God blijft trouw

Zoals jullie eerder al konden lezen is Gideon vanaf woensdag ziek en spuugt hij de hele dag door. We doen nog steeds ons best om hem genoeg vocht te geven in dit warme weer. Dat gaat gelukkig goed, hij lijkt genoeg vocht binnen te houden. De koorts is weg, maar de verkoudheid en het spugen is nog niet echt minder. Ook is Gideon helaas weer afgevallen.

Ook nu Gideon zo ziek is (geweest), hebben we weer bewust mogen kiezen om onze zorgen aan God over te geven. Hij heeft Gideons leven vanaf de conceptie gevormd en Gideon is bedoeld om te Leven. Daar zijn we intens dankbaar voor en we eren God om het voorrecht dat wij pappa en mamma mogen zijn van dit kereltje.
Natuurlijk zijn er de ‘normale’ ouderlijke zorgen, maar we willen onze dagelijkse wandel daar niet door laten beperken en uit het zicht verliezen wat een groot wonder Gideon is.


Last but not least:
We willen je/jullie ook nog een keer vanuit de grond van ons hart bedanken. Jullie reacties, bemoedigingen, gebeden, cadeautjes, kaartjes, interesse en bezoekjes doen ons zo goed! Regelmatig lezen we de reacties nog eens terug van ‘oude’ blogs, met name rond de geboorte van Gideon. Dat is zo leuk en enorm bemoedigend. 

Mede door jullie hebben wij onze blik gevestigd kunnen houden op God en wat Hij door onze situatie heen kan doen. Hij is en blijft trouw!

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 4 van totaal 4
 

Eunice

dinsdag, 30-07-13 09:41

Hihi, die haartjes, begint al goed te groeien! Wordt de kleur rood,of ligt dat aan de lichtval? Lieverds af en toe spiek ik nog even en lees ik alles door. Zo goed om jullie als mooi gezinnetje vaker live te zien. Sterkte met het spugen. Kon ik maar wat vetjes van mij aan de kleine geven...beiden blij :-) Sterkte en kracht voor de lieverd en voor jullie bid ik jullie toe. X

 

Danielle uit Veenendaal

donderdag, 25-07-13 13:05

Ik vind jullie toppers, helden en een voorbeeld van trouw zijn aan- en vertrouwen op God dwars door alles heen. En daarbij zijn jullie ook nog eens lief... ;-) Dankjewel voor het delen van jullie leven.

Liefs!

 

Marijke uit Leusden

woensdag, 24-07-13 08:15

Hallo lief gezinnetje,
Gelukkig dat het beter gaat met Gideon, moeilijk hè als je kleine manneke ziek is., je zou het wel over willen nemen.
Wat zijn jullie sterk en dapper, is genade is genade, ook al zullen jullie het moeilijk hebben en dan toch op God blijven zien, petje af...
In gebed en gedachten bij je...liefs. Van mij.

 

Carla van den Broek

dinsdag, 23-07-13 00:28

Eindelijk dan weer eens een berichtje van mij. Gaat het een beetje met de kleine man ? Hopelijk is hij wat opgeknapt. Want het is zo herkenbaar wat jullie schrijven. Er komt zoveel tegelijk op je af en je wilt alles zo graag gewoon laten zijn en er ook van kunnen genieten zonder je elke keer ongerust te hoeven maken. Maar weten dat Hij zal zorgen en waken over onze levens en dat onze schouders sterk en breed genoeg zijn om te dragen....dat geeft kracht en moed en vertrouwen voor de toekomst !!!

 
 
nl_NLDutch