Rust

Het gaat (naar omstandigheden) heel goed met Gideon. We merken dat de extra voeding hem echt goed doet. Hij lijkt meer energie te hebben en hij spuugt minder. Afgelopen week maar 3 avonden.

We hebben de chirurg weer gesproken en zijn wel wat gerustgesteld over de operatie. We hebben onze vragen kunnen stellen en zijn wat wijzer geworden. De operatie wordt waarschijnlijk eind Februari / begin Maart gepland. Dan is Gideon hopelijk wat sterker geworden en zijn de wintermaanden voorbij. De operatie zelf is niet levensbedreigend, de mogelijke complicaties wel. De OK wordt van 8.00-14.00u geboekt en het beste team van kinderchirurgie wordt opgetrommeld voor onze kanjer.
Ze nemen direct de onderste slokdarmspier mee in de operatie. Wat ze precies gaan doen weten ze pas tijdens de operatie, maar de chirurg vertelde dat de slokdarm het makkelijkste deel van de operatie wordt, dat kost maar 20 minuten van de mogelijke 6 uur. 

Er is meer rust gekomen hier thuis. Deze week hebben we alle drie vakantie en wat is dat heerlijk! De komende dagen gaan we nog even flink genieten, want vanaf Maandag gaat Gideon naar school! Uiteraard halve dagen, want hele dagen is voor elke gezonde kleuter al erg vermoeiend, maar voor Gideon echt te veel. We kijken hoe het gaat en hoeveel dagen hij naar school kan, maar we zijn dankbaar dát hij kan. Hij komt in een aanvangsgroep met 10 kindjes, dus dat is wel een lekker rustige start. En wat heeft hij er veel zin in!

We genieten van elkaar en de vrije dagen komen heel goed uit zo. De komende maanden gaan we het ‘normale’ leven weer oppakken en zorgen dat Gideon zo sterk mogelijk wordt voor de operatie. 

Spannend blijft het, maar er is wel rust en vrede middenin de situatie. 

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 9 van totaal 9
 

Christa Kuipers uit Amsterdam

vrijdag, 13-01-17 21:35

Wat fijn om te lezen dat Gideon inmiddels meer is aangesterkt en daardoor kind kan zijn en zelfs op school is geweest. :) Ik hoop zo dat het aansterken zich voortzet. Voor Gideon, maar ook voor jullie. Een flinke zorg. Fijn dat we jullie mogen volgen via deze blog. Ik denk aan jullie. Liefs, Christa.

 

Joni

vrijdag, 06-01-17 19:32

Zo fijn!! Big Hug

 

Gerrie Colenbrander uit Amersfoort

vrijdag, 06-01-17 11:58

Hoi,
Wilde in mijn bericht een plaatje invoegen, maar dat werd veranderd in vraagtekens (???), dat roept vervolgen weer vraagtekens op, sorry!
Lieve groet,
Gerrie

 

Fré en Gerrie Colenbrander uit Amersfoort

vrijdag, 06-01-17 11:51

Wij wensen jullie rust en vrede toe. Wat geweldig dat het wat Lbeter gaat met Gideon.Wij blijven bidden.Gods zegen voor jullie drieën Liefs van ons????

 

Evert Peet

vrijdag, 06-01-17 01:38

Dat is een hele opluchting. En hij ziet eruit als een echte Klomp.

 

Ariecke Meerhof

donderdag, 05-01-17 19:04

Ow wat lekker om dit te lezen en wat heerlijk voor jullie om even op adem te kunnen komen, was toch wel weer een behoorlijke rollercoaster de laatste tijd! Goed van jullie dat jullie zo genieten! be blessed! Kus, Ariecke

 

MIchael & Esther

donderdag, 05-01-17 16:24

Wat goed om te horen lieve kanjers, dat het best goed gaat met Gideon! En wat heerlijk dat hij volgende week, als ieder gezond kind, gewoon naar school kan gaan!
Fijn ook dat er meer duidelijkheid is over het hoe en wat omtrent de operatie. GENIET komende tijd van elkaar!
Liefs en een dikke knuffel van ons 5-jes!

 

Joke

donderdag, 05-01-17 16:16

Wat een fijn bericht! Geniet van de vrije tijd!

 

Esther van Dijk uit Hoogland

donderdag, 05-01-17 15:21

Heerlijk om dit "goede"nieuws te horen. We blijven voor hem en jullie bidden dat hij snel sterker wordt en jullie allemaal je rust mogen vinden/behouden. Liefs en dikke knuffel van ons.

 
 
nl_NLDutch