Samos op vakantie!

We zijn 2 weekjes samen op vakantie geweest. Wat hebben we uitgekeken naar een moment dat we een keer zorgeloos konden genieten. En dat was deze vakantie echt!

Sinds de laatste operatie begin 2017 gaat het zo goed met Gideon dat we nu eindelijk “echt eens op vakantie” wilden gaan. Tot nu toe waren we vaak in de buurt van NL gebleven in het geval er iets zou gebeuren, maar nu gingen we met het vliegtuig twee weekjes naar Samos. Wat hebben we genoten!

Het was de eerste keer vliegen voor Gideon. Wat een bijzondere ervaring voor hem (en ook voor ons). En op Samos hebben we genoten van de natuur en van zwemmen. Voor Gideon was het ook de eerste keer in de zee zwemmen. Lekker dobberen in een zwemband. We hebben dit langzaam opgebouwd omdat we nog niet veel met Gideon in het water waren geweest, maar toen we Gideon steeds meer zagen genieten van het in het water zijn hebben we dit ook steeds meer gedaan. Met als hoogte punt dat Gideon de laatste 2-3 dagen zoveel vertrouwen had in het water dat hij zelfs heeft gesnorkeld en de visjes heeft gezien.

Had ik al gezegd dat we heel erg hard hebben genoten van deze vakantie? 😀

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen

nl_NLDutch