Vrijdag operatie van bult op rug

Morgen (Vrijdag) zal Gideon toch geopereerd worden aan de bult op zijn rug. Na de verschillende onderzoeken die we gehad hebben waaronder een MRI, hebben de artsen nog steeds geen duidelijkheid over wat er nou precies aan de hand is, behalve dat ze konden uitsluiten dat het een orgaan of een tumor is. (Een enorme opluchting!)

Twee weken geleden hebben ze deze situatie in een groot overleg met CHD specialisten uit Nijmegen en Rotterdam besproken waar uit kwam dat het met grote waarschijnlijkheid toch een reactie is op de patch en/of de operatie die Gideon onderging om het gat in zijn middenrif te dichten. En dat wat het ook is, wel op een gecontroleerde manier verwijderd moet worden.

Waar de bult inwendig het meest op lijkt is een ontsteking en een zakje vocht (waarschijnlijk pus) waar van ze/we niet willen dat dit op 1 of andere manier in de rest van zijn lichaam kan komen, maar er lijkt ook bloed doorheen te gaan. Daarom willen ze dit in het ziekenhuis onder narcose proberen weg te halen. Ook zullen ze wat op kweek zetten om te zien of het ontsteking is en zo ja, wat voor ontsteking zodat Gideon er eventueel anti-biotica voor kan krijgen om te voorkomen dat de ontsteking over slaat naar de patch

Wat we hopen is dat na deze operatie en eventueel een anti-biotica kuur, de oorzaak van die bult zal verdwijnen. En we hopen heel erg dat de ontsteking niet door de patch komt, wat zou betekenen dat deze vervangen moet worden dmv een grote buikoperatie waarvan de herstelperiode veel langer zal zijn.

Dus weer even een spannende stap weer voor ons als gezin, en daar vragen we graag gebed voor. Met ons en met Gideon gaat het verder erg goed. Gideon is op een dag wel snel door zijn energie heen, maar over het algemeen is hij heel erg vrolijk en gezellig.
Verder zijn we van het weekend wezen klussen om voor hem een grotere kamer klaar te maken waarna hij ook over zal gaan naar een groter bed. We vinden het heerlijk om hem te zien groeien en we genieten alweer bijna 3 jaar van hem 😀

We hopen na vrijdag goed bericht te kunnen geven.

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen


Berichten 1 tot en met 5 van totaal 5
 

Ria Kolstein uit Purmerend

vrijdag, 30-10-15 14:08

Lieve ouders van Gideon, Jullie kennen mij niet en ik ken jullie niet persoonlijk. Ik ben een vriendin van Carla en Wiard van Osnaburgge en heb in de afgelopen jaren regelmatig jullie blog gezien. Wat hebben jullie veel meegemaakt en wat zijn jullie elke keer weer dapper en vol vertrouwen op God. Ik heb daar grote bewondering voor, want wat jullie hebben ontzettend veel moeilijks meegemaakt in het verlies van David en de jaren vol zorg om de gezondheid van Gideon! Ik bid jullie toe dat jullie ook in de jaren die komen, de kracht zullen krijgen die jullie hard nodig zullen hebben. Mag Gideons gezondheid toenemen en hij in blijdschap in jullie gezin opgroeien, dat wens ik jullie van harte toe!

 

Mariette, Rooze, Lize en uit Muiderberg

vrijdag, 30-10-15 13:22

Veel sterkte! Liefs.

 

Marijke. uit Leusden

vrijdag, 30-10-15 10:58

In gebed bij jullie!

 

Windy V rossum

donderdag, 29-10-15 14:19

Jeetje inderdaad weer even een pittige periode!
Heel veel succes en sterkte!
En hopelijk kunnen jullie gewoon gezellig zijn 3e verjaardag vieren!!
Gods zegen!

Veel liefs
Erwin, Windy, Glenn en Janoah!

 

Esther van Vliet uit Ede

donderdag, 29-10-15 09:43

Hey Marieke,

3 jaar alweer, het wordt echt een hele man.
Heel veel sterkte maar weer met elkaar.

En groetjes vanaf het KCC,
Esther.

 
 
nl_NLDutch