Ziekenhuis dag 3

09.00u
Gideon heeft een goede nacht gehad. Minder pijn, minder draadjes en geen monitor. Dat betekent dan ook geen piepjes en iets gemakkelijker bewegen. Alleen een hartslagmeter op de vinger en die vervelende katheter. Een groot verschil met de eerste nacht en heel fijn (ook voor mij 😅) om de nodige slaap te krijgen.

Rosalie was thuis flink onrustig met koorts, ontstoken oogjes en niet lekker in haar velletje. Maar afgelopen nacht ging gelukkig ook beter zodat Marieke ook weer wat heeft kunnen slapen.

Vandaag rustig aan doen en hopen dat de omstandigheden zo worden dat Gideon gauw naar huis mag, maar we hebben geen idee wanneer dat zal zijn.

11.00u
Medisch gezien is het verloop goed en gaat het de goede kant op. Maar we zitten hier nog wel in iedergeval tot maandag. Rust is echt even belangrijk en dat er geen bloed (stolsels) meer uit nier en blaas komen. Pas dan kan de katheter eruit en mogen we naar huis. Laten we hopen dat dat niet nog langer zal duren.

Gideon heeft vanochtend even lekker gedouched en nu lekker schone kleren en een schoon bedje. Gideon mag niet veel bewegen en lopen, dus we vermaken ons met filmpjes kijken en rond rijden met de rolstoel en gesprekken met iedereen die onze kamer op komt (artsen zusters schoonmakers). En we weten hoe laat het is doordat iemand vraagt wat we willen ontbijten / lunchen / avond eten 😁

Vanmiddag komt Marieke even met Rosalie voor een knuffel. Dat is wel even de highlight van de dag 🥰

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen

Een reactie op “Ziekenhuis dag 3

  1. Lieve Gideon.
    Wat ontzettend schrikken. Heel veel beterschap gewenst, fijn dat papa bij je is! En je samen filmpjes kan kijken en kan kletsen.
    Liefs,
    Eliam, Joni, Sefanjah, Evan en Josalynn

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen

nl_NLDutch