Onduidelijkheid

Gideon ontwikkelde begin September een naar hoestje met veel slijm en na twee weken bleek het een longontsteking te zijn. Na een antibioticakuur leek hij wonderbaarlijk snel te herstellen. 

Toch bleef hij hoesten en al dat slijm kwam steeds weer terug, hij spuugde veel, er waren koortspieken en hij had ’s nachts veel benauwde momenten. 

Tot een avond dat hij zo benauwd is, dat hij een half uur niet aanspreekbaar is. Na een bezoek op de huisartsenpost moeten we het doen met het advies neusspray te kopen en veel beterschap voor Gideon. We vertrouwen niet meer op ons gevoel dat er wat mis is en ondanks onze verbaasde en enigszins geïrriteerde gevoel, laten we het er bij omdat het daarna weer wat beter gaat. 

Gideon blijft veel spugen, hoesten en zijn energie is gedaald tot het niveau dat hij niet meer normaal een rondje kan fietsen zoals we dat al zo vaak gedaan hebben. De wond is gelukkig sinds een paar weken weer dicht, maar bolt ook weer op.. Wat gebeurt er toch in zijn lijfje?

Morgen (Woensdag op Donderdag) wordt Gideon een nachtje opgenomen in het Radboud in Nijmegen om te onderzoeken wat er nou toch mis is. We zullen onze chirurg zien, een longarts wil hem onderzoeken, gesprek met een viroloog en een diëtist en Donderdag staat er weer een CT-scan gepland. Op de vorige CT-scan was te zien dat een ‘onderontwikkeld’ stukje long afwijkend was van normaal en nu willen ze bekijken of dat verergerd is. Dan zou een operatie om dat stukje long weg te halen oplossing kunnen bieden voor al dat slijm. 

Of ligt de oorzaak toch bij de ontstoken patch? Onze chirurg voert veel overleg met allerlei artsen in binnen- en buitenland en velen zeggen dat die patch er uit moet, maar anderen zeggen dat het dat stukje long zou kunnen zijn. Onze chirurg ziet een grote buikoperatie nog steeds niet zitten, ivm het gevaar voor Gideon wat het met zich mee brengt, maar de kans dat er iets moet gebeuren wordt wel groter nu Gideon zo veel ziek is. 

Dit heeft ons de afgelopen tijd wel even flink geschud en de afgelopen dagen waren heftig. Vooral de onzekerheid die we al te vaak hebben meegemaakt heeft ons behoorlijk in de greep gehad. 

We vinden het spannend en tegelijk hebben we hoop dat het toch meevalt. 
Ondanks alles hebben we Gideons 4e verjaardag kunnen vieren, wat zijn we daar dankbaar voor en wat heeft Gideon er van genoten! (zie foto 🙂

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 16 van totaal 16
 

Willem & Erna uit Lima, Peru

vrijdag, 02-12-16 01:40

Hey Toppers, Heel veel sterkte, kracht en wijsheid in deze tijd.
God zorgt voor jullie gezin.
Liefs uit Lima, Peru.

 

Ingrida en Sebastiaan van Wijland

woensdag, 30-11-16 22:04

Bij bidden leven en genezing over Gideon. En wijsheid voor jullie Marieke en Nathanael. Ook hierin draagt God jullie.
Samen met God zijn jullie overwinnaars!!!

 

Joke Kroeske

woensdag, 30-11-16 18:00

Lieve Marieke&Nathanael, wat heftig voor jullie. We gaan voor Gideon's gezondheid bidden en voor jullie kracht en wijsheid bij iedere stap.

 

Barbara Kroese uit Amersfoort

woensdag, 30-11-16 15:26

Lieverds, heel veel sterkte! Bid jullie Zijn nabijheid en liefde toe en dat Gideon de juiste behandeling krijgt. Dikke knuffel!

 

Famke

woensdag, 30-11-16 13:03

Sterkte en Gods nabijheid in deze onzekere tijd!

 

Marianne de Groot uit Almere

woensdag, 30-11-16 09:54

Lieve Nathanael en Marieke, we brengen Gideon en jullie voor Gods troon. Onze armen zijn te kort maar die van Hem niet. Onze wijsheid schiet tekort maar die van God niet. Heel veel sterkte toegewenst in deze opnieuw voor jullie zo spannende tijd. God omgeeft jullie drietjes van achter en van voren en Zijn hand is op jullie.

 

Bart en Esther

woensdag, 30-11-16 06:32

Lieverds, we bidden weer voor jullie, voor wijsheid van de artsen om het juiste besluit te nemen, maar vooral voor ingrijpen van onze Hemelse papa! Dikke kus, en sterkte straks in het ziekenhuis.

 

Gerrie & Fré Colenbrander uit Amersfoort

dinsdag, 29-11-16 23:39

Hallo lieverds,
Wat een moeilijke tijd is dit voor jullie, wij wensen en bidden voor sterkte en genezing en kracht, weet dat er velen voor jullie bidden!
Wij houden van jullie!
Liefs,

Fré en Gerrie

 

Marijke Van den heuvel uit Leusden

dinsdag, 29-11-16 23:27

Lief gezinnetje,
Ik,lees net je berichtje.
Wat zwaar weer voor Gideon en voor jullie, ik bid je moed en kracht toe, inzicht en wijsheid bij de doktoren, dat zij de juiste beslissingen kunnen nemen bid ik hen toe.
Ik leef en bid met jullie mee, veel liefs, Marijke.

 

Debby

dinsdag, 29-11-16 21:52

Lieve schatten, tjonge wat een heftige tijd weer! En wat gun ik jullie dat het anders zou zijn. Ik bid voor jullie kracht voor vandaag, en blijde hoop voor de toekomst. Ik bid dat jullie bij God de Vader, al jullie zorgen, vragen, angsten, verdriet, twijfels, frustraties, en alles wat er maar door je heen gaat in deze dagen tegen Zijn borst aan kwijt kunnen. Hij kan wel tegen een stootje, en houdt jullie alle drie stevig in Zijn armen. Heel veel liefs

 

Renate van Beek uit Amersfoort

dinsdag, 29-11-16 21:35

Heel veel sterkte in deze onzekere tijd!

 

Bart en Esther uit Hoogland

dinsdag, 29-11-16 21:33

We bidden gezondheid en voorspoed over hem. Kracht voor jullie en wijsheid voor de artsen.
Hugs!

 

Mirjam Moh???? uit Amersfoort

dinsdag, 29-11-16 21:28

Heel veel sterkte lieve mensen!
Dat jullie in en door alles mogen blijven vasthouden aan Zijn beloften voor jullie mannetje! Hij is de Trouwe Overwinnaar.

 

Françoise

dinsdag, 29-11-16 21:25

Wat heftig voor jullie! Heel veel sterkte! Ik zal voor jullie bidden.
Groetjes, Françoise

 

Richard Klomp uit Amersfoort

dinsdag, 29-11-16 21:04

Lieve schatten, wat een heftige tijd. Ik bid kracht over jullie uit en wijsheid, openbaring en inzicht voor de artsen. Maar boven alles bid ik gezondheid en leven uit over Gideon. hij is het mooiste en vrolijkste kereltje dat ik ken. Ik wil hem gezond groot zien worden en in zijn levensbestemming zien komen zonder de hinder van alles wat hem nu ten onder houdt. ik houd van jullie en ben trots op jullie veerkracht en geloofsmoed. Liefs, Pap

 

corriejanne michon

dinsdag, 29-11-16 19:50

sjonge wat heftig weer voor jullie. Ik bid genezing over Gideon en rust en vertrouwen over jullie. Hij is trouw en te vertrouwen jullie zijn in goede handen want God zal nooit loslaten. Heel veel sterkte en hugs.

 
 
nl_NLDutch