Nieuwe website!

Eindelijk! Een nieuwe website voor ons blog. Wat heb ik hier lang tegenaan gehikt om dit te fixen. Nu zijn we over naar WordPress en niet meer op basis van Typo3.

Waar ik vooral tegenop zag was het aantal verouderde plugin’s die niet meer ondersteund werden, maar waar wel bijvoorbeeld alle reacties in stonden. Na een aantal pogingen om dit op te pakken en goede alternatieven voor te vinden en vervolgens ontmoedigd weer af te haken heb ik nu de knoop doorgehakt om alles volledig over te zetten naar een nieuw systeem. En dat was een goede keus ­čÖé

Het is gelukt om alle oude reacties te behouden EN na een paar jaar geen reactie mogelijkheid door een kapotte reactie plugin werkt reageren ook eindelijk weer!

Volgende stappen om deze site meer uit te breiden is er een engelse versie naast te zetten. Er zijn best veel geïnteresseerden vanuit het buitenland wat het waardevol maakt om dit blog te vertalen. Verder wil ik de site ook wat meer uit gaan breiden zodat het ook wat meer informatie bevat over CHD, maar ook meer informatie voor ouders die erachter zijn gekomen dat ze in verwachting zijn van een kleintje met CHD.

Na een paar jaar stof happen nu eindelijk weer een opgefriste site!

ps. Mocht je ge├»nteresseerd zijn om mee te helpen met vertalen, laat het even weten. Ik zou de hulp goed kunnen gebruiken ­čśŤ

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen

3 reacties op“Nieuwe website!

  1. Uit liefde en mee leven heb ik jullie vaak gevolgd. Ik vind het gaaf dat ik dat mag blijven doen. Dankjewel. Veel Succes met het hervatten van jullie nieuwe blog.

  2. Wat hebben jullie hard gewerkt om dit te verwezenlijken!
    Mijn complimenten!
    Voor nu en de toekomst onze beste wensen voor jullie drie├źn!
    Liefs en vriendelijks
    Joke en Ton

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen

nl_NLDutch