Kinderdagverblijf

Het is zomaar even 3 maanden geleden dat we voor het laatst een update schreven. Er waren ook niet echt nieuwe dingen te melden omdat afgelopen periode (voor ons relatief) normaal verlopen is. En omdat we het ook een beetje vergeten waren 🙂

Gideon was eerst anderhalve maand ziek/spuug vrij, de langste periode tot nu toe. Toen een week onverklaarbare koorts (zonder spugen). Daarna weer een maand gezond, gevolg door een weekje spugen. En tot gister was hij weer 3 weken helemaal gezond maar is hij nu weer koortsig en aan het spugen.

Een redelijk normale 3 maanden voor ons, met recent een grote verandering. Gideon naar het kinderdagverblijf. Omdat Marieke weer aan het werk moet en druk op zoek is naar een baan wilden we Gideon alvast laten wennen op een kinderdagverblijf, zodat hij dan gewend is als het echt noodzakelijk is dat hij daar naartoe moet. We hebben met Gideon een aantal uitdagingen die extra aandacht en tijd vergen van het kinder-dagverblijf. Gideon drinkt slecht, eet vloeibaar en nog niet zelf, en is nog niet heel erg gewend aan andere kindjes. Gelukkig hebben we in de buurt een kinderdagverblijf gevonden waar ze kleinere groepen hebben zodat ze kinderen die wat meer aandacht nodig hebben beter kunnen helpen.

Inmiddels is hij 4 ochtendjes geweest (1 per week) met wisselend succes. De eerste keer was hij zo overstuur dat hij ervan moest spugen. We hadden er al een beetje rekening mee gehouden, maar het is voor ons ook wel heel erg wennen om hem na zo’n intensieve tijd thuis ergens achter te laten. Maar het gaat gelukkig steeds iets beter. Een groot pluspunt is dat hij er na afloop niet ziek van is geworden. Dat laat ons zie dat zijn immuunsysteem sterker is geworden en hij meer aan kan. Een half jaar terug was hij vaak ziek als hij wat langer in de buurt van andere kindjes was.

Marieke heeft misschien een baan gevonden waar ze per oktober aan de slag kan. We horen binnenkort of dit definitief door gaat. Deze verandering zal ook wel even wennen zijn voor haar en ons als gezin, maar ze heeft veel zin in om weer aan de slag te gaan.

Ook hebben we 3 nieuwe foto albums online staan.

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 3 van totaal 3
 

Maeijke uit Leusden

maandag, 25-08-14 09:58

Wat leuk te lezen dat Gideon naar het kinderdagverblijf gaat.
Hopelijk gaat dat steeds beter, het is gewoon erg wennen voor Gedion en voor jullie, zou mooi zijn Marieke als je de baan mag krijgen, wat ga je doen? Lieverds Gods zegen, alles met Hem.

 

Joke Hilhorst uit Leende

maandag, 25-08-14 01:14

Ik ben heel blij dat Gideon, ondanks het wisselende beeld qua gezondheid, het goed doet! Wat een sterk mannetje is het toch! Ik wens jullie veel geduld in de drukke tijden die komen gaan, als Marieke ook weer werkt!

 

Jannie/Mama/Oma

zondag, 24-08-14 21:59

Wat een geweldige foto's en filmpjes. Wat ontzettend prachtig dat jullie dit laten zien, het raakt m'n hart en ik besef hoeveel ik van jullie alledrie hou!! Mam

 
 
nl_NLDutch