(bijna) 39 weken!

Wauw wat vliegt de tijd.

En dan ineens ben je een paar maanden verder en mogen we binnenkort gaan genieten van een klein meisje in ons gezin! Voor degenen die het nog niet wisten, of de hint in de vorige post niet hadden gezien 😁

Ok, ik geef toe dat het misschien wat moeilijk was, maar het moest ook niet té makkelijk zijn hé…

Maar hoe bijzonder en tegelijk nog steeds onwerkelijk. Er gaat gewoon een kleintje komen die we onze dochter en zusje mogen noemen. En dat kan ook nog eens elk moment gebeuren! Tot nu toe werden de zwangerschappen ingepland dat we met 38 weken gingen bevallen in het ziekenhuis. Maar nu het goed gaat met de zwangerschap en ons kleintje, mogen we wachten tot er wat gaat gebeuren. Dit is voor ons onbekend gebied, spannend en leuk tegelijk.

Aan de ene kant heerlijk dat het “normaal” gaat zoals het hoort, maar aan de andere kant ook spannend omdat we geen idee hebben hoe het gaat lopen. Voor het eerst het bed op klossen en kraamhulp ingepland. Vluchttassen voor ons allemaal paraat voor als de weeën komen.

De afgelopen maanden hebben veel emoties naast elkaar geleefd. Het opzoeken van zwangerschapskleding EN ze nu ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Dingen die we tegen kwamen tijdens het opruimen van het babykamertje van eerdere zwangerschappen en allerlei medische spulletjes van Gideon. Dromen over de toekomst toe laten en leren accepteren dat het goed gaat. Maar ook voor het eerst dat Marieke kleertjes durft te kopen omdat we ons geen zorgen hoeven maken of ze het wel gaat dragen.

In een korte tijd kwam er veel langs van wat we hebben meegemaakt in afgelopen jaren en dat er nog veel zit om een plekje te geven. Maar tegelijk konden we wel steeds meer gaan genieten in de voorbereidingen en de verwachting die komen gaat. We worden ouders van een dochter!

EN… Gideon wordt natuurlijk grote broer!

Echt een andere beleving van het zwanger zijn. Deze verwachting mogen we met z’n 3tjes beleven en samen dromen over de toekomst. Wij over het ouders worden van een dochter en hoe dat zal zijn als ze na de geboorte direct thuis zal zijn. En Gideon over het grote broer worden van een zusje en wat hij dan allemaal met haar zou kunnen doen en hoe hij kan helpen. We merken dat vorige ervaringen bij hem ook wel wat gedaan hebben als hij het heeft over zwangerschappen, maar we bidden dat dit voor hem ook een stukje genezend mag zijn. Hij zal een lieve, betrokken en grappige broer zijn voor zijn kleine zusje.

De vakantie alweer achter de rug. We hebben erg genoten van het heerlijke weer. We zijn niet op vakantie geweest, maar wel veel leuke dingen gedaan. Zelfs even 2 daagjes vader een zoon uitje gehad, saampjes in een tent op de camping met vissen en veel zwemmen.

Maar nu is Gideon weer naar school, groep 4. Ons grote wonder!!

Lief klein meisje, we houden al zo veel van jou en hebben zin om je te ontmoeten.

We laten wel weten hoe ze heet als het zover is 😊

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen

7 reacties op“(bijna) 39 weken!

  1. Wat heerlijk zoals alles loopt, het is jullie zo gegund. Heel veel vreugde verder voor nu en als jullie dochter- en zusje er is. Veel zegen verder. God is erbij!

  2. Zo herkenbaar lieve schatten. Wat gun ik jullie dit zo. Een mooi klein meisje een mooie start. Heel veel zegen. Heel veel verwondering blijdschap. Wij zien er ook naar uit hoe ze er uit zal zien en hoe ze zal heten. ❤️❤️❤️

  3. Blessings on the remaining days of carrying this wonder and many many blessings on the delivery! May it be so overwhelmingly joyful and in every way guided by the hand of God.

    Weeping may last for a night, but his joy comes in the morning! Enjoy 🙂

  4. Wat een wonder he. God is goed. Ik lees het in je woorden en dat ervaar ik ook.
    Ik zegen jullie gezin en wens je alle goeds toe met vertrouwen en blijdschap.

  5. Prachtig omschreven, what a journey!!! En wat heerlijk om zo’n fijne ‘normale’ zwangerschap te mogen hebben! Sterkte met de laatste loodjes en vooral op het moment dat jullie meisje zich aankondigt… ❤️

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen

nl_NLDutch