Kraamweek achter de rug

Een kraamweek. Wat is dat een goeie uitvinding. We hadden al vaak verhalen gehoord over hoe fijn dat zou zijn, maar we hadden het zelf nog niet ondervonden. Tot nu toe dan!

Nadat we de vrijdag van de bevalling thuis kwamen uit het ziekenhuis maakten we kennis met onze kraamhulp. Eerst even aftasten wat voor persoon er komt en dat ze je huishouden overneemt. Niet dat ik het erg vond, maar Marieke moest wel even wennen 😁

Maar al gauw was het een feest om zo goed verzorgd te worden. En nu achteraf kunnen we zeggen dat we het heel erg getroffen hadden met onze kraamhulp en dat we geen betere hadden kunnen wensen.

Het hele huis werd onder handen genomen. De was kreeg geen kans om vuil te worden, om de dag een schoon bed, ontbijt op bed en heerlijke lunch (vooral voor Marieke, maar soms mocht ik er ook van genieten 😊 ) en fruit kunstwerkjes als tussendoortje.

En last but not least. Ons meenemen in het verzorgen van een klein – pasgeboren babytje van nog geen 1 dag oud. Eerlijk gezegd konden we dat ook wel even goed gebruiken. Want los van dat het alweer bijna 8 jaar geleden is dat we ons andere wonder Gideon kregen, kwamen we pas thuis toen hij 3 maand oud was en waren dingen zoals borstvoeding geen optie. En nu waren veel dingen voor ons de eerste keer en konden we nog wel het een en ander leren.

De kraamweek afsluiten was ook wel even een emotioneel momentje. Ons eerste hoofdstuk in het leven MET Rosalie. Maar we zien met vertrouwen en plezier uit naar de toekomst.

Het is niet (meer) mogelijk een reactie te plaatsen

nl_NLDutch