere dag waar vooral rust de boventoon voerde. Marieke had tot echt de laatste hele heftige weeën alles met veel rust op kunnen vangen. En natuurlijk de uiteindelijke geboorte. Wat een mooi kereltje en wat zijn we nu al trots op hem. Van verschillende verpleegsters al gehoord dat hij een echt vechtersbaasje is. Dat hadden wij ook al wel gemerkt in de buik 🙂

Nu gaan we samen even de reacties doorlezen. Enorm bedankt voor jullie steun en gebed. We vinden het heel erg bijzonder. We zien uit naar de toekomst, met Gideon.

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 101 van totaal 101
 

petra snoek uit amersfoort

vrijdag, 23-11-12 22:15

wat een mooi gods wonder wees trots en blij op dit kleine wonder jullie zijn gezegend voor de kleine Gideon god bles dit gezin grt en veel geluk petra snoek

 

yvonne nijs uit almere

vrijdag, 23-11-12 21:52

Welkom Gideon!
Marieke en Daniel, van harte gefeliciteerd met jullie zoon en veel geluk samen.

 

Arno&Eunice

vrijdag, 23-11-12 13:40

Lieve schatten, van harte! Heb de betekenis opgezocht van Gideon en Kaleb. Wat mooi en wat toepasselijk; strijder (wat grappig dat ze hem meteen zo benoemen,wat kenden jullie je ventje dan al goed) en Trouw... Yes,dat past bij jullie en David. Nog steeds als ik een regenboog zie denk ik aan David. En wat passen de namen Gideon en David mooi samen. kortom: alles mooi, alles puur en nu bid ik voor een mooie toekomst met Gideon! Marieke, sterk maar snel aan. Wat krijg je veel voor je kiezen en Nathanaël lijkt me een erg vreemde gewaarwording: bij welk bed moet je dan gaan staan. Jullie zijn dapper samen! Liefs en we volgen jullie blog op de voet. X A&E

 

Elyse van`t Hof uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 11:19

Gefeliciteerd met Gideon! En wat heftig allemaal. sterkte en Gods zegen voor jullie!

 

Conny en rolof Mulder uit Apeldoorn

vrijdag, 23-11-12 09:56

Gefeliciteerd met jullie Gideon. Wat een spannende dag gister, fijn dat alles weer goed gaat met Marieke.
Bijzonder om je kleintje nu echt te kunnen zien...en heeft hij veel haar:-)
geniet maar lekker van jullie vechtertje.
Liefs rolof & Conny

 

judith Peters-van OUdheusden uit Gorinchem

vrijdag, 23-11-12 08:59

HOI. Gefeliciteerd met de komst van jullie Gideon.
Wat een Prachtige naam weer.

 

rogier en verena

vrijdag, 23-11-12 08:47

Allereerst van har
te gefeliciteerd met Gideon, wat een mooie naam! We hopen dat Marieke snel hersteld en dat het kleine ventje het goed gaat doen. Heel veel beterschap en zegen!

 

Lydia van der Kooij

vrijdag, 23-11-12 08:31

Lieve Marieke en Nathanael!

Wat hebben jullie zware dagen achter de rug. Maar in het verhaal is duidelijk te merken dat Gods rust en vrede over jullie is. Wat mooi om te lezen. Ik hoop dat allel goed met de kleine gaat en dat marieke er weer snel boven op komt! Ik bid voor jullie!

Sterkte en Beterschap!

Liefs Lydia

 

Bart Den Hertog

vrijdag, 23-11-12 08:07

Hi Nathanaël & Marieke. Goed om te horen dat er ook in de momenten van diepe strijd zegen van God zelf is. Ik bid mee.

 

Erik en Claudia

vrijdag, 23-11-12 06:48

Lieve Marieke en Nathanael,
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Gideon.
Fijn dat hij direct gehuild heeft, en ook heel super dat het met Marieke weer beter gaat. Hopelijk is ook Nathanael inmiddels wat bij kunnen komen van de schrik, want het lijkt me heel vreemd ineens zoveel mensen te zien om het bed van je vrouw en niets te kunnen doen. Sterkte, maar vooral ook heel veel genieten toegewenst. We blijven bidden!

 

Hester Van kooten uit Amersfoort

vrijdag, 23-11-12 00:11

Van harte gefeliciteerd met jullie zoon Gideon. Een kind van zoveel gebeden. Wat fijn dat hij stabiel is en het met Marieke gelukkig goed is gegaan. We leven allemaal enorm met jullie mee en checken de blog een paar keer per dag. Zo kunnen we bidden voor een voorspoedig herstel en thuiskomst. Geniet van jullie ventje en veel zegen en liefs, Geurt en Hester & kinderen

 

Marijke uit Leusden

vrijdag, 23-11-12 00:09

Tjonge wat een geweldige dag maar ook emotioneel, heb veel aan jullie gedacht en gebeden........uitzien naar de komende tijd God is goed,
Marieke veel beterschap.......wat zullen jullie trots zijn.......

 

Marten en Annelies Busstra uit amersfoort

donderdag, 22-11-12 23:54

Van Harte Gefeliciteerd met Gideon! Wat een kanjer is het; Gelijk van zich laten horen.
Veel liefs,
Marten en Annelies

 

Marten en Annelies Busstra uit amersfoort

donderdag, 22-11-12 23:53

Van Harte Gefeliciteerd met Gideon! Wat een kanjer is het; Gelijk van zich laten horen.
Veel liefs,
Marten en Annelies

 

Ria den Hartog

donderdag, 22-11-12 23:25

Tsjonge, dat klinkt pittig Marieke (en Nathanaël), maar Gideon is er. Geweldig. Van harte gefeliciteerd.

 

Matthieu Wolff uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 23:18

Huggie (lees ukkie) wordt GIDEON !!!! Leuke naam, deze hadden we niet bedacht aha.
Leuk. we bidden een goede nacht van rust aan jullie gezin

 

Gre en Jaap uit Bussum

donderdag, 22-11-12 23:17

Van harte Gods zegen toegebeden met de geboorte van jullie zoon! We zegenen jullie en hem met Leven in Overvloed(joh: 10:10). Liefs,Jaap en Gre

 

Joke Hilhorst-klomp uit Leende

donderdag, 22-11-12 22:54

Voor ik ga slapen nog even bij jullie 'op bezoek' geweest.
Wat is Marieke toch een kanjer eerste klas!
Hoop zo dat Gideon snel met jullie mee naar huis kan!
Veel liefs en alle goeds van ons! Het is nu te laat om
Oma nog te bellen maar ik lees het haar morgen wel weer voor!
Slaap lekker!

 

Bert en Alette Tammenga uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 22:44

Gefeliciteerd!! Mooie naam!! Wat heftig zeg voor Marieke en jullie beiden. Hoop dat je snel herstelt Marieke! En dat alles goed gaat met gideon!!

Liefs van ons!

 

Marit Laman

donderdag, 22-11-12 22:14

Hey Natie en Marieke, wat een goed nieuws. gefeliciteerd met jullie 2e zoontje!!

 

Danny & Aafke van Dijk

donderdag, 22-11-12 22:05

Super gefeliciteerd met jullie zoon! Fantastisch nieuws! We wensen jullie Gods vrede toe en Zijn nabijheid. Geniet van elkaar!

 

Famke

donderdag, 22-11-12 21:34

Lieve Nathanael en Marieke,

Gefeliciteerd met jullie Gideon! Wat een wonder weer en wat fijn dat hij er is. Wat fijn om te lezen dat hij zelfs heeft gehuild en met heel weinig zuurstof stabiel is! Wat een wonder al.
Wat fijn ook dat ze Marieke al zo snel konden helpen. Ik hoop en bid dat ze snel mag opknappen en aansterken! (lekker veel biefstuk eten ;-))
Geniet van Gideon, ik hoop en bid dat het goed met hem zal blijven gaan.
Liefs Famke

 

Ger en Marian

donderdag, 22-11-12 21:28

Hoi papa en mama
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie Ukkie of wel Gideon. We bidden jullie Gods zegen toe en dat alles goed mag gaan met dit wonderteken. Geniet ervan!,

 

Lianne uit Leusden

donderdag, 22-11-12 20:43

Wauw, hij is er gewoon al! Gefeliciteerd! Dat is supersnel gegaan zeg! \Wat heerlijk. Fijn ook dat Gideon een gehuil heeft laten horen, wat kun je blij zijn met zo'n geluid :-) We bidden dat Marieke snel opknapt en niet teveel hinder heeft van het bloedverlies. En dat het met Gideon het boven verwachting goed gaat. Lieve groet uit Leusden.

 

Bob en Maria Venus uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 20:42

Hey lieve Nathanael, Marieke en Gideon,
wat een fantastisch nieuws! Wij bidden voor jullie en denken aan julllie. Veel vreugde en energie gewenst, ik hoop dat jullie goed slapen vannacht.
Knuf van Bob en Maria

 

Esther Van Vliet uit Ede

donderdag, 22-11-12 20:24

Wat een heerlijk bericht terwijl we Ede binnenreden vandaag!
We denken aan en bidden voor jullie.

 

Michael & Esther Klaver uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 20:22

Lieve, trotse Papa en Mama, gefeliciteerd met de geboorte van Gideon! Wat een stoere naam met een stoere betekenis! Gaaf! Goed om te horen dat de eerste minuten op deze aarde goed ging met Gideon. En zelfs een huiltje! Hoe cool is dat om dat te horen!!! Gelukkig dat alles ook weer beter gaat met Marieke. Wat een schrik, daar hou je dan toch niet zo'n rekening mee, maar goed om te horen dat het weer goed gaat. Hopelijk sterkt ze snel weer aan. En ik ben zo benieuwd hoe het nu gaat met Gideon....... Hoe ziet hij eruit? Lijkt hij op zijn grote broer? Geniet maar lekker van jullie mannetje en van elkaar!!! Kostbare momenten! We blijven bidden! Liefs van ons

 

Romano Nagel

donderdag, 22-11-12 20:10

dag Nathanael en Marieke,

van harte gefeliciteerd met Gideon Kaleb. Goed om te lezen dat het goed gaat. Wees gezegend in Hem die trouw en nabij is.

 

Jolanda en Sebastiaan uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 20:09

Heeey Nathanael en Marieke, gefeliciteerd met de geboorte van Gideon!! We zijn ontzettend blij voor jullie en we leven mee in het proces. Heel veel sterkte, vrede en plezier de komende tijd...

 

hennie en gijsbert den hertog uit amersfoort

donderdag, 22-11-12 20:06

hallo pappa en mamma, van harte gefeliciteerd!!!! dat mag nu het met moeder ook goed gaat.!! geweldig, Is hij mooi ????? we wensen jullie heel veel geluk en gezondheid. En Nathanael, je hebt het aardig voor je kiezen gekregen tijdens de bevalling he?? Maar nu gaat het goed met Marieke. Je bent een kanjer hoor!!! We houden van jullie allen en wensen je een goede tijd samen. Dat het met Gideon (mooooie naam) goed mag gaan !!!! xxx

 

Inge

donderdag, 22-11-12 19:55

Lieve Marieke en Nathanaël,
Hoeráááááá!!!!! Van Hááárte gefeliciteerd!!!!
Héééle dikke knuffel!!!

 

Dieneke van Oostrum uit Almere

donderdag, 22-11-12 19:52

lieve Nathanaël en Marieke!

heb net jullie berichten gelezen! Wat heerlijk dat jullie zoon Gideon kaleb geboren is! Van harte gefeliciteerd! Fijn ook te lezen dat het nu, na deze spannende dag, ook goed met jou gaat, Marieke! We kijken uit naar de vervolgberichten! Hoe is het verder met Gideon?
Hopelijk kunnen jullie vannacht lekker slapen! Zegen en liefs!
Mark en Dieneke

 

Fam. de Ridder

donderdag, 22-11-12 19:44

Wat een heerlijk nieuws! Super dat het met Marieke goed gaat. Kunnen niet wachten jullie mooie ventje Gideon te bewonderen!
Dikke knuffel,
Mischa & Denise & Amé

 

Gretha Jochems uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 19:39

Van Harte Gefeliciteerd!
Wat een goedgaaf nieuws! Geweldig!
Veel Zegen in Hem, Groot is Zijn Trouw!

 

angelique blom

donderdag, 22-11-12 19:32

Hai lieve luitjes.
Van harte met jullie lieve zoon. Veel gezondheid en Gods zegen! Liefs

 

Joni

donderdag, 22-11-12 19:27

Jeeh Hij is er!!!!!! en Ben zo blij om te horen dat het met Marieke ook goed is!! GENIET!!! En we komen snel kleine Gideon bewonderen!
hug Joon&Eliam

 

Bart en Elvera

donderdag, 22-11-12 19:27

Van harte gefeliciteerd met jullie zoon Gideon! Wat een mooie betekenis! Hoop dat marieke ook weer wat beter gaat.
Heel veel kracht toegewenst wij denken aan jullie en zullen jullie meenemen in gebed.
Liefs, Bart en Elvera

 

Windy en erwin Van rossum uit Bunschoten

donderdag, 22-11-12 19:27

Van harte met de kleine gideon!!!!
Gelukkig dat het met Marieke weer wat beter gaat, lijkt me wel schrikken als er zoiets gebeurt! Gelukkig hebben jullie zover te lezen goeie en lieve mensen om jullie heen!!
Gods zegen!! En geniet vant moment dat jullie Gods wonder samen kunnen bewonderen!!!

Xx erwin en windy

 

Hanneke Westerneng uit amersfoort

donderdag, 22-11-12 19:26

Gaaf nieuws!! Hartelijk gefeliciteerd met jullie zoon. Veel zegen voor jullie drietjes.
groetjes Hanneke

 

Korina uit Apeldoorn

donderdag, 22-11-12 19:25

Gefeliciteerd met jullie zoon en wat fijn dat het weer goed met je gaat marieke. En wat een mooie namen hebben jullie uitgezocht. We denken aan jullie en dat het maar goed mag blijven gaan.

 

Carla van den Broek

donderdag, 22-11-12 19:23

Niet fijn zo'n operatie, maar wel nodig in dit geval. Gelukkig dat het in zoverre meeviel. Hopelijk is ze sterk genoeg om samen naar jullie kleine mannetje te gaan. Hoop zo dat alles mee mag vallen voor jullie !!!

 

Ton en Joke Hilhorst uit Leende

donderdag, 22-11-12 19:22

Fijn dat alles met Marieke goed is gegaan.!
Dank je wel Nathanaël voor de updates!
Wij lezen ze aan Gideon's overgrootmoeder voor!
Zij feliciteert jullie ook van harte!
Wij hopen dat alles voorspoedig zal gaan met jullie kleintje!

 

Jan Dirk en Silvia

donderdag, 22-11-12 19:19

Wauw, van harte gefeliciteerd! Gideon een dappere held!
Dat jij, Marieke snel mag opknappen! En dat jullie heel gauw met z'n drietjes naar huis mogen. We gunnen het jullie van harte!

Groetjes,
Jan Dirk en Silvia

 

corriejanne Michon uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 19:16

God zij dank marieke dat je oke bent. Genieten jullie van je mannetje XX

 

johan en tabitha uit amersfoort

donderdag, 22-11-12 19:14

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Gideon! We bidden voor hem en Marieke.

 

Gea Sliijngard-Brauns uit Hoogland

donderdag, 22-11-12 19:00

Lieve pappa & mamma van Gideon! Daaaaaar is 'ie dan,
Van harte en we bidden jullie gezin gezond bij elkaar!
En wat 'n mooie namen heeft jullie ????gekregen! Liefs!!!'

 

klaudia de Jonge uit Almere

donderdag, 22-11-12 18:57

Wat een mooie naam! Gideon Kaleb Een dappere held en strijder dus! Ik ben zo blij voor jullie. We blijven bidden natuurlijk en hoop dat jij ook goed gaat Marieke. XXX

 

Carla van den Broek

donderdag, 22-11-12 18:53

Van Harte Gefeliciteerd met jullie zoon Gideon. Een machtige strijder dat is hij samen met jullie ! Weet dat Zijn machtige handen om jullie heen zijn ! Dat is het enige nodige dat we voor jullie kunnen wensen en bidden. Hopen dat Marieke inmiddels ook terug is en dat jullie samen bij hem mogen.
Groeten Carla van den Broek en fam.

 

Sandra

donderdag, 22-11-12 18:53

Oh.. gefeliciteerd met de geboorte van Gideon!! Ik wens jullie veel zegen toe samen, met David voor altijd in jullie harten en gedachten.

 

Eva en Menno Huijgen uit Bunschoten

donderdag, 22-11-12 18:36

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Gideon! wij staan biddend om jullie heen.
lLiefs Menno, Eva lars Lotte en Sterre

 

Paula Brouwer

donderdag, 22-11-12 18:36

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Gideon!
Dank je Nathanaël voor je berichtje.
Liefs

 

Harry & Marcelle

donderdag, 22-11-12 18:29

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Gideon. Wij hopen met jullie mee, dat alles goed gaat met hem en ook met Marieke.
In gedachten bij jullie.

 

Jonneke en Menno Mulder uit Groningen

donderdag, 22-11-12 18:21

Wat heerlijk dat Gideon is geboren!! We hopen dat Marieke snel terug mag komen van de OK en dat het goed met haar mag gaan. We blijven jullie aanbevelen bij de Heer.

 

Tjitse & Malieke uit Soest

donderdag, 22-11-12 18:14

Van harte gefeliciteerd, wat een prachtige naam!! We bidden voor jullie! Geniet van het mooie moment met elkaar.

Liefs

 

marije henriquez

donderdag, 22-11-12 18:11

Van harte met jullie kereltje!
We staan biddend om jullie heen
Veel zegen en kracht toegewenst

 

Ton en Joke Hilhorst uit Leende

donderdag, 22-11-12 18:09

Proficiat met de geboorte van Gideon!
Wij hopen dat alles goed zal gaan met Marieke en met hem!

 

alinde knepper uit elburg

donderdag, 22-11-12 18:00

Lieve allebei!! Van harte gefeliciteerd met jullie mannetje..Gideon!! wat een geweldig mooie naam!! Fijn dat hij niet al te veel zuurstof nodig is.. we bidden voor jullie en nu in het bijzonder ook voor Marieke, herkenbaar trouwens veel bloedverlies!!! God is bij jullie, Hij draagt jullie dag aan dag!!!! Sterkte in alles en geniet van jullie mannetje!!!!!

 

Roelienke Snoek uit Almere

donderdag, 22-11-12 17:59

We blijven bidden! Hoop dat jullie snel samen kunnen genieten van jullie zoon!

 

Hanna

donderdag, 22-11-12 17:55

Gefeliciteerd!!

 

Leonieke Koolstra uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 17:50

Van harte gefeliciteerd met jullie zoon!! Wat een mooie naam! Ik bid voor jullie! X

 

corriejanne michon uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 17:48

Hartelijk gefeliciteerd met gideon kaleb wat een prachtige naam.
Hoop dat Marieke snel terug is en het ook met haar goed gaat, we bidden. be sure. liefs en Gods nabijheid!!

 

Johan en Marjan van der Kuijl uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 17:43

Lieverds, van harte gefeliciteerd met de geboorte van Gideon en heel veel sterkte en kracht bidden we jullie toe. We bidden voor een goed herstel van Marieke, ze zal al haar krachten nodig hebben de komende tijd. We bidden voor Gideon's gezondheid.

Liefs Johan en Marjan van der Kuijl

 

juliette van der weide uit nijkerk

donderdag, 22-11-12 17:42

Van harte gefeliciteerd met jullie zoon....... maar nog wel spannend dus , ook voor marieke en natuurlijk voor jou ook .... we blijven voor jullie bidden.
Sterkte

 

Simeon en Rianne van Dam uit Leusden

donderdag, 22-11-12 17:41

Overwinning ! Absoluut ! Geweldig nieuws en van harte gefeliciteerd met de geboorte van deze dappere held. We blijven bidden, ook voor jou en Marieke. God, houdt U het gezin vast en leidt ze met Uw machtige hand.

Big hugs, SRJJ

 

Esther uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 17:40

Hoera! Gefeliciteerd met jullie zoon! We blijven bidden, voor Marieke en Gideon (prrrrachtige naam :-)).

 

Arianne en Eduard uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 17:39

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Gideon. Een prachtige naam. Maar wat een zorg om Marieke nu. Ik bid dat jullie je veilig mogen voelen in Zijn handen! En dat Marieke snel weer terug is uit de OK en goed zal aansterken.

 

Hanna&Mat Wolff uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 17:37

Aha, een machtige strijder is geboren! Effe de betekenis opgezocht.. woehoeeeeeee, gefeliciteerd!

Veel sterkte Nath, spannend!! We bidden voor Marieke & Gideon!!

 

Richard en Françoise uit Leersum

donderdag, 22-11-12 17:35

Gefeliciteerd met jullie zoon! We zullen bidden voor Marieke! Heel veel sterkte! Liefs, Richard en Françoise

 

Robbert en esther Ambachtsheer uit Bunschoten

donderdag, 22-11-12 17:35

Lieve Nathanael en Marieke!
Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. We bidden dat Marieke snel uit de OK komt en snel zal aansterken, zodat jullie met volle teugen kunnen gaan genieten van jullie ukkie.
Liefs,
Robbert en Esther

 

Petra van harten

donderdag, 22-11-12 17:34

gefeliciteerd en sterkte nog!!!!!

 

Benjamin

donderdag, 22-11-12 17:34

Gefeliciteerd.! k blijf doorbidden, voor jullie alle 3!! ! lfs ben

 

fam. Promm.

donderdag, 22-11-12 17:34

Van harte met jullie wondertje Gideon :)
We bidden mee voor een goed herstel van Marieke

 

Nicolet Bos uit Almere

donderdag, 22-11-12 17:30

Gefeliciteerd met Gideon, prachtige naam!

Hoop dat Marieke snel van de OK komt en jullie samen kunnen genieten van jullie kleine wonder.

 

Henriette en Dick Beemster uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 17:26

Lieve Marieke en Nathanael. Ontzettend veel sterkte. God is getrouw. Wij blijven jullie voortdurend met gebed omringen. Lfs. D&H

 

Tamara vd Groep

donderdag, 22-11-12 16:55

Spannend hoor! Veel sterkte en zegen...
Liefs, tamara

 

Carlos & Antoinette Verhorst uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 16:54

Hoi Luitjes,

Spannend :-)!

We leven en bidden mee en vooral de 'harde werkers'!

Hug, Carlos en Antoinette

 

Liesbeth Krijtenburg

donderdag, 22-11-12 14:45

Wat een mooie dag voor ukkie om geboren te worden :)
Fijn dat het zover is, ook spannend.
In gedachten bij jullie en bij jullie familie.
Ik bid jullie Zijn zegen toe!!
Lieve groet Liesbeth

 

Arianne uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 14:30

In gedachten en in gebed bij jullie! Zet 'm op!! X

 

fam. Promm.

donderdag, 22-11-12 14:24

Veel liefde, kracht en energie!

 

Martijn

donderdag, 22-11-12 14:11

Op het kantoor van Zig wordt deze website ook elk uur bekeken. Er wordt met jullie meegeleefd!

 

Joke en Ton Hilhorst uit Leende

donderdag, 22-11-12 13:52

Spannend! Sterkte en voorspoed gewenst!

 

Ciska

donderdag, 22-11-12 13:52

Hoi Nathanael & Marieke,
Spannend.. het kan elk moment gebeuren, dat de kleine wonder geboren word! Heel veel succes, en alvast veel geluk toegewenst met zn allen! Groetjes, Ciska

 

Boukje Nienhuis uit Dronten

donderdag, 22-11-12 13:28

Lieven Nathanael en Marieke,

Heel veel sterkte! We denken aan jullie en jullie zijn in onze gebeden.
Twee weken geleden werden bij mij ook de vliezen handmatig gebroken.
Groeten Boukje en Matthias.

 

Nanja uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 12:56

Lieverds, heel veel sterkte en kracht.. We leven zo enorm mee. Mama heeft ons idd erg goed op de hoogte gehouden! Hou van jullie.
Xxx

 

Nick en Myriam uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 12:23

Joehoe!!!!

 

Hanna Wolff uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 12:20

owwwwwwwwwwww, spannend, Zet em op!!
We zijn zooooooo nieuwsgierig :))
HUG xx

 

Myriam en Nick uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 11:48

Hoi lieve schatten!!!!! Jullie kunnen het!!! Nog even en jullie kunnen eindelijk jullie zoon bewonderen!!! Mama houdt ons heel goed op de hoogte:-) we leven mee met ieder uur!!!!! Love you!!!!

 

Leonieke Koolstra uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 10:56

Ik denk aan jullie.. x

 

Bart en Elvera Brouwer

donderdag, 22-11-12 10:19

Heel veel succes gewenst!
We kijken met spanning elke keer op de site of er al wat 'nieuws' is.
We denken aan jullie!

 

Joni

donderdag, 22-11-12 09:52

Goedemorgen!!
Vandaag is de dag die U geeft en ik ben dankbaar en blij dat ukkie eraan komt!!
Eerste cm's erop!! Superr Marieke!!!

Hug, Joon&Eliam

 

Kees en Karin uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 09:50

Lieve Marieke en Nathanael,
Heel veel liefs, sterkte, we leven en bidden met jullie mee!
Kees en Karin

 

Lenie

donderdag, 22-11-12 09:39

Spannend hoor. Fijn om op de hoogte te blijven. Wens jullie Gods liefdevolle nabijheid rust en vrede toe. Ook voor de rest van de familie! Liefs

 

Lenie

donderdag, 22-11-12 09:39

Spannend hoor. Fijn om op de hoogte te blijven. Wens jullie Gods liefdevolle nabijheid rust en vrede toe. Ook voor de rest van de familie! Liefs

 

Esther uit amersfoort

donderdag, 22-11-12 08:57

Ik sluit me helemaal bij alle vorige berichten aan! Zo spannend en Inge, wat heb je dat ontzettend mooi en liefdevol verwoord! We zijn met zn allen aan het verwachten en zien uit....!!

 

Korina

donderdag, 22-11-12 08:55

Ik hoop voor jullie dat vandaag de dag mag zijn dat de weeen doorzetten en dat jullie de kleine vandaag mogen begroeten. Ik denk de hele dag aan jullie en ik hou jullie site in de gaten. Heel veel liefs en toy toy toy

 

Inge

donderdag, 22-11-12 08:54

Heel erg bedankt weer voor het berichtje! We zegenen jullie iedere seconde met Zijn Liefde, Zijn Leven, Zijn Kracht en leven met jullie mee! Eigenlijk zijn we met z'n heel velen aan het bevallen vandaag! We houden superveel van jullie en omarmen jullie met heeeel veel armen, we willen een muur van gebed om jullie heen zijn in diep ontzag voor onze Koning, die wij eren en aanbidden, samen met jullie, one voice in unity, one voice of praise for Thee!

 

Martine Voogd uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 08:49

fijn dat we zo mee mogen leven!! we wachten in spanning af! we blijven biddend om jullie heen staan! Laura wilde al niet naar school vandaag, maar haar juf heeft beloofd ook de blog te volgen dus zo blijft ze op de hoogte ook op school:) dikke liefs Ons

 

corriejanne michon uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 08:43

Fijn dat jullie ons op de hoogte houden.
Sterkte, spannend hoor.
Heel veel liefs, CJ

 

Renate

donderdag, 22-11-12 08:41

Joehoe!! Spannend! Marieke worship dat ziekenhuis bij elkaar he!!

Dikke knuffel van ons

 

Mark Huijser uit Almere

donderdag, 22-11-12 08:37

Ja ja, we houden jullie nauwlettend in de gaten!
Heel veel succes vandaag, we zijn in gedachten bij jullie, en zegenen jullie zo ongeveer voortdurend (als we even niet aan't werk zijn) ;-)

Bless!

 

Hanna Wolff uit Amersfoort

donderdag, 22-11-12 08:22

Goedemorgen!!!!!!!!!!!! Weer een nieuwe dag, spannend zeg :)) We volgen jullie op de minuut.......
En we blijven bidden voor jullie en huggie ;)
heel veel liefs

 
 
nl_NLDutch